Gönderen Konu: Ekol Hastanesi - 4050 greft - 30 Mart 2020  (Okunma sayısı 10516 defa)

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ekol Hastanesi - 4050 greft - 30 Mart 2020
« Yanıtla #31 : 20 Nisan 2020, 22:18:05 »
Prp nin pek bir etkisi yok dostum yapmasan bile olur

Biz yine de yaptıralım hocam  ;D

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2020, 00:33:28 »
Ben sadece bir kere yaptirdim oda ekim yaptigim gun.
Sonrasinda da ekimcim gereksiz oldugunu soyledi ama mantik olarak dusunursek de bana mantiksiz geliyor zaten
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 17 Mayıs 2020, 00:18:41 »
Bugün 47.gün şok dökülme illa ki oldu ama öyle beklediğim kadar çok olmadı ya da daha tam dökülmedi dicem ama bu saatten sonra şok dökülme olur mu bilmiyorum fakat yine de ara sıra baston şeklinde dökülmeler oluyor az da olsa.

Geçen hafta kafamın her yerinde sivilceler vardı bu hafta çoğu kayboldu pek yok artık. Yine geçen hafta donör bölgem uyuz köpek gibi kaşınıyordu bu hafta azaldı nerdeyse hiç kaşınma yok diyebilirim zaten donör bölgem toparlandı.

Resimleri duştan çıktıktan sonra hafif ıslakken flaş altında çektim biri hariç 

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 17 Mayıs 2020, 14:45:37 »
Bugün 47.gün şok dökülme illa ki oldu ama öyle beklediğim kadar çok olmadı ya da daha tam dökülmedi dicem ama bu saatten sonra şok dökülme olur mu bilmiyorum fakat yine de ara sıra baston şeklinde dökülmeler oluyor az da olsa.

Geçen hafta kafamın her yerinde sivilceler vardı bu hafta çoğu kayboldu pek yok artık. Yine geçen hafta donör bölgem uyuz köpek gibi kaşınıyordu bu hafta azaldı nerdeyse hiç kaşınma yok diyebilirim zaten donör bölgem toparlandı.

Resimleri duştan çıktıktan sonra hafif ıslakken flaş altında çektim biri hariç

Sürecin çok iyi işliyor. Saç tellerin de kalın. Daha prp lerin de var. Çok güzel sonuç alacaksın.
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 17 Mayıs 2020, 15:44:44 »
Sürecin çok iyi işliyor. Saç tellerin de kalın. Daha prp lerin de var. Çok güzel sonuç alacaksın.

bunu söylemek için henüz erken hocam süreç hakkında yorum yapabilmek için 90 günü doldurmak gerekiyor bence.

son zamanlarda saçlarda kalınlaşma oldu doğrudur ama günde sabah 7 akşam 7 olmak üzere 14 tablet yutuyorum.
( ocean plus omega3, osende b12, dinamis biotin, kerozan 5+5, venatura demir bisglinisat çinko, proscar, bioxcin keratin complex )

yani bu kadar tablet yutmam sakıncalı biraz ama girdik bu yola bi kere ve en az 6 ay bu tabletleri yutucam, henüz bi yan etkisini görmedim sadece biyotin kafada biraz sivilce yaptı o kadar. asıl yan etkiyi proscar'dan bekliyordum ama bi yan etkisini hissedemedim.

dediğim gibi 90 gün dolduktan sonra bakıcaz duruma tutmuş mu tutmamış mı görücez bu uzun bir süreç. herkes 6 ay diyor ama bence en az 1 sene hatta vertex bölgesi için 18 ay beklemek gerekiyor tam yorum yapabilmek için.

evet daha yapılmamış 3 tane PRP var ben pek etkili olacağını sanmıyorum ama akmasada damlar diye umuyorum, illa ki pozitif etki yapar diye düşünüyorum.

şok dökülme çok olmadı nedense ya da oldu ben fark edemedim belki bu etapta başlar bilemiyorum daha 40 küsür gün oldu yani çok yeni 90 günü bekliyorum. şu an için en azından şekil alacak uzunluğa gelsin yeter diyorum, sonrasında toppikle falan kapatırım 3-5 ay toppikle götürürüm sonra toppiğe komple elveda.

sen de çok umutsuz olma sabır işi bu işler bekleyeceksin başka yolun yok. benim gibi çok fazla takviye yutma ama beslemek için kerozan kullanabilirsin saç için gerekli olan çoğu vitamini içinde barındırıyor.

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 30 Mayıs 2020, 15:59:23 »
Bugün 60.gün. Bir tanesi ay sonu olmak üzere 3 aylık periyotlarda 3 tane prp var ne kadar etki edecek görücez.

Vitaminlere ve finasteride devam.

Bu süreç en sıkıcı süreç galiba pek bi hareket yok can sıkıyor biraz. Şok dökülmeye uğramayan saçlar sanki böyle yanmış gibi kıvrımlı çıkıyor nedir bunlar bilen aydınlatırsa sevinirim.

Sağ ve sol taraf arasında bariz farklar var sağ taraf biraz daha geç geliyor bunun normal olduğunu biliyorum.

