Arkadaşlar tekrardan merhaba uzun zamandır foruma girmiyordum. Daha önce bir konu açmıştım sağolsun yardım ettiniz. Önceki konumda bu şekilde fotoğraflarım var.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9958.0Saçım hala aynı durumda fakat dökülmem devam edecek gibi çünkü dökülen kısımlar minyatürleşmiş duruyor. Benim aklımda Xpecia tablet almak geldi çünkü hem ciddi bir dökülmem yok hemde yan etki görmek istemiyorum.
Xpecia hakkında sormak istediğim, yan etkisini yazan bazı üyeler var bazıları ise kesinlikle yan etki yapmadığını söylüyor? Hatta pimpirikli olduğum için kısırlık vs ciddileşir mi durum onuda merak ediyorum.
Proscar'dan farklı sanırım?
İkinci sorum ise 5 yıldır Tresan şampuan kullanıyorum belkide dökülme sürecini yavaşlattı bilemiyorum. Fakat bölgesel dht'yi etkilediği iddia edilen Evocapil'i denemek istiyorum. %5 bile etki yapsa bana yeter. Forumda çok konuşuldu bu konular okudum biliyorum ama Xpecia+Evocapil kullansam saç kalitemde artış olur mu ? Unutmadan Fotoğraflardaki saç dökülmem NW-2 mi yoksa NW-3 mü ?
edit : Proscar/finas kadar etkili olmayacağını biliyorum fakat xpecia+evocapil az bir şey bile olsa saçımı kalınlaştırsa yada minyatürize olmuş saçlara biraz daha yardım etse yeter. Şuan saç stili vs gizleyebiliyorum açıklığı ama bunu saç ektirene kadar devam ettirmek istiyorum.