Gönderen Konu: AVRUPA SAÇ EKİMİ Medihaus Cerrahi Mehmet Güçlü 1. seans 3650 ve 2. seans 4000  (Okunma sayısı 21506 defa)

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medihaus Cerrahi Dr. Mehmet Güçlü 1. ve 2. seans.
« Yanıtla #15 : 13 Ocak 2017, 11:57:10 »
hocam hayırlı olsun. bence 1.seans sonucu bile muazzam görünüyor. 2.seans çok de gerekli değilmiş ama siz daha çok sıklık istiyorsunuz galiba. insallah sonucu çok daha güzel olacaktır. mahsuru yoksa konuyu biraz genişletir misiniz.çünkü başarılı bir ekim ve bu doktorun adı sitede daha önce geçmedi. ekim nerde yapıldı,kaç greft ekildi, ücret,ilaç takviyesi v.s. tesekürler.
sagolasin hocam tesekkur ediyorum eksik olmayın.  Doktorumun Adi Mehmet Güçlü, daha önce ilk seansım  Özel Ataköy Hastanesinde gerceklesti, Mehmet hocam daha sonra kliniğini  Medihaus Cerrahi Beylikdüzü'ne taşıdı  2.seansi da bu merkez de  yine kendisi ve ekibi gerceklestirdi.   18.12.2015 tarihinde  ilk seansimda 3500- 3650  civari  greft ekildi. takribi 1 sene sonra   12.01.2017 tarihinde ise 2. seansim yaklasik 4000 greft daha ekim yapildi.   ilk seanstan yaklasik 6 7 ay sonra farkli bir ilde  3 seanslik PRP yaptirdim. ilac olarak biotin  minoksidil procar  v.s bu tarz ilaclarin hic birini kullanmadım. ancak prp'in de cok faydasini gördüm. 

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Ocak 2017, 12:46:56 »
bilgiler için tesekkür ederim. siteyi kurcaladım şimdi. ilk ekim zamanı konu açmışsınız birkaç foto ekleyip sonra takibi bırakmışsınız. ama 1 yıl sonra gelip ekim sonucunu paylaşmanız sitede ekim yaptıracak olanlar için güzel bir durum. bu 2.seansın gelişmlerini de paylaşmaya devam edersiniz umarım. takipteyiz. tekrar hayırlı olsun.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Ocak 2017, 13:28:02 »
bilgiler için tesekkür ederim. siteyi kurcaladım şimdi. ilk ekim zamanı konu açmışsınız birkaç foto ekleyip sonra takibi bırakmışsınız. ama 1 yıl sonra gelip ekim sonucunu paylaşmanız sitede ekim yaptıracak olanlar için güzel bir durum. bu 2.seansın gelişmlerini de paylaşmaya devam edersiniz umarım. takipteyiz. tekrar hayırlı olsun.

evet insallah. tüm resimleri ayri bir baslikta acayim istedim. hatta eskisini sileyim tek bir konu olsun . iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. merak ettiginiz sorular varsa seve seve yanitlarim

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Ocak 2017, 13:37:11 »
sağolun hocam.şimdilik gerekli bilgileri verdiniz. gelişmeleri paylaştıkça bilgi alışverişini yaparız ins. ben sizin sonucu çok beğendim gerçekten.özellikle takipteyim. çünkü ekim merkezine henüz karar vermemiş birisi olarak burası ilgimi çekti.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Ocak 2017, 13:44:25 »
sağolun hocam.şimdilik gerekli bilgileri verdiniz. gelişmeleri paylaştıkça bilgi alışverişini yaparız ins. ben sizin sonucu çok beğendim gerçekten.özellikle takipteyim. çünkü ekim merkezine henüz karar vermemiş birisi olarak burası ilgimi çekti.
Şırnakta görev yapıyorum. senelik iznimde tekrar Istanbula Mehmet Güçlü hocamin yanina geldim.  sırf ilk seanstan memnun oldugumdan 2. seans icin bilerek isteyerek geldim. bundan da süphesiz memnun kalacagim.  ilerleyen zamanlarda garanti olsun istedim. Valla ben memnun kaldım  kadrosu cok guclu. 

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ocak 2017, 20:20:57 »
2.seans ekim sonrası ertesi gün

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ilk yikama sonuçları

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ilk yikama sonuclari

kullanılmayanhesapsilinsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun abi birşey sorucam saç tipin ince mi kalın mı ? saç derin kalın mı ince mi ?

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun abi birşey sorucam saç tipin ince mi kalın mı ? saç derin kalın mı ince mi ?
sagol tesekkur ederim öncelikle. saç tipim kalın telli ama saç derimi bilemiyorum o konuda bir bilgim yok maalesef.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş ve hayırlı olsun hocam. fiyat ne kadar peki

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sagolasun tesekkur ederim. ilk seans 4500 ikinci seans 5000tl  gibi bir tutar tabi konaklama havalimanindan da vip aracla karsiladilar sagolsunlar.

byefsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba kardeş geçmiş olsun ilk seans ta sitede bir tek senin ekim güzel geldi bana benim aklıma takılan ilk seans neyse ama ikinci seans ta senin ensede sıkıntı olmuş gibi doktor bilgi olarak ne dedi belli olurmu yerlerine çıkarmı.

Istanbul155

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba kardeş geçmiş olsun ilk seans ta sitede bir tek senin ekim güzel geldi bana benim aklıma takılan ilk seans neyse ama ikinci seans ta senin ensede sıkıntı olmuş gibi doktor bilgi olarak ne dedi belli olurmu yerlerine çıkarmı.

sagol cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. tabi donör bölgem cok iyi oldugu icin  2.seansta 5000 hatta 6000 daha alinabilirdi ama cok da enseyi bozmanin manası yok. su halde bile ensemin iyilesme durumu cok cok iyi ensemden uzayan saclar elime gayet gür geliyor. iyilesme durumunu paylasacagim buradan . sadece biraz iyileşmesini bekliyorum.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sagolasun tesekkur ederim. ilk seans 4500 ikinci seans 5000tl  gibi bir tutar tabi konaklama havalimanindan da vip aracla karsiladilar sagolsunlar.

vip mi:) dün izmirde birkaç yere gittim randevu olduğu halde 1 saat sıra bekledim:) 4000 greff için 8000TL fiyat çektiler. ilk ekimin güzel duruyor benim kellik baya fazla 4000+4000 1 yıl arayla ektirmek istiyorum. arada foto paylaşırsan seviniriz takipteyim:) tekrardan geçmiş olsun

Facebook Twitter Instagram