Gönderen Konu: 2.Saç Ekim İçin Tavsiye  (Okunma sayısı 1290 defa)

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2.Saç Ekim İçin Tavsiye
« : 29 Mart 2020, 19:53:55 »
Öncelikle bu zor günlerde herkese sağlıklı günler diler, zamanınızı ayırıp konuyu takip ettiğiniz teşekkürü bir borç bilirim. Bu denli yararlı bir siteyi oluşturup bilgilenmemizi sağlayan herkese de teşekkürler. Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi aklımda ikinci bir ekim işlemi gerçekleştirmek var. Siz değerli arkadaşların bilgisinden de yararlanmak için size danışmak istedim. Şimdi gelin dostlar hayatım boyunca saç hakkında başıma gelenleri sizlere anlatayım.

YAŞ 8
Evet bu yaşımda daha kendimi tanımadan Lösemi Hastalığına yakalandım ve 2 yılı aşkın bir süre boyunca tedaviden dolayı saçsızlığın nasıl bir şey olduğunu ve psikolojik bunalıma ilk adımı attım. Daha sonra tedavinin bitmesine rağmen genetik dökülmeninde etkisiyle kendimi 13-14 yaşlarında eczanelerde forumlarda kocakarı tedavileri ararken buldum.Zaman geçiyordu ben saçlarımı elimde tutamıyordum... yaş 18 olunca ekim işine karar verdim o psikolik bunalımında etkisiyle. Hızlı ve bilinçsiz bir araştırmayla (komşumuzunda telkiniyle) kendimi daha sonradan anladığım doktor dahi olmayan(ünlü bir ekimcinin ekibiymiş komşumuzun deyişiyle) o kişilerin elinde buldum ve ilk ekimimi gerçekleştirdim(YAŞ 19). Ve ilk ekiminde üstünden 3 yıla yaklaşan bir zaman geçti dostlar ama ben hala memnun değilim çünkü zamanla ekilen saçlarda veya var olan saçlarımda dökülme olunca( dökülme devam ediyor hala) tekrar ekime karar verdim. Bu yüzden siz değerli dostların yardımlarını bekliyorum..

Ek olarak İLK ekimimden önceki halimi (o zaman yaş 19) İlk ekimden 7 ay sonraki halimi ve şuan ki halimi paylaşıyorum yorumlarınızı ve daha çok tavsiyeleriniz bekliyorum..

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2.Saç Ekim İçin Tavsiye
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2020, 20:01:03 »
Sizlerden isteğim başarı oranı yüksek döner tahribatı az olan ve sakaldan da ekim yapabilecek bir tavsiyede bulunmanızı istiyorum. (Donörüm maalesef zayıf).Onun dışında medikal tedavi için tavsiyelerde de bulunabilirsiniz fakat proscar kullanmaya açıkçası pek sıcak bakmıyorum.

Aklımdaki doktorlar veya klinikler:
1-Serkan Aygın
2-Esma-Serkan Tetik
3-Şahin Çelik

Sizler başka hangi doktor veya kliniği önerirsiniz dostlar hangi ekibin işlemlerini takip etmeliyim ?

Şuanda güncel olan durum:

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2020, 20:13:46 »
Gerçekten 19 yaşında size ekim yapan doktor hakkınızda çok zülm etmiş!! Para ne kadar önemli bazılarına böyle kasablık yapıyorlar!
Dostum siz niye 19 yaşında gidip ekim yapmışsınız!!!
Şuanki fotoğraflara bakarsan kafanız 2 ekim için hiç ama hiç uygun değil , donör çok seyrek ve ekim asla mantıklı değil , hiç bu maceraya bulaşmayın

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2020, 20:18:48 »
Gerçekten 19 yaşında size ekim yapan doktor hakkınızda çok zülm etmiş!! Para ne kadar önemli bazılarına böyle kasablık yapıyorlar!
Dostum siz niye 19 yaşında gidip ekim yapmışsınız!!!
Şuanki fotoğraflara bakarsan kafanız 2 ekim için hiç ama hiç uygun değil , donör çok seyrek ve ekim asla mantıklı değil , hiç bu maceraya bulaşmayın

Haklısınız dediğim gibi ama başımdan geçenleri anlattım psikolik çöküntünün vermiş olduğu durumdan dolayı ekim işlemini o zaman gerçekleştirdim.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2020, 20:19:18 »
Geçmiş olsun 8 yaşından bu yana olan her halinize.
Saydığın üç ekim yeri dışında bir yer aramana gerek yok
Onlardan birini gönül rahatligiyla seçebilirsin.

