Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaslar siz hayatinizda boyle bir dokulme tarzi gordunuz mu diffusenin kitabini yazdim sanirim 3 haftadir finastayim ama haftada 3 kullaniyorum arastirmalarim sonucu bu sekilde de verim alabilecegime inaniyorum ve umarim alirim cunku rahat bi 15 20 sene finasta kalirim dokulmeyi keserse. Gercekten 4 5 ay sonrasini merakla bekliyorum durumum ya finas ya kel cinsinden ekim de yapilmaz bu kafaya ilerde. Bu sekilde durmazsa haftada 1 dutas falan eklerim muhtemelen. Isin ilginc yani sacim dalgali ve uzadiginda tepede hafif seyrek bir goruntu haric aciklik belli olmuyor off finas lutfen durdur dokulmeyi cidden kritik esikteyim
haftada 3 kez kullanım nasıl fayda edecek bnce iyi sonuç almak istiyorsan her gün almalısın.
Benim saç dökülmem aynı seninki gibi, ben ektirdim benim süreci takip edebilirsin. Bizim dökülme tarzına bence en iyi DHI gidiyor.
En şanslı dökülme tipi fin işe yarayacaktır.
Bu dökülmenin erkek tipi olduğuna kanaat getiremedim. O yüzden Fin ve dutas işe yaramayabilir. Valla sağlam bir doktorda dökülme pariteni öğrenmen ve ona göre adım atman lazım. Tabi tüm testleri yapmayı ihmal etmessen
Hocam erkek tipi cunku bariz minyaturlesme var ozellikle tepede. Kafanin her incelme var desem yeridir. Benim korkum kendi haline birakirsam incelmenin alani cidden nw 6 ya da 7 ve donor de cok guclu degil "ekime uygun olmayacagim" yani. O yuzden finasi bu kadar onemliyorum.
Homojen dökülme bu olsa gerek😂
İnşallah hal olur. Doğru araştırma ve tedaviyle . Vitamin eksikliğinden de saçlar incelir