Hocam güzel olmuş ben de ekolde yaptıracaktım hiç tecrübeleri olmadığını düşündüğüm için son anda operasyonu iptal ettirdim sonra clinicexpertte yaptırdım. Ama seninki daha güzel olmuş. Bakmak istersen benimkine https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.msg267143#msg267143
Tecrübeleri olmadığını düşünüyorsun ama adamlar yoğun. ben ani bi kararla ektirdim ona rağmen 1 hafta sıra bekledim allahtan şu korona muhabbetinden dolayı biri iptal etti de yerine beni aldılar ki benden önce biri vardı sabah onun ekimini bitirdikten sonra beni aldılar.
Senin ekimi inceledim çokta kötü değil aslında normal. 3500 greft üstü tüm ekimler risk barındırır hocam. Sık ekim nekroza yol açar, yüksek greftli ekimlerde donör bölgen mahvolur, ne kadar çok kanal açılırsa ödem o kadar artar, kabuk tutar iyileşmesi zaman alır yani senin süreç greft sayısına göre normal hocam.
Düşük greftli ekimlerde bunları yaşamazsın, süreci problemsiz atlatırsın. Tek seferde 5000 ektireceğine 1-3 yıl arasında 2 seans ektir çok daha sağlıklı sonuç alırsın. Greft sayısı yükseldikçe başarı oranı düşüyor maalesef.
Senin tek çaren beklemek olacak, süreç biraz uzun sürer belki ama istediğin sonucu 1 senede elde edeceğini düşünüyorum. Moralini bozma çokta kötü bi ekim yapılmamış. Sadece yüksek greft alımından dolayı donör bölgen mahvolmuş ki bu normal 1 seneye orası da toparlar.