Saç Ekimi Sonuçları
Kurutulmuş siyah üzüm, incir, yeşil çay , biotin çinko ve en önemliside spora devam et.Sen sen ol o fısfıslardan elini çek. Bu yaşta kendine stres yapma saçları. Yaşın 30 u geçenden sonrada gerekirse ekimi düşün ama şimdi değil.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim abi 30 lu yaşlara geldiğimde ekime hazırlandığımda bu donörden çok daha dökülebilir mi şuanlık donörden dökülmem yok
Bence dutasteride kullanmalı ya da saç ektirip bu mevzuyu kapatmalısın.Vertexin dökülkeyecek en kötü nw5 olacağını düşünüyorum.Ama malesef fin senin saçında işe yaramıyor fotolarını hatırlıyorum.Yerinde olsam son bir 3 aylığına dutasteride dener işe yaramazsa saç ektirirdim
Herhangi bir cilt hastalığın falan yoksa o bölgede dökülme çok az oluyor bildiğim kadarıyla. Ama ilk önce 6 ay bir sene medikal tedaviyi dene kesinlikle saçların hacimlendiğini ve dökülmenin durduğunu göreceksin. Biotin kesinlikle uzun süre al hiçbir yan etkisi olmaz saçlar canlanı öğrenci olarakta cebine fazla yük olmaz.
Donor ve vertex olarak sanslisin kafana takmana gerek yok mutlu ol bence sansindan oturu ileride ekimin basariya ulasmasi baya olasi. Simdilik medikale devam
Ekim konusuna bu yaşta girmek pek mantıklı değil diye düşünüyorum dökülme tipim henüz belli değil gibi sen ne tür bir tedavi uyguluyorsun fin devam mı?
Dökülme tipinde bana güven vertexinde açılma yok nw5in güvenli.Yaşın küçük bu kadar agresif dökülme bile vertexi dökememişse uzun bir süre daha dökülmez arkan.8 ay propecia kullandım 1 aydır proscar kullanıyorum fiyattan ötürü.İnceden açılmaya devam ediyor
Şakamı yapıyırsun? Adam 21 yasındayım diyor sen vertex dökülmez diyorsun. Saç dökülmesi denen hadise 50 yaşına kadar devam eden bir durum olduğunun farkındasındır umarım. Dostum 21 yaşında finasteride falan kullanıp hormonlarınla oynama.