Gönderen Konu: Proscarın saçıma tecavüzü  (Okunma sayısı 7782 defa)

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
Proscarın saçıma tecavüzü
« : 28 Mart 2020, 05:37:30 »
Evet durum başlıktan ibaret. Yaşım 20 yaklaşık 1 yıl önce 1 ay süreyle proscarın 4 e bölüp kullandım. Sonuç hüsran.Saçlarım ən fazla norwood 2.5 tu sadece şakaklardan dökülmem vardı. Diğer taraflarda asılsam saç teli gelmiyordu.Doktora gittim genetik dedi ailede de 1 Allahın kulu kel değil. Ama doktor kel olucaksın diyince başladık bu lanet ilaca. İlk 1 haftadan sonra dökülme bıçak gibi kesildi. Ama ondan sonraki hafta abartmadan söylüyorum günde 300 350tel saçım dökülmeye başladı. Doktora gittim ilk 2 hafta normaldir daha sonra yenileri sağlam çıkıcak sabırlı olun dedi. 2 hafta sonra açılan tepemi görünce ilacı bırak hemen dedi. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Ama olan benim saçlarıma oldu. Şuan norwood 4-5 civari bir dökülme seyrediyor. Arkadaki saçlarım da inceliyor arkadan bile dökülüyor 10-15 tel hər gün gidiyor. Bende saçla uğraşmayı bıraktım. Ayrıca libidomda düşüş var bazı şeyler eskisi gibi değil. Önceden küçük bir ceviz büyüklüğündeki testislerim şu an iri bir badem kadar.Aniden bir yaşlanma oldu cildimde kırışıklıklar olmaya başladı. Çok çok pişmanım bu ilaca başladığıma. Başlarken 4-5kez düşünün benim gibi genç yaşta başlamayın. İyi kötü bir saçım vardı o da gitti bu ilaç yüzünden

Spencer

• Hero Member
Ynt: Proscarın saçıma tecavüzü
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2020, 06:28:11 »
Ne olursa olsun öncelik her zaman minoksidil olmalı. Epey talihsiz bir durum ve üzüldüm senin adına umarım ilacı bıraktıktan sonra tüm olumsuz durumlardan kurtulursun.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2020, 09:32:42 »
Sana o yaşta bu ilaca başlayacaksın diyen doktorun diplomasını.... Hormonların ile genç yaşta oynamissin üniversite hastanesinde Endokrinoloji bölümüne git bir baktır hormonlarına

Benjaminbutton

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2020, 10:47:14 »
Finasteride söylediğin tarz şeyler yapmaz, iletilerine baktım böbreklerinde sorun varmış sanırım, 1 ay kullanıp ciltte sorun yaşaman imkansız, belli ki yaşadığın ilaçtan bağımsız tüm sorunları ilaca bağlıyorsun.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2020, 10:47:52 »
Foto yok öncesi ve sonrası olacak şekilde foto paylaşman lazım

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2020, 12:13:28 »
Cok enteresan

