Dün hastanede yıkamam gerçekleşti, bugünde kendim yıkama yaptım her şey güzel gidiyor. Hiç ağrım olmadı, ödem de olmadı, şişlik de. Sadece ilk gün yanlamasına uyuya kaldığımdan sol kulağımın orda hafif bi şişlik vardı o da bugün son buldu. Bu kadar rahat olacağını bilseydim çok daha önce ektirirdim gerçekten ne ağrı oldu, ne ödem, ne de yara bere. Hatta kabuk bile tutmadı öyle söyleyeyim, şu an bile dışarıda rahatça gezebilirim greft sayısı çok memnun etmese de sorunsuz ekim olduğu için memnunum. Bu gidişle 10.güne gelmeden tamamen normale dönücem gibi çünkü kabuk nerdeyse yok, donör bölge çok temiz şu haliyle bile ordan kök alındığı belli olmuyor. Dediğim gibi greft sayısı pek memnun etmedi ama ekim çok temiz ve rahat oldu. Özellikle donör bölgede kalacak izden çok korkuyordum fakat orası da çok temiz ve hiç belli olmuyor genel anlamda greft sayısı dışında çok memnunun diyebilirim.
b12 vitamin tablet ve biotin tablet kullanmaya başladım, onun dışında zaten omega 3 balık yağı kullanıyordum önceden. Bol bol sıvı tüketiyorum, süt içiyorum, meyve yiyorum.