YANLIZ ekim yapmasan daha mantıklı olur.
ÇÜNKÜ donör ve donör dışındaki alanlar eşitlenmiş bir halde.

Bu şekilde kel bakmazlar
Zayıf saçlı diye bakarlar.

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2020, 20:34:22 »
Geçmiş olsun 8 yaşından bu yana olan her halinize.
Saydığın üç ekim yeri dışında bir yer aramana gerek yok
Onlardan birini gönül rahatligiyla seçebilirsin.

YANLIZ ekim yapmasan daha mantıklı olur.
ÇÜNKÜ donör ve donör dışındaki alanlar eşitlenmiş bir halde.

Bu şekilde kel bakmazlar
Zayıf saçlı diye bakarlar.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında bende donörün alacağı durumdan korkuyorum ama aklımda da bazen 1000-1500 gibi sakal çıksa zorlasak 1000 civarıda bir donörden alım yapılsa totalde 2500 greft ile daha iyi bir hal alabileceği düşüncesindeyim.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2020, 20:54:11 »
hocam bence bir açıklığınız yok fotoya göre sadece ince telli..

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2020, 21:14:07 »
Kardeş öncelikle 8 yaşından bugüne kadar olan sıkıntılı dönem için geçmiş olsun. Ekime gelince hiç uğraşma saçların dengeli duruyor, kellik gibi durumun yok ,seyreklik var. Ekim gerçekten riskli senin için; donör zayıf ve ekim aralara girilece zor bir ekim. Aralara girilirkende son derece deneyimli biri olması ve emeğini esirgemeden dikkatli bir ekim yapması lazım. Çünkü var olan saçların zarar görmemesi ( görmesi yüksek) lazım. Maddi ve pikolojik kendini zorlama derim nacizane. Ama illa ektireceğim dersen seçimini iyi yap.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2020, 21:18:48 »
Ekim yaptirmasan daha iyi bence suan kel degilsin ve donorun cok zayif
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2020, 21:35:02 »
Finasterid :D

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2020, 22:10:58 »
Finasterid  başka yolu yok  ilk önce 1 yıl  süreyle  ilaç kullanman  lazım  döner bölgen saçın  güçlenir . Sonra   Saç ekim  düşün  saç ekim olduktan  sonra  1 yıl  devam etmelisiniz toplam 2 yıl   ancak bu şekilde  mutlu  edecek bir sonuç alirsin   bu durumda  en iyi dr gitsen    önceki  durumundan  kötü olur   ilaç kullanmak  istemiyorsan  hiç bulaşma  ..

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2020, 23:01:27 »
ilk ekimi hlc mi yaptı?
saydığın 3 yer için isabetli bir liste yapmışsın daha fazla listeyi genişletmeye gerek yok bence de.

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2020, 23:20:22 »
Kardeş öncelikle 8 yaşından bugüne kadar olan sıkıntılı dönem için geçmiş olsun. Ekime gelince hiç uğraşma saçların dengeli duruyor, kellik gibi durumun yok ,seyreklik var. Ekim gerçekten riskli senin için; donör zayıf ve ekim aralara girilece zor bir ekim. Aralara girilirkende son derece deneyimli biri olması ve emeğini esirgemeden dikkatli bir ekim yapması lazım. Çünkü var olan saçların zarar görmemesi ( görmesi yüksek) lazım. Maddi ve pikolojik kendini zorlama derim nacizane. Ama illa ektireceğim dersen seçimini iyi yap.

Teşekkür ederim yorumunuz için sizlerinde tavsiyesiyle zamana bırakmaya karar verdim ve iyi bir şekilde araştırıp medikal tedavi uygulamayı düşünüyorum öncelikle.

