Cok guzel duruyor!
Çok emek verdim hocam gözüm gibi baktım. Takviyeleri hiç aksatmadım sürekli doğal yağlarla destekledim fakat tek seansla %100 verim almak imkansız ileride bir seans ekim daha düşünüyorum.
Tek seansta işi abartırsan nekroza yol açıyor artı donör bölgene tecavüz ediyorlar fazla kök almak için. zaten tam verim alamıyorsun en iyisi en az 2 yıl arayla bir ekim daha yaptırmak.
Ben bunları zaten bildiğimden lüks ekim merkezlerine çuvalla para ödemedim. Ortalama bir yerde ektirip ikinci seansla noktayı koyacaktım ki ilk hedefim tuttu. Zaten hedefimde kel görüntü ve toppik belasından kurtulmaktı. Fakat yine de ilerde ikinci bir ekimle noktayı koymayı düşünüyorum. İkinci ekimi açık kalan yerlere ve verteks bölgesine düşünüyorum. Gerçi verteks bölgesine ekim zor tutuyor tam verim alamıyorsun mümkünse verteks bölgesine sakaldan alınan güçlü köklerle takviye yaptırmayı düşünüyorum.
Ekim merkezlerine de çok aldanma hepsinin yaptığı işlem aynı işlem yukarda da dediğim gibi ekimde başarı yüzde 80 senin donör bölgene, saç yapına ve köklerine bağlı.
Alacağın takviyeler de önemli çoğu kişi proscar’ı yan etkilerinden dolayı kullanmaz ama ben 1 senedir kullanıyorum. Fedakarlık yapmazsan hüsrana uğrarsın. Ekim yaptırırsan mutlaka kerozan kullan, Proscar’ı kullanmakta sana kalmış.