Gönderen Konu: Proscarın saçıma tecavüzü  (Okunma sayısı 7793 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Proscarın saçıma tecavüzü
« Yanıtla #30 : 29 Mart 2020, 17:06:38 »
ya Allahını seviyorsan neyi kasıtlı yapayım başka fotoğrafım yoktu o döneme ait kasıtlı yaptı diyorsun sanki ilacı kötülemek istiyormuşum gibi ben 20 yaşında öğrenci adamım benim firmasınla zartınla zurtunla ne alıp veremediğim olabilir önceden tepemi çektiğim bir fotom yoktu ama şans eseri berberden çıktığım gün nasıl oldu diye çekmiştim sana onu da atayım
Kardeşim ilk gönderinde önünü aynı bu şekilde atsaydın iyi olurdu.
Finasteride ilk 1 ay bendede dökülme yaptı ama şu an stabilize bir şekilde devam ediyoruz.Açılmaya devam ediyor belki ama müthiş hızla dökülmüyor bende saç çıkarmadı saçın dökülmesini de durdurmadı ama en azından yavaşlattı.
Dediğim gibi keşke hiç bırakmasaydın geçen seneden belliymiş propeciayı kullan demiyorum kullanmak istemiyorsan kullanma ama saçını geri kazanmak istiyorsan denemekten başka çaren yok.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 29 Mart 2020, 17:22:29 »
Anladigim kadariyla finasteride dokulme ne kadar az agresifse o kadar basarili oluyor

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 31 Mart 2020, 02:26:45 »
Adam ilacı kullanmış ve kendisinde olan etkileri burada belirtmiş ama linç edilmediği kalmış. Forum üyelerinin bu tavrı sürdüğü müddetçe kimse herhangi bir ilaç hakkında deneyimlerini paylaşmak istemez.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 01 Nisan 2020, 03:11:53 »
Adam ilacı kullanmış ve kendisinde olan etkileri burada belirtmiş ama linç edilmediği kalmış. Forum üyelerinin bu tavrı sürdüğü müddetçe kimse herhangi bir ilaç hakkında deneyimlerini paylaşmak istemez.
zaten öyle ağabey şu an saçım için başka bir ürün kullanıyorum fayda eder etmez bilmiyorum ama olumlu sonuç alırsam asla bana bu tavrı sergileyen insanlara paylaşmayacağım

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 01 Nisan 2020, 05:19:36 »
zaten öyle ağabey şu an saçım için başka bir ürün kullanıyorum fayda eder etmez bilmiyorum ama olumlu sonuç alırsam asla bana bu tavrı sergileyen insanlara paylaşmayacağım

Ne kullanıyorsun?

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2020, 09:16:18 »
Arkadaşa gereksiz yüklenmişsiniz ama ben proscardan dolayı saçlarının açıldığını düşünmüyorum priorin öneririm incelmiş saçları kalınlaştırıyor.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #36 : 02 Nisan 2020, 02:42:31 »
Çok geçmiş olsun  bu kadar yan etkiyi 1 ay ekstazi kullansan görmezdin muhtemelen  içeriğindeki bir ürüne vücudun büyük tepki vermis ben kullanmadım hiç ama  1 ayda bu kadar şeyi bozması zor, canını sıkma başka tedavileri araştır başla yoğun dökümeler sonrası doğru yapılan işlemler büyük ölçüde toparlayabiliyor,
 Benimde saçımda hiç bir problem yokken ilk agresif dokülmemden çıktığımda senin gibi oldu saçım halende pek farklı değil gerçi senin ayarında saçlarım yani demek istediğim ben Finasterid kullanmıyordum hiç birşey bilmiyordum saç hakkında da yoğun stresli bir dönemdeydim ve bu süreç bittiğinde yarı kel olarak cıkmıştım olabiliyor. Benim tahminim acaba agresif dokülme sürecine ilaca başlama zamanında çakışmış olabilir mi
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 03 Nisan 2020, 16:52:37 »
Çok geçmiş olsun  bu kadar yan etkiyi 1 ay ekstazi kullansan görmezdin muhtemelen  içeriğindeki bir ürüne vücudun büyük tepki vermis ben kullanmadım hiç ama  1 ayda bu kadar şeyi bozması zor, canını sıkma başka tedavileri araştır başla yoğun dökümeler sonrası doğru yapılan işlemler büyük ölçüde toparlayabiliyor,
 Benimde saçımda hiç bir problem yokken ilk agresif dokülmemden çıktığımda senin gibi oldu saçım halende pek farklı değil gerçi senin ayarında saçlarım yani demek istediğim ben Finasterid kullanmıyordum hiç birşey bilmiyordum saç hakkında da yoğun stresli bir dönemdeydim ve bu süreç bittiğinde yarı kel olarak cıkmıştım olabiliyor. Benim tahminim acaba agresif dokülme sürecine ilaca başlama zamanında çakışmış olabilir mi
doktor da aynısını söyledi denk gelmiştir dedi ama ilacı kullanmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bu ilaç ergenlik döneminde kullanıldığında ergenliği bitiriyormuş ya benim ergenlik dönemim devam ediyordu ilaç kullanım süresince sona erince dökülme fazlalaştı. Ya da dht azaldığında vücut birden dht üretmeye yüklendi benim aklıma gelen şeyler bunlar yoksa başka bir açıklamasını bulamıyorum corona dan dolayı doktora da gidemiyorum kendimi kaderime terketmiş durumdayım

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #38 : 04 Nisan 2020, 20:57:04 »
doktor da aynısını söyledi denk gelmiştir dedi ama ilacı kullanmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bu ilaç ergenlik döneminde kullanıldığında ergenliği bitiriyormuş ya benim ergenlik dönemim devam ediyordu ilaç kullanım süresince sona erince dökülme fazlalaştı. Ya da dht azaldığında vücut birden dht üretmeye yüklendi benim aklıma gelen şeyler bunlar yoksa başka bir açıklamasını bulamıyorum corona dan dolayı doktora da gidemiyorum kendimi kaderime terketmiş durumdayım
Bende aynı durumdayım seninle, benim hikayemdeki baş kötü minoxil oldu yaşım senden biraz fazla 26 olacağım. Piskolojisisi gerçekten zor bu durumun, ben yoğun çalıştığım dönemlerde böyle takılmıyordum kendimi belki haftada 4-5 kez görüyordum aynada şimdi günde onlarca kez görüyorum aynalara küsmüş vaziyetteyim kuaförlerde kullanılan profesyonel saç traşı makinalarından aldım gelmedi 15 gündür kargolarda mefta gelsin saç mevzusunu kapatıcağım kazıyacağım saçlarımı seyrek yarım yamalak saç olacağına hiç olmasın kazımaz isem yolacağım çünkü bu gidişat iyi değil :) En son sosyal medyaya yüklediğim fotoğraf bile 2018 eylülden kalma o zaman bu zamandır kendimi/saçımı sevmiyorum görmeye bile tahammül edemiyormuşum şu karantinada anladım
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 30 Mayıs 2020, 14:47:08 »
Dostum ilaç sende işe yaramamıştır ve kendi dökülmende agresifleşmiştir olay bundan ibaret takma kafaya bişey olmaz ileriye dönük.

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #40 : 31 Mayıs 2020, 00:45:47 »
Hayır garip birşey var bu forumda,yan etkileri kanıtlanmış bir ilaçı kendileri kullanıyorlar diye sanki firma sahibi gibi savunuyorlar arkadaşım %0.01 de olsa bu ilacın kalıcı yan etkileri var!!! Çocuk kullanıp başından geçenleri anlatmış linç edilicek sanki yapmayın abi bırakın insanlar dertlerini anlatıp çözüm bulsunlar. Bu ara da kardeşim ilacı bırakmakla iyi yapmışsın boşver psikolojikte olsa gerçekten de yaptıysa iyi olmuş yukarıyı kaldırıcam diye aşağıdan olma,inşaAllah çözümünü bulursun.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 31 Mayıs 2020, 01:56:03 »
Proscarı neye dayanarak kullandın dht çokmu baskın test yaptırdınmı ? Doktor sana sadece saçına bakıp erkek tipi dökülmenmi var dedi anlamadım

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 31 Mayıs 2020, 06:45:38 »
Hayır garip birşey var bu forumda,yan etkileri kanıtlanmış bir ilaçı kendileri kullanıyorlar diye sanki firma sahibi gibi savunuyorlar arkadaşım %0.01 de olsa bu ilacın kalıcı yan etkileri var!!! Çocuk kullanıp başından geçenleri anlatmış linç edilicek sanki yapmayın abi bırakın insanlar dertlerini anlatıp çözüm bulsunlar. Bu ara da kardeşim ilacı bırakmakla iyi yapmışsın boşver psikolojikte olsa gerçekten de yaptıysa iyi olmuş yukarıyı kaldırıcam diye aşağıdan olma,inşaAllah çözümünü bulursun.

O kadar haklısın ki, firma sahibi bu kadar savunmaz, leblebi zararlı ama finasterid zararlı değil demeye başlarlar yakında :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 31 Mayıs 2020, 10:03:46 »
Farklı konu 2. yorum

Kafana göre ilaç alma, hekime danış öyle al. Gençsin, bilmediğin hiç bir ilacı bünyene sokma, herkes üst çizgiden yorum yapıyor, al, kullan vs.
Öyle olmaz arkadaşlar, hastayı görmeden ilaç tavsiyesi yanlış. Öyle yapar böyle gider değil konu. Saç çok önemli de, kalp ve diğerleri önemsizmi??
Bak dostum önce sınavları hallet, sana arkadaş tavsiyesi, görün bir dermatoloğa, tahlil iste sonra neyse o.
Saç dökülmesini doğum kontrol ikaçları iyi geliyor desek kullanılıcak moddayız iyi değil.

One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 06 Haziran 2020, 16:59:01 »
2 defa fin kulladim iki defada da 1 ay sonunda inanılmaz telogen efflivium yarattı. Dökülme 2 3 ay sonra durdu bıraktıktan. Sanırım hormonların değişmesi ile vücut bir savunma şekli üretiyor. Telogen efflivium en önemli sebebi hormon dalgalanmasidir. Kadınlar özellikle doğum sonrası telogen efflivium yasarlar.

Facebook Twitter Instagram