Gönderen Konu: Genel seyrelme (Savasmaya karar verdim)  (Okunma sayısı 4315 defa)

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Genel seyrelme (Savasmaya karar verdim)
« : 25 Mart 2020, 02:39:59 »
Arkadaslar siz hayatinizda boyle bir dokulme tarzi gordunuz mu diffusenin kitabini yazdim sanirim  ;D 3 haftadir finastayim ama haftada 3 kullaniyorum arastirmalarim sonucu bu sekilde de verim alabilecegime inaniyorum ve umarim alirim cunku rahat bi 15 20 sene finasta kalirim dokulmeyi keserse. Gercekten 4 5 ay sonrasini merakla bekliyorum durumum ya finas ya kel cinsinden ekim de yapilmaz bu kafaya ilerde. Bu sekilde durmazsa haftada 1 dutas falan eklerim muhtemelen. Isin ilginc yani sacