Saç Ekimi Sonuçları
Evet durum başlıktan ibaret. Yaşım 20 yaklaşık 1 yıl önce 1 ay süreyle proscarın 4 e bölüp kullandım. Sonuç hüsran.Saçlarım ən fazla norwood 2.5 tu sadece şakaklardan dökülmem vardı. Diğer taraflarda asılsam saç teli gelmiyordu.Doktora gittim genetik dedi ailede de 1 Allahın kulu kel değil. Ama doktor kel olucaksın diyince başladık bu lanet ilaca. İlk 1 haftadan sonra dökülme bıçak gibi kesildi. Ama ondan sonraki hafta abartmadan söylüyorum günde 300 350tel saçım dökülmeye başladı. Doktora gittim ilk 2 hafta normaldir daha sonra yenileri sağlam çıkıcak sabırlı olun dedi. 2 hafta sonra açılan tepemi görünce ilacı bırak hemen dedi. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Ama olan benim saçlarıma oldu. Şuan norwood 4-5 civari bir dökülme seyrediyor. Arkadaki saçlarım da inceliyor arkadan bile dökülüyor 10-15 tel hər gün gidiyor. Bende saçla uğraşmayı bıraktım. Ayrıca libidomda düşüş var bazı şeyler eskisi gibi değil. Önceden küçük bir ceviz büyüklüğündeki testislerim şu an iri bir badem kadar.Aniden bir yaşlanma oldu tenimde kırışıklıklar olmaya başladı. Çok çok pişmanım bu ilaca başladığıma. Başlarken 4-5kez düşünün benim gibi genç yaşta başlamayın. İyi kötü bir saçım vardı o da gitti bu ilaç yüzünden
Arkadaşlar bu ilacı kullanan bilir evet 3 defa denedim her seferinde 4 5 ay gibi süre kullandım her denemem de bu ilaç saçlarımı her kullandığımda mahvetti yorum yapan arkadaşlar bilmiyorum kullandınoz mı yoksa kulaktan dolma laflar ile mi yazıyorsunuz bu ilaç kiminin saçını mahvediyor
Dostum bende propecia kullanırken daha önce saçım önden dokulurdu banyoda vertexten elimi ne kadar atsamda saç gelmezdi , propecianin 13 günü vertex müthiş bir dökülme oluyordu banyoda sana hak veriyorum kardeşim geçmiş olsun.