Gönderen Konu: Osman Kibar  (Okunma sayısı 2345 defa)

ahmetbird

• Full Member
Osman Kibar
« : 29 Mart 2020, 16:38:44 »
Arkadaşlar biliyosunuz samumed firmasının şu an üzerinde çalıştığı ilaç var ve faz-3 evresine kadar geldiler kelliğin sonu geleceğine inanıyolar fakat  protez saç, ekim, şampuan, ilaç gibi tonlarca para dökülen bu sektörde bu ilacın çıkma olasılığı nedir? Her sene böyle umut vadedici olaylar gelişiyor ama sonunda min+fin devam ediliyor keşke çıkarsalar diyoruz ama bilmiyorum sizin yorumlarınız nedir.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Osman Kibar
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2020, 16:51:53 »
Yalan dolan başka bişey değil

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2020, 02:31:09 »
Yalan dolan filan değil. İlacın faz 1 ve faz 2 çalışmaları Amerika ve Avustralya'da tamamlandı ve çok önemli ışık görüldü faz 3 çalışması 625 kişi üzerinde 11 ayrı ilde ülkemizde devam ediyor sonrası zaten ruhsat alınması ve piyasaya çıkması. Yurtdışı forumlarında ve bilimsel çevrelerde yazılan makaleleree bile ilaç heyecanla bekleniyor. Minoksidil ve Finasterid söz konusu olduğunda bu çok daha etkili güçlü bir etken öyle ki özellikle faz 2 çalışmalarında bu çok net görüldü. Ancak corona virüsü buna darbe vurmuş olabilir 2021'de çıkması planlanan ilacın çıkış tarihi daha da gecikebilir.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2020, 15:17:40 »
RepliCell'de bu işi tamamladı,10 gün önceki resmi sitesinde yayınlanan kamu açıklaması. Faz 1-2 başarı ile sonuçlanıp hiç bir yan etki görülmemesi,her cm2'de 5-13 saç artışı,nw5-6 dan evre 3-4'e düşmeler,tedaviye en güzel cevap veren gurubun nw 2-3'lerin olması diye açıklamada yazıyor.Bu iki cümleden anlaşılan vertex ve şakaklarda gayet etkili olabileceği izlenimi verdi bana.

https://www.replicel.com/news/publication-of-clinical-data-confirms-replicel-s-treatment-for-androgenic-alopecia-effective-in-men-and-women

Foto Follica şirketinden.
85 günlük sonuç.
Folica'dan da bir atak gelmesi gayet güzel olur kellere..

tekfurr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2020, 19:10:50 »
Umarım o zamana kadar saç kalır kafamızda  :-\

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2020, 18:12:48 »
RepliCell'de bu işi tamamladı,10 gün önceki resmi sitesinde yayınlanan kamu açıklaması. Faz 1-2 başarı ile sonuçlanıp hiç bir yan etki görülmemesi,her cm2'de 5-13 saç artışı,nw5-6 dan evre 3-4'e düşmeler,tedaviye en güzel cevap veren gurubun nw 2-3'lerin olması diye açıklamada yazıyor.Bu iki cümleden anlaşılan vertex ve şakaklarda gayet etkili olabileceği izlenimi verdi bana.

https://www.replicel.com/news/publication-of-clinical-data-confirms-replicel-s-treatment-for-androgenic-alopecia-effective-in-men-and-women

Foto Follica şirketinden.
85 günlük sonuç.
Folica'dan da bir atak gelmesi gayet güzel olur kellere..

evet bende takip ediyorum ama bir türlü son hamle gelmiyor.

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2020, 01:46:23 »
Yalan dolan filan değil. İlacın faz 1 ve faz 2 çalışmaları Amerika ve Avustralya'da tamamlandı ve çok önemli ışık görüldü faz 3 çalışması 625 kişi üzerinde 11 ayrı ilde ülkemizde devam ediyor sonrası zaten ruhsat alınması ve piyasaya çıkması. Yurtdışı forumlarında ve bilimsel çevrelerde yazılan makaleleree bile ilaç heyecanla bekleniyor. Minoksidil ve Finasterid söz konusu olduğunda bu çok daha etkili güçlü bir etken öyle ki özellikle faz 2 çalışmalarında bu çok net görüldü. Ancak corona virüsü buna darbe vurmuş olabilir 2021'de çıkması planlanan ilacın çıkış tarihi daha da gecikebilir.

Bu adamı hakkında aşırı az bilgi var bu kadar sağlam bir iş adamı niye hiç tanınmıyor?Hakkındaki bilgi  ne olduğu belirsiz röpörtajlardan ibaret . Ben açıkçası bunların uydurma olduğunu düşünüyorum
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2020, 04:23:42 »
Adam Amerika da baya ünlü. Yıllardır orada yaşıyor diye biliyorum. İlgilendiği tek konu da saç değil adam tabiri caizse gençlik iksirini üretmeye çalışıyor :D

Facebook Twitter Instagram