Gönderen Konu: Almanya için tavsiye  (Okunma sayısı 1082 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Almanya için tavsiye
« : 29 Mart 2020, 12:42:49 »
Merhabalar arkadaşlar ,
Beni az çok bazı arkadaşlar hatırlar eskilerden artık Almanya'da yaşıyorum.burada başarılı işini iyi yapan bildiğiniz Ekim yerleri tavsiye edebilir misiniz ?

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Almanya için tavsiye
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2020, 13:51:26 »
bence macera arama euroları biriktir gel koray erdoğan a ektir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2020, 15:52:35 »
Koray erdogana o kadar euro biriktirmene gerek yok ayni kalitede cok uyguna yerler de var forumu arastir ekimleri takip et bence. Paran cok ise durum baska tabi ki:)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2020, 15:59:06 Gönderen: Besiktas917 »
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2020, 17:45:41 »
Koray erdogana o kadar euro biriktirmene gerek yok ayni kalitede cok uyguna yerler de var forumu arastir ekimleri takip et bence. Paran cok ise durum baska tabi ki:)

türkiyede koray erdoğan kalitesinde 1 tane bile yer yok.. senin dediğin yerler neresi merak ettim.. çünkü ben forumda göremedim..  hem manuel alım yapıp, hem keep tekniği uygulayan, hem saç analizi ve cm2 kaç greft ekileceğini hesaplayan..

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2020, 18:43:22 »
türkiyede koray erdoğan kalitesinde 1 tane bile yer yok.. senin dediğin yerler neresi merak ettim.. çünkü ben forumda göremedim..  hem manuel alım yapıp, hem keep tekniği uygulayan, hem saç analizi ve cm2 kaç greft ekileceğini hesaplayan..
+1

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2020, 19:18:49 »

Hocam 70 bin verip koray hocada cikmayan ekim de var. bu risk var iken niye o kadar pra vereyim ki. Sahin hoca, asuman hanim ve forumda bircok yerin cok daha iyi ekimleri de var.
Demek istedigim bu is sadece para ile olmuyor. keseye gore uygun onlarca yer var

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2020, 20:54:12 »
Dortmund  da Phönix diye bir ekim merkezi var ama ekimleri nasıl araştırman lazım. Internet sayfalarındaki yerlere dikkat etmek lazım, internette gördüm sadece.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2020, 21:02:53 »
Hocam 70 bin verip koray hocada cikmayan ekim de var. bu risk var iken niye o kadar pra vereyim ki. Sahin hoca, asuman hanim ve forumda bircok yerin cok daha iyi ekimleri de var.
Demek istedigim bu is sadece para ile olmuyor. keseye gore uygun onlarca yer var

senin dediğin yerler asmedin yanından geçemez.. standart piyasa yerler 5-6 bin tl fiyatı tamam geçen isimler elini sürüyormu acaba. ben almanyada olsam asmed-hlc-kaan pekiner-muttalip keser tarzı yerleri araştırırdım, piyasa yerlerden uzak dururum.  çünkü o hataya düştük zamanında piyasa yere ektirdik olmadı.. piyasa yerler ekim planı yağpmadığı için yeterli sıklığı yakalayamıyor ön profilden iyi duruyor ama tepeden bakarsan seyrek duruyor.. ancak adam siyah kalın telliyse ve açılması şakaklardaysa iyi sonuç çıkarabiliyorlar kalan ekimleri seyrek kalıyor.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2020, 21:16:37 »
Tabiki yanindan gecemez ama fiyat konusunda:)
Koray hocanin yapmayacagi ekimleri de yapiyorlar da ondan, koray hoca gibi adam secseler ve o teknolojiye sahip olsalar emin ol onlarda ona yakin basariyi yakalayabilir kalitedeler.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2020, 21:34:03 »
Koray hocanin yapmayacagi ekimleri de yapiyorlar da ondan, koray hoca gibi adam secseler ve o teknolojiye sahip olsalar emin ol onlarda ona yakin basariyi yakalayabilir kalitedeler.

türkiyedeki yüzde 95 piyasa ve standart yerler..  yüzde 5 lik kısım sadece asmed tarzı..  bence sen fiyat olarak odaklanmışsın yapılan işi ve farkı göremiyorsun.. fiyat pahalı zaten ona şüphemiz yok türkiyeden kimse oralara ektirecek güce sahip değil ama yurtdışındakilere göre normal..  bence koray hoca ve onun tarzı olan yerleri türkiyede kimse yakalayamaz senin dediğin yerler hiç yakalayamaz çünkü ekip işi ve 1 yıllık asistanlar doktor olmyan kişiler kanal açar ve mikromotor kullanır..  sonuçlarda tamamen kişinin saç teli kalitesine bağlı birisi iyi olur birisi seyrek sonra gider revize yaptırırlar..standart yok çünkü kasap modeli ..

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2020, 22:18:04 »
türkiyedeki yüzde 95 piyasa ve standart yerler..  yüzde 5 lik kısım sadece asmed tarzı..  bence sen fiyat olarak odaklanmışsın yapılan işi ve farkı göremiyorsun.. fiyat pahalı zaten ona şüphemiz yok türkiyeden kimse oralara ektirecek güce sahip değil ama yurtdışındakilere göre normal..  bence koray hoca ve onun tarzı olan yerleri türkiyede kimse yakalayamaz senin dediğin yerler hiç yakalayamaz çünkü ekip işi ve 1 yıllık asistanlar doktor olmyan kişiler kanal açar ve mikromotor kullanır..  sonuçlarda tamamen kişinin saç teli kalitesine bağlı birisi iyi olur birisi seyrek sonra gider revize yaptırırlar..standart yok çünkü kasap modeli ..

Hocam ben Amerika’da yasiyorum.
5000 greft asmed dedigin yerde 12,500 euro yapar yani 90,000 tl uzeri.
Yani bu rakam bana bile cok cok fazla, bir ekim bu kadar olmamali, basari orani nolursa olsun.
Zaten bir yer secerkenki kriterlerimiz basari orani ve yaninda fiyati. Ikisinin ortalanasini alirsan bu forumda takilan 95% insanlarin butcesinin cok uzerinde bir yer.
Dolayisi ile sen ve ben arasinda yurticinde yasayan yada yurtdisinda yasayan diye bir ayrimda kalmiyor bu fiyatlara.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2020, 22:34:04 »

Koray hoca gibi adam seçemezler o güç (müşteri ve para kaygısı yok, para İçin olmayacak işe amin demez) yok birçok merkezde.
Asmed gibi teknoloji yok, 5 bine saç ekip kazandığı paraya asmedin otoparkının kirasını bile veremezler..

Asmed in kalitesi çok tartışmaya açık bir konu değil.. saç ekimi sonucu sadece ekimcinin kalitesine bağlı bir olay değildir. Burada bilinen 4-5 parametrenin dışında bilinmeyen ölçülemeyen 1-2 önemli kriter daha vardır. Bu sebeple bozuk saatin bile günde 2 kere doğruyu gösterdigi gibi çöp olan merkezlerinde çok iyi sonuçları olabiliyor.. aksi yani bu işi tAm olarak kuralına uygun yapılmasına rağmen patlayan ekimlerde olabiliyor..

Asmedde ekim yaptırıp donör tahribatı konusunda , müşteri memnuniyeti konusunda , müşteri takibi konusunda problem yaşayanların yüzdesi %1 ise bu hizmetin bir bedeli olmalı. Önemli olan ölçüt merkezlerin başarı yüzdeleridir. Dünyada hiç bir merkez olamaz ki %100 ile çalışabilsin.

Ekim ücretine gelince bu bedel kişinin kazancı, kişinin saçı İle alakalı psikolojik eksikliği ile doğru orantılı değişir. Ayda 100k tl geliri olan birinin Asmedi tercih etmesi , asgari maaş ile (2500tl ) aylık gelir eldesi olan birinin 5000 TL verip saç ektirmesinden en az 3 kat daha normal bir durumdur. Parası olan ve saç sorunu gerçekten kendisini rahatsız hisseden biri için size büyük gelen tutar kişinin gözüne gelmez. Serbest piyasa ekonomisi ile işleyen bir ülkede yaşayıp “fiyat çok faiş, organ naklimi bu birader” demek çok yersizdir. Yapabileceğiniz eleştiri “bu fiyat BENİM İÇİN ÇOK PAHALI” demekten öteye gidemez.

Emin olun 5.000 TL den günde 40 ekim yapan , kalite olarak merdiven altı kalitesinin üZerine çıkamayan merkezler “çok pahalı” dediğiniz bu tam teşekküllü iş yapan 70.000 e saç eken merkezlerden çok daha büyük karlılıklarla ticaret yürütmekte.

Asmed başarı yüzdesi ortalamanın çok üzerinde bir merkezdir. Ayşe hanım, mehmet abi , Ayhan bey 5000 e ekiyor daha güzel sonuçları var demek büyük haksızlık..

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2020, 22:38:32 »
türkiyedeki yüzde 95 ekim merkezi sadece ön profilden iyi duruyor, direk tepeden foto alırsan tepeden seyrek durur. ancak bu şekil ekim kalitesi yakalayabiliyorlar..  ekim merkezinin ismi dr ismi ama doktor bey elini bile sürmüyor iki sohbet ediyor tamam.. müberek hiç olmazsa kanal açsaydın veya grefleri alsaydın..
« Son Düzenleme: 29 Mart 2020, 22:45:07 Gönderen: pakito »

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Mart 2020, 22:54:03 »
almanyada bu işi düzgün yapan yer yok gibi bir şey .adamlar her konuda iyi ama olay saç ekimine gelince salla baştan zaten orda bu işi yapanlar sıradan sağlıkçılar yani bu işe çokta ehemmiyet vermeyen yerler .iş sağlık olunca avrupa her alanda beş para etmiyor zaten para kazanmanın çok kolay olduğu bir yerde adamlar neden saç ekimi gibi angarya gerektiren amele işi yapsınlar ki .almanlar sağlık işlerinin hepsini böyle görüyorlar ve kolay kolay bulaşmıyorlar .daha çok yabancılara ve alt kademedeki sağlıkçılara yaptırıyorlar bu tür işleri.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Mart 2020, 00:28:43 »
Arkadaşlar en aşağı 5 sene Türkiye'ye dönüş yapamayacağım. Hali ile Türkiye'de Ekim yaptirabilmem mümkün degil. Almanya da bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim

Facebook Twitter Instagram