Sürecin çok iyi işliyor. Saç tellerin de kalın. Daha prp lerin de var. Çok güzel sonuç alacaksın.
bunu söylemek için henüz erken hocam süreç hakkında yorum yapabilmek için 90 günü doldurmak gerekiyor bence.
son zamanlarda saçlarda kalınlaşma oldu doğrudur ama günde sabah 7 akşam 7 olmak üzere 14 tablet yutuyorum.
( ocean plus omega3, osende b12, dinamis biotin, kerozan 5+5, venatura demir bisglinisat çinko, proscar, bioxcin keratin complex )
yani bu kadar tablet yutmam sakıncalı biraz ama girdik bu yola bi kere ve en az 6 ay bu tabletleri yutucam, henüz bi yan etkisini görmedim sadece biyotin kafada biraz sivilce yaptı o kadar. asıl yan etkiyi proscar'dan bekliyordum ama bi yan etkisini hissedemedim.
dediğim gibi 90 gün dolduktan sonra bakıcaz duruma tutmuş mu tutmamış mı görücez bu uzun bir süreç. herkes 6 ay diyor ama bence en az 1 sene hatta vertex bölgesi için 18 ay beklemek gerekiyor tam yorum yapabilmek için.
evet daha yapılmamış 3 tane PRP var ben pek etkili olacağını sanmıyorum ama akmasada damlar diye umuyorum, illa ki pozitif etki yapar diye düşünüyorum.
şok dökülme çok olmadı nedense ya da oldu ben fark edemedim belki bu etapta başlar bilemiyorum daha 40 küsür gün oldu yani çok yeni 90 günü bekliyorum. şu an için en azından şekil alacak uzunluğa gelsin yeter diyorum, sonrasında toppikle falan kapatırım 3-5 ay toppikle götürürüm sonra toppiğe komple elveda.
sen de çok umutsuz olma sabır işi bu işler bekleyeceksin başka yolun yok. benim gibi çok fazla takviye yutma ama beslemek için kerozan kullanabilirsin saç için gerekli olan çoğu vitamini içinde barındırıyor.