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Mart 2020, 12:19:37 »
Kardeşim senin başka bir sorunun olabilir git detaylı bir muayene ol. Proscar da tetiklemiş olabilir yanlış birşey yazmak istemem ama muayene olmanı tavsiye ederim. Yaşın çok genç geciktirme ama.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 28 Mart 2020, 13:55:31 »
Evet durum başlıktan ibaret. Yaşım 20 yaklaşık 1 yıl önce 1 ay süreyle proscarın 4 e bölüp kullandım. Sonuç hüsran.Saçlarım ən fazla norwood 2.5 tu sadece şakaklardan dökülmem vardı. Diğer taraflarda asılsam saç teli gelmiyordu.Doktora gittim genetik dedi ailede de 1 Allahın kulu kel değil. Ama doktor kel olucaksın diyince başladık bu lanet ilaca. İlk 1 haftadan sonra dökülme bıçak gibi kesildi. Ama ondan sonraki hafta abartmadan söylüyorum günde 300 350tel saçım dökülmeye başladı. Doktora gittim ilk 2 hafta normaldir daha sonra yenileri sağlam çıkıcak sabırlı olun dedi. 2 hafta sonra açılan tepemi görünce ilacı bırak hemen dedi. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Ama olan benim saçlarıma oldu. Şuan norwood 4-5 civari bir dökülme seyrediyor. Arkadaki saçlarım da inceliyor arkadan bile dökülüyor 10-15 tel hər gün gidiyor. Bende saçla uğraşmayı bıraktım. Ayrıca libidomda düşüş var bazı şeyler eskisi gibi değil. Önceden küçük bir ceviz büyüklüğündeki testislerim şu an iri bir badem kadar.Aniden bir yaşlanma oldu tenimde kırışıklıklar olmaya başladı. Çok çok pişmanım bu ilaca başladığıma. Başlarken 4-5kez düşünün benim gibi genç yaşta başlamayın. İyi kötü bir saçım vardı o da gitti bu ilaç yüzünden
Kullandığın süre zarfında böyle olmaz bıraktığın süre zarfında dökülme agresifleşir saçlar hormonlara çok duyarlıdır bir baktır hormonlara değerler normalse dökülmen dayı tarafına yada sülaleden birine çekmiştir bizimde ailede hiç kel yok ama benimde şakaklardan dökülüyor proscar bende kullandım 2 ayda saç doldu kapandı şakak ama yağlanma yaptı diye bıraktım saç dökülmem inanılmaz şiddetlendi tam aksine verteksi daha sıklaştırıyor şakaklarda işe yaramayabiliyor seninki başka bişeyden bence bunu bir araştırmasını yap

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Mart 2020, 15:15:07 »
Arkadaşlar bu ilacı kullanan bilir evet 3 defa denedim her seferinde 4 5 ay gibi süre kullandım her denemem de bu ilaç saçlarımı her kullandığımda mahvetti yorum yapan arkadaşlar bilmiyorum kullandınoz mı yoksa kulaktan dolma laflar ile mi yazıyorsunuz bu ilaç kiminin saçını mahvediyor

Jawsed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 28 Mart 2020, 15:36:12 »
Bu ilacın 1 ayda saç çıkarma gibi bir olayı yok en az 6 ay kullanımı gerekiyor sonuç almak için. Genel olarak çoğu ilaç böyle ve 1 ayda faydası beklenmeyen ilacın 1 ayda bu kadar soruna yol açması gibi bir olayda olamaz bence. İlacın üzerinde ki abartılı yorumlardan dolayı psikolojik olarak her şeyi ilaca bağladığınızı düşünüyorum

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2020, 15:36:54 »
Arkadaşlar bu ilacı kullanan bilir evet 3 defa denedim her seferinde 4 5 ay gibi süre kullandım her denemem de bu ilaç saçlarımı her kullandığımda mahvetti yorum yapan arkadaşlar bilmiyorum kullandınoz mı yoksa kulaktan dolma laflar ile mi yazıyorsunuz bu ilaç kiminin saçını mahvediyor
şunu artık anlamalıyız dökülecek saç kafada durmaz benim abim var kafasında egzama kabuklanma sedefmi ne bilemedim ne ararsan var 1 tel saçı dökülmüyor isteyenede çekip atim  saçını kazıttı en ağır ilaçları antidepresanları kullanıyor 1 tel dökülmüyor saçı bense saçıma üfürsem elimde kalıyor 🤷🏾‍♂️

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 28 Mart 2020, 22:37:34 »
Foto isteyen arkadaşlar olmuş onun için atıyorum. İlk attığım öncesi ikincisi sonrasj

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Mart 2020, 22:48:04 »
Dostum bende propecia kullanırken daha önce saçım önden dokulurdu banyoda vertexten elimi ne kadar atsamda saç gelmezdi , propecianin 13 günü vertex müthiş bir dökülme oluyordu banyoda sana hak veriyorum kardeşim geçmiş olsun.

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2020, 23:29:26 »
Dostum bende propecia kullanırken daha önce saçım önden dokulurdu banyoda vertexten elimi ne kadar atsamda saç gelmezdi , propecianin 13 günü vertex müthiş bir dökülme oluyordu banyoda sana hak veriyorum kardeşim geçmiş olsun.
şu an nasıl reis kullanıyormusun hala

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2020, 23:59:25 »
Bana saclar canlanmis gibi geldi nedense. Ne kadar sure kullandin ki?

Facebook Twitter Instagram