Gönderen Konu: AVRUPA SAÇ EKİMİ Medihaus Cerrahi Mehmet Güçlü 1. seans 3650 ve 2. seans 4000  (Okunma sayısı 21507 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimden sonraki saçların özellikle ön çizgi tarafı photospoh'lu gibi geldi bana, bizi aydınlatırsan sevinirim.

Genelde Samsung LG gibi telefonlar çekim yapar iken otomatik rütuş yapıyor, özellikle ten olarak tanımladıgı bölgelerde fotoğraftaki gibi blur bir görüntü oluşturuyor.yoksa kimsenin oturup photoshop falan uğraşacagını sanmıyorum

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimden sonraki saçların özellikle ön çizgi tarafı photospoh'lu gibi geldi bana, bizi aydınlatırsan sevinirim.

çekimdendir arkadaş ekimden önce ekim sırasında ekimden sonra hepsini atmış.  photoshopla niye uğraşsın ki.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
fotoshop yok, belki blurlu cikmis olabilir. bir kaç net fotoğraf daha atayım gecen yazdan. belki aydinlatıcı olur.  otmatik ayarlama filtre yapmis olabilir telefonum. kusura bakmayin farkli bir anlama ciksin istemedim.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
son yolladigum resimler  ilk ekimin 7. ila 9. ayları sonuclaridir. insallah  bu yaz 2. seansin sonuclarini da paylasacagim. umarim aydinlatmişimdir.. 2 seansin  sureclerini de ayritetten atacagım.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler dostum. Gayet guzel saclarin var. Insallah daha guzel olur. Bol sacli yillar ;)

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler dostum. Gayet guzel saclarin var. Insallah daha guzel olur. Bol sacli yillar ;)

Cok tesekkur ederim.
2. seansın  sürecini de buradan paylasacağim.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2. Seans 24.gün  şok dökülme tamamlandı. 4000 greft.  flashlı ve flashsız çekim.  uzayan saçlar 1. seansın (3650 greft)  kökleri. bakalım alttan daha  2.seansın (4000 greftin) sonuclarini görecegiz ilerleyen aylarda.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 10:18:28 Gönderen: Istanbul155 »

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi gayet güzel duruyor. tabi bu 2.bir sıkılaştırma ekimi olduğu için şok dökülmeden pek bir sıkıntı olmadı senin için. zaten mevcut saçların vardı. artık bundan saçlarının daha sık görünme zamanları.bence 3 ay sonra saç problemin diyi bişey olmayacak. takipteyiz.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
abi gayet güzel duruyor. tabi bu 2.bir sıkılaştırma ekimi olduğu için şok dökülmeden pek bir sıkıntı olmadı senin için. zaten mevcut saçların vardı. artık bundan saçlarının daha sık görünme zamanları.bence 3 ay sonra saç problemin diyi bişey olmayacak. takipteyiz.
   cok tesekkur ederim hocam eksik olmayin.  evet  bu 2. seansimda şok dökülme benim icin sorun olmaktan çikti cunku  mevcut saclarim nedeniyle   2. ekimde sacin cikma sureci arada kaynamiş olacak o yuzden  ilkine gore cok cok rahatim. disarida daha rahat gezebiliyorumm bere  sapka vesaire takmiyorum.  özel mesaj gondermissiniz. ona da cevap vermeye calisayim.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam güncel foto atabilir misiniz? Mümkünse donörü görebilir miyiz?

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yazın görüştüğümde tek seans işin 2000€ istediler benden :) Mehmet güçlü tarafından bizzat

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Toplam 2 seans sonuçları. Umarim beğenirsiniz.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamm

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamm

Facebook Twitter Instagram