Gönderen Konu: Proscarın saçıma tecavüzü  (Okunma sayısı 7799 defa)

Furymen

• Sr. Member
Ynt: Proscarın saçıma tecavüzü
« Yanıtla #16 : 29 Mart 2020, 00:12:15 »
Foto isteyen arkadaşlar olmuş onun için atıyorum. İlk attığım öncesi ikincisi sonrasj
Şimdi proscar kullanmadan önceki halimi ilk foto

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 29 Mart 2020, 01:18:05 »
Bana saclar canlanmis gibi geldi nedense. Ne kadar sure kullandin ki?
1 ay kullandım bıraktım

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Mart 2020, 01:28:33 »
şu an nasıl reis kullanıyormusun hala

Hayır direk biraktim

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 29 Mart 2020, 02:45:50 »
Şimdi proscar kullanmadan önceki halimi ilk foto
evet abi

brk_41

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2020, 07:52:34 »
İlk resim önden çekilmiş ve saçlar uzun, ön kısım ve şakaklar görülüyor, ikinci resim tepeden ve saçlar kısa kesilmiş, karşılaştirma yapmak bu resimler le zor, mantığa aykırı.
Tepe bögesi dökülüyor diyorsanız tepe bölgesinin ilaca başlanmadan önceki ve doktora gidip bu ilacı bırak dediği zaman ki resimleri atmalısınız.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2020, 12:39:29 »
İlk resim önden çekilmiş ve saçlar uzun, ön kısım ve şakaklar görülüyor, ikinci resim tepeden ve saçlar kısa kesilmiş, karşılaştirma yapmak bu resimler le zor, mantığa aykırı.
Tepe bögesi dökülüyor diyorsanız tepe bölgesinin ilaca başlanmadan önceki ve doktora gidip bu ilacı bırak dediği zaman ki resimleri atmalısınız.
Kesinlikle.İlk resim için konuşacak olursak 19 yaşındaki birine göre baya agresif bir dökülmesi var(nw3) İkinci resimde ise sadece tepesini çekmiş önleri çekmemiş bu yüzden değerlendiremiyoruz bunu da sanırım kasıtlı yapmış.
Proscarı 1 ay kullanmış 1 ayda hiçbir şey değişmez ama görünen o ki konu sahibinin yaşına göre agresif bir dökülmesi var.

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 29 Mart 2020, 13:37:42 »
Kesinlikle.İlk resim için konuşacak olursak 19 yaşındaki birine göre baya agresif bir dökülmesi var(nw3) İkinci resimde ise sadece tepesini çekmiş önleri çekmemiş bu yüzden değerlendiremiyoruz bunu da sanırım kasıtlı yapmış.
Proscarı 1 ay kullanmış 1 ayda hiçbir şey değişmez ama görünen o ki konu sahibinin yaşına göre agresif bir dökülmesi var.
ya Allahını seviyorsan neyi kasıtlı yapayım başka fotoğrafım yoktu o döneme ait kasıtlı yaptı diyorsun sanki ilacı kötülemek istiyormuşum gibi ben 20 yaşında öğrenci adamım benim firmasınla zartınla zurtunla ne alıp veremediğim olabilir önceden tepemi çektiğim bir fotom yoktu ama şans eseri berberden çıktığım gün nasıl oldu diye çekmiştim sana onu da atayım

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2020, 13:46:06 »
Benim burdaki amacım genç yaştaki kardeşlerimin dökülmesi az ise bu ilaca hiç bulaşmamalarını anlatmak istemem.Ben bulaştım da ne oldu insan içine çıkmaya utanıyorum.Ama tercih sizindir gidin kullanın bana yaptı size yapmaz belki ama bu ilaç bana bu yan etkileri YAPTI. Kimseye yalan söylemiyorum keşke her anı fotoğraflasaydım zamanında.Dökülmem de agresif falan değildi günde 25 30 tel dökülüyordu saçım.İlaç kullandığımda 300-350 lileri gördüm. Bana böyle bir etki yaptı kullanıp kullanmamak size kalmış ben sadece benim gibi durumu olan kişilere ilaca hiç bulaşmamasını tavsiye ediyorum.