Kendi saçlarımda zayıflık hissediyorum bu da normal bir şey galiba.

Fotoğrafları duştan çıktıktan sonra ışık altına ıslakken çektim flaşlı olanlar belli zaten.

Donör bölge iyice toparladı sanırım 1-2 aya kök alındığı bile belli olmayacak gibi duruyor.

Tek sıkıntım 60.gün sonrası sürecin ağır işlemesi bu da bu işin bir parçası yapacak bir şey yok.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 30 Mayıs 2020, 17:48:57 »
Bugün 60.gün. Bir tanesi ay sonu olmak üzere 3 aylık periyotlarda 3 tane prp var ne kadar etki edecek görücez.

Vitaminlere ve finasteride devam.

Bu süreç en sıkıcı süreç galiba pek bi hareket yok can sıkıyor biraz. Şok dökülmeye uğramayan saçlar sanki böyle yanmış gibi kıvrımlı çıkıyor nedir bunlar bilen aydınlatırsa sevinirim.

Sağ ve sol taraf arasında bariz farklar var sağ taraf biraz daha geç geliyor bunun normal olduğunu biliyorum.

Kendi saçlarımda zayıflık hissediyorum bu da normal bir şey galiba.

Fotoğrafları duştan çıktıktan sonra ışık altına ıslakken çektim flaşlı olanlar belli zaten.

Donör bölge iyice toparladı sanırım 1-2 aya kök alındığı bile belli olmayacak gibi duruyor.

Tek sıkıntım 60.gün sonrası sürecin ağır işlemesi bu da bu işin bir parçası yapacak bir şey yok.

Çok iyi gidiyor harika.

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 30 Mayıs 2020, 22:21:15 »
Çok iyi gidiyor harika.

Şu takviyeler ve finasterid etkisini gösterse daha iyi olacak gibi bakalım bir de prp yapalım ay sonu belki o zaman çıkışlar başlar.

Şimdi tepeleri inceliyorum acaba proscar etki ediyor mu diye sanki bi gürleşme var gibi. tepedeki açıklıklara proscar biraz etki etse orası komple kapanır tadından yenmez.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 31 Mayıs 2020, 16:11:38 »
Şu takviyeler ve finasterid etkisini gösterse daha iyi olacak gibi bakalım bir de prp yapalım ay sonu belki o zaman çıkışlar başlar.

Şimdi tepeleri inceliyorum acaba proscar etki ediyor mu diye sanki bi gürleşme var gibi. tepedeki açıklıklara proscar biraz etki etse orası komple kapanır tadından yenmez.

Vertexin de diğer yerler de çok güzel görünüyor aynı zamanda ektirmemize rağmen benden 1 ay daha öndesin gibi bir görünüm var bence proscarın çok etkisi olmuş saç tellerini kalınlaştırmış ama ben hala kullanmaya korkuyorum.

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 14 Haziran 2020, 19:30:26 »
Bugün 76.gün hiç hareket yok bu süreç galiba en sıkıcı süreç 120 güne ulaşmayı bekliyorum ataklar için. Daha 40-50 gün daha beklemem lazım. Kendi saçlarımda da gerileme var maalesef bu da sürecin bir parçası olduğundan bir şey diyemiyor ve beklemeye devam ediyorum. Takviyelere devam hiç aksatmıyorum ay sonu prp var. Bakalım şu 120 gün dolsun da artık ataklar başlasın diye bekliyorum. Donör bölgede sıkıntı olmadı çok şükür şimdiden ordan kök alındığı bile belli olmuyor. Bu ekimin beni en çok memnun eden kısmı donör bölge oldu diyebilirim.

Fotoğraflar banyodan çıktıktan sonra ışık altında ıslakken flaşlı ve flaşsız çekilmiştir.

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 03 Ağustos 2020, 19:58:50 »
125.gün Fotoğrafları

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 03 Ağustos 2020, 20:00:10 »
Işık ters net değil,seyreklik tam ışıkta ıslak belli olur, ama kapnama sürecindesin bu iyi👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 03 Ağustos 2020, 20:11:41 »
Işık ters net değil,seyreklik tam ışıkta ıslak belli olur, ama kapnama sürecindesin bu iyi👍

Duştan çıktıktan sonra çektim ışığa pek dikkat etmedim açıkçası. Genel olarak memnunum elimi attığımda ekim bölgesinde sert saçlar diken gibi batıyor elime çıkışlar var. Kapandı diyebilirim çok dikkatli bakmayan anlamıyor bile ama tabi 6.ayı doldurmadan pek belli olmaz. 

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 03 Ağustos 2020, 21:26:12 »
Duştan çıktıktan sonra çektim ışığa pek dikkat etmedim açıkçası. Genel olarak memnunum elimi attığımda ekim bölgesinde sert saçlar diken gibi batıyor elime çıkışlar var. Kapandı diyebilirim çok dikkatli bakmayan anlamıyor bile ama tabi 6.ayı doldurmadan pek belli olmaz.
Sen memnunsan gerisi hikaye😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram