Merhaba,
Forum sayesinde bulduğum Dr Bilgehan Aydın kliniğinde saç ektirdim. Bu yüzden burdan bilgilendirme yapmayı borç bildim. Süreci aktarıp, sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.
18 Mart Çarşamba günü evden çalışmayı da fırsat bilerek saç ektirmeye karar verdim. Forum yardımıyla bulduğum Bilgehan Aydın kliniğini 19 Mart Perşembe günü aradım ve şansıma 20 Mart’ta müsaitlik olduğu bilgisini aldım ve ekim için gün aldım.
20 Mart sabahı saç ekim merkezine saat 8:00 de gittim birkaç form doldurduktan sonra operasyonu yapacak ekibin başında bulunan Ahmet Bey ile görüştük. Sonrasında fotoğraflarım çekildi. Ekim işlemi için hazırlıklar yapıldı. Gergin olarak gittiğim klinikte Ercan Bey ve Melike Hanım’ın yardımlarıyla rahatladım.
Kök alım işlemi saat 09:00 itibariyle başladı ve tam 7.440 kök alımı gerçekleşti. Greft sayısı arttıkça başta alım işleminin başındaki Damla Hanım olmak üzere tüm ekip daha mutlu oluyordu. Öğlene kadar greft alım işlemi devam etti. Sonrasında yaklaşık 1 saat mola verildi ve bu sırada öğle yemeği yenildi. Bu sırada anastezi etkisiyle başım döndüğü için Ercan Bey bir an olsun yanımdan ayrılmadı.
Sonrasında Ahmet Bey kanal açma işlemini yaptı ve 3 kişilik ekip ekim işlemine başladı. 4 saatlik başarılı bir ekim sonrasında tüm kökler akşam saat 21:00 e kadar devam etti. 7.440 kök için bence çok iyi bir sürede ekim işlemi bitti.
Herşey için Ahmet Bey, Neslihan, Naz, Melike ve Ercan’a çok teşekkür ederim.
Süreçle ilgili sorularınız olursa burdan cevaplayabilirim.