Gönderen Konu: 21 YAŞ SAÇ TEDAVİM HK  (Okunma sayısı 4137 defa)

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
21 YAŞ SAÇ TEDAVİM HK
« : 30 Mart 2020, 23:38:52 »
Öncelikle selamın aleyküm 21 yaşındayım saçlarımı 1 numaraya vurdum ve kendimce bir tedavi belirleyip bu tedaviyi uygulamaya karar verdim.

Proscar 4/1
Alopexy Sprey
Biotin 5MG
Sebamed anti şampuan
Bol yeşil çay,Kabak çekirdeği

Alopexy spreyi sadece geceleri yatmadan 5 fıs sıkıyorum gündüz sıkmıyorum bu tedaviyi titizlik ve düzenle uygularsam iyi sonuç alır mıyım?

Şuan ki 1 numarayken saçlarımın durumu(Alopexy sıkılı ve flaşlı) birde kesmeden önce uzun halinin fotoğrafları aşağıdadır bu kafa gidici mi hepten sizce gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var çok etkiliyor beni bu saç konusu bu yaşta

Karakutu

• Hero Member
Ynt: 21 YAŞ SAÇ TEDAVİM HK
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2020, 01:24:48 »
Kurutulmuş siyah üzüm, incir, yeşil çay , biotin çinko ve en önemliside spora devam et.
Sen sen ol o fısfıslardan elini çek. Bu yaşta kendine stres yapma saçları. Yaşın 30 u geçenden sonrada gerekirse ekimi düşün ama şimdi değil.

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2020, 01:52:57 »
Kurutulmuş siyah üzüm, incir, yeşil çay , biotin çinko ve en önemliside spora devam et.
Sen sen ol o fısfıslardan elini çek. Bu yaşta kendine stres yapma saçları. Yaşın 30 u geçenden sonrada gerekirse ekimi düşün ama şimdi değil.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim abi 30 lu yaşlara geldiğimde ekime hazırlandığımda bu donörden çok daha dökülebilir mi şuanlık donörden dökülmem yok

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 31 Mart 2020, 01:56:02 »
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim abi 30 lu yaşlara geldiğimde ekime hazırlandığımda bu donörden çok daha dökülebilir mi şuanlık donörden dökülmem yok

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2020, 01:58:35 »
Bence dutasteride kullanmalı ya da saç ektirip bu mevzuyu kapatmalısın.
Vertexin dökülkeyecek en kötü nw5 olacağını düşünüyorum.
Ama malesef fin senin saçında işe yaramıyor fotolarını hatırlıyorum.Yerinde olsam son bir 3 aylığına dutasteride dener işe yaramazsa saç ektirirdim

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2020, 02:02:04 »
Herhangi bir cilt hastalığın falan yoksa o bölgede dökülme çok az oluyor bildiğim kadarıyla.  Ama ilk önce 6 ay bir sene medikal tedaviyi dene kesinlikle saçların hacimlendiğini ve dökülmenin durduğunu göreceksin. Biotin kesinlikle uzun süre al hiçbir yan etkisi olmaz saçlar canlanı öğrenci olarakta cebine fazla yük olmaz.

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2020, 02:06:36 »
Bence dutasteride kullanmalı ya da saç ektirip bu mevzuyu kapatmalısın.
Vertexin dökülkeyecek en kötü nw5 olacağını düşünüyorum.
Ama malesef fin senin saçında işe yaramıyor fotolarını hatırlıyorum.Yerinde olsam son bir 3 aylığına dutasteride dener işe yaramazsa saç ektirirdim

Ekim konusuna bu yaşta girmek pek mantıklı değil diye düşünüyorum dökülme tipim henüz belli değil gibi sen ne tür bir tedavi uyguluyorsun fin devam mı?

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2020, 02:07:41 »
Herhangi bir cilt hastalığın falan yoksa o bölgede dökülme çok az oluyor bildiğim kadarıyla.  Ama ilk önce 6 ay bir sene medikal tedaviyi dene kesinlikle saçların hacimlendiğini ve dökülmenin durduğunu göreceksin. Biotin kesinlikle uzun süre al hiçbir yan etkisi olmaz saçlar canlanı öğrenci olarakta cebine fazla yük olmaz.

Teşekkür ederim ilk evrede medikale yönelip ilerleyen zamanlarda ekim yaptıracağım

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2020, 02:11:52 »
Şunu belirteyim kafanı takacak kötü bir görüntün yok ön tarafta, donör bölgende maşallah çok güçlü. Kendine stres yapma.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2020, 02:18:08 »
Donor ve vertex olarak sanslisin kafana takmana gerek yok mutlu ol bence sansindan oturu ileride ekimin basariya ulasmasi baya olasi. Simdilik medikale devam

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Mart 2020, 02:30:56 »
Donor ve vertex olarak sanslisin kafana takmana gerek yok mutlu ol bence sansindan oturu ileride ekimin basariya ulasmasi baya olasi. Simdilik medikale devam

+1

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Mart 2020, 09:52:50 »
Ekim için erken.. ilaç İçin erken..

Sacları Kısa kullanmaya alışmalısın. Hiçbir medikal tedavi kullanmanı önermiyorum. 30 lu yaşlara geldiğinde en azından net bir şekilde dökülme haritan belli olur .. ona göre karar ve planlama yaparsın.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2020, 10:46:49 Gönderen: sloocer »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2020, 10:33:51 »
Ekim konusuna bu yaşta girmek pek mantıklı değil diye düşünüyorum dökülme tipim henüz belli değil gibi sen ne tür bir tedavi uyguluyorsun fin devam mı?
Dökülme tipinde bana güven vertexinde açılma yok nw5in güvenli.Yaşın küçük bu kadar agresif dökülme bile vertexi dökememişse uzun bir süre daha dökülmez arkan.
8 ay propecia kullandım 1 aydır proscar kullanıyorum fiyattan ötürü.İnceden açılmaya devam ediyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2020, 10:50:00 »
Dökülme tipinde bana güven vertexinde açılma yok nw5in güvenli.Yaşın küçük bu kadar agresif dökülme bile vertexi dökememişse uzun bir süre daha dökülmez arkan.
8 ay propecia kullandım 1 aydır proscar kullanıyorum fiyattan ötürü.İnceden açılmaya devam ediyor

Şakamı yapıyırsun? Adam 21 yasındayım diyor sen vertex dökülmez diyorsun. Saç dökülmesi denen hadise 50 yaşına kadar devam eden bir durum olduğunun farkındasındır umarım.
Dostum 21 yaşında finasteride falan kullanıp hormonlarınla oynama.

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2020, 11:41:28 »
Şakamı yapıyırsun? Adam 21 yasındayım diyor sen vertex dökülmez diyorsun. Saç dökülmesi denen hadise 50 yaşına kadar devam eden bir durum olduğunun farkındasındır umarım.
Dostum 21 yaşında finasteride falan kullanıp hormonlarınla oynama.

Güzel bir şampuan almak istiyorum sebamed anti hair loss
Prozic plus
Avesin

Hangisini önerirsiniz sebamed iyi midir

Facebook Twitter Instagram