Finasterid  başka yolu yok  ilk önce 1 yıl  süreyle  ilaç kullanman  lazım  döner bölgen saçın  güçlenir . Sonra   Saç ekim  düşün  saç ekim olduktan  sonra  1 yıl  devam etmelisiniz toplam 2 yıl   ancak bu şekilde  mutlu  edecek bir sonuç alirsin   bu durumda  en iyi dr gitsen    önceki  durumundan  kötü olur   ilaç kullanmak  istemiyorsan  hiç bulaşma  ..

Teşekkürler yorum için. Finasteride yaşım dolayısıyla biraz soğuk bakıyorum hormonal açıdan bu yaşlarda daha çok etkileyeceğini düşünüyorum. O yüzden pek kullanma taraftarı değilim.
ilk ekimi hlc mi yaptı?
saydığın 3 yer için isabetli bir liste yapmışsın daha fazla listeyi genişletmeye gerek yok bence de.

İlk ekim için isim vermek istemiyorum çünkü hukuki bir süreçte yaşadım kendileriyle etik olmaz.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2020, 00:19:36 »
Öncelikle bu zor günlerde herkese sağlıklı günler diler, zamanınızı ayırıp konuyu takip ettiğiniz teşekkürü bir borç bilirim. Bu denli yararlı bir siteyi oluşturup bilgilenmemizi sağlayan herkese de teşekkürler. Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi aklımda ikinci bir ekim işlemi gerçekleştirmek var. Siz değerli arkadaşların bilgisinden de yararlanmak için size danışmak istedim. Şimdi gelin dostlar hayatım boyunca saç hakkında başıma gelenleri sizlere anlatayım.

YAŞ 8
Evet bu yaşımda daha kendimi tanımadan Lösemi Hastalığına yakalandım ve 2 yılı aşkın bir süre boyunca tedaviden dolayı saçsızlığın nasıl bir şey olduğunu ve psikolojik bunalıma ilk adımı attım. Daha sonra tedavinin bitmesine rağmen genetik dökülmeninde etkisiyle kendimi 13-14 yaşlarında eczanelerde forumlarda kocakarı tedavileri ararken buldum.Zaman geçiyordu ben saçlarımı elimde tutamıyordum... yaş 18 olunca ekim işine karar verdim o psikolik bunalımında etkisiyle. Hızlı ve bilinçsiz bir araştırmayla (komşumuzunda telkiniyle) kendimi daha sonradan anladığım doktor dahi olmayan(ünlü bir ekimcinin ekibiymiş komşumuzun deyişiyle) o kişilerin elinde buldum ve ilk ekimimi gerçekleştirdim(YAŞ 19). Ve ilk ekiminde üstünden 3 yıla yaklaşan bir zaman geçti dostlar ama ben hala memnun değilim çünkü zamanla ekilen saçlarda veya var olan saçlarımda dökülme olunca( dökülme devam ediyor hala) tekrar ekime karar verdim. Bu yüzden siz değerli dostların yardımlarını bekliyorum..

Ek olarak İLK ekimimden önceki halimi (o zaman yaş 19) İlk ekimden 7 ay sonraki halimi ve şuan ki halimi paylaşıyorum yorumlarınızı ve daha çok tavsiyeleriniz bekliyorum..
  Kardeşim ilk ekimin  gayet Güzel olmuş.  Ve şuan ekime ihtiyacın yok.  Saçların ince telli olduğu için seni rahatsız ediyordur.  Bu saca ekim yapacak olan sadece paranı almak için yapar.

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2020, 14:37:49 »
  Kardeşim ilk ekimin  gayet Güzel olmuş.  Ve şuan ekime ihtiyacın yok.  Saçların ince telli olduğu için seni rahatsız ediyordur.  Bu saca ekim yapacak olan sadece paranı almak için yapar.

Sağol hocam. Peki finas dışında bu saç tellerimi kalınlaştırmak için nasıl bir tedavi yöntemi izleyebilirim ?

Facebook Twitter Instagram