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2020, 14:03:57 »
Tamamen psikolojik 1 ayda değil Proscarın hiç bir ilacın olumlu veya olumsuz etkisini göremezsin

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2020, 14:08:59 »
Kanka finasteride shedding diye bir sey var bir sure daha cok dokulmesi normal ama oyle bir durumda ilaci birakmamak gerekiyor normalde. Sende sanssizlik olmus baska yan etkiler gormussun orasi ayri mecbur biraktin tabi

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2020, 14:26:23 »
Kanka finasteride shedding diye bir sey var bir sure daha cok dokulmesi normal ama oyle bir durumda ilaci birakmamak gerekiyor normalde. Sende sanssizlik olmus baska yan etkiler gormussun orasi ayri mecbur biraktin tabi
eğer biraz olumlu etkisini görsem kullanmaya devam ederdim zaten doktor da bana 2 hafta döker sonra sağlıklıları çıkar dedi ama 1 ay geçti durmayınca bıraktım. Yan etki yapmayacağını bilsem mavi serum alıcam zaten ama maalesef durumumdan dolayı hiçbir ilaca yaklaşamıyorum finasterid içerikli

Benjaminbutton

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2020, 16:15:02 »
Ben finasteridi 6 ay kullanıp bıraktım, 6 ay boyunca rutin dökülmem devam etti günde 100 tele kadar dökülüyordu fakat müthiş fayda etti, insanları bilinçsizce tedaviden mahrum bırakmanın manası yok kardeşim, bu ilaç eczanede satılıyor ve onaylı bir kaç patenti olan ve elimizde bulunan iki ilaçtan biri, hafif cinsel isteksizlik yaptı bıraktığımda da tamamen eski halime döndüm, bilinçsizce şu ilacı kullanıp boklamayın.
Yan etki yaptı rahatsız oldun=bırak
Yan etki yapmadı=devam et ve mutlu ol
Yan etki yaptı bırakınca düzeleceğine inanıyorsun=devam et
Bu kadar basit iletilerine baktım 1 yıldır yemeyip içmeyip ilacı boklamışsın, aktarcımısın?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 29 Mart 2020, 16:26:15 »
Ben finasteridi 6 ay kullanıp bıraktım, 6 ay boyunca rutin dökülmem devam etti günde 100 tele kadar dökülüyordu fakat müthiş fayda etti, insanları bilinçsizce tedaviden mahrum bırakmanın manası yok kardeşim, bu ilaç eczanede satılıyor ve onaylı bir kaç patenti olan ve elimizde bulunan iki ilaçtan biri, hafif cinsel isteksizlik yaptı bıraktığımda da tamamen eski halime döndüm, bilinçsizce şu ilacı kullanıp boklamayın.
Yan etki yaptı rahatsız oldun=bırak
Yan etki yapmadı=devam et ve mutlu ol
Yan etki yaptı bırakınca düzeleceğine inanıyorsun=devam et
Bu kadar basit iletilerine baktım 1 yıldır yemeyip içmeyip ilacı boklamışsın, aktarcımısın?
:D :D bizim millet biraz fazla korkuyor kusa bir sey olcak diye sonra nocebo oluyolar bence ya

Benjaminbutton

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 29 Mart 2020, 16:41:03 »
:D :D bizim millet biraz fazla korkuyor kusa bir sey olcak diye sonra nocebo oluyolar bence ya
Hakkaten, ilacı kullanmasa casanova olacak, piyasada hatun bırakmayacak sanırsın, sigara içiyor, tükettiği trans yağın haddi hesabı yok sonra benim ufaklık neden uyanmıyor diyor, uyanmaz tabi.

Facebook Twitter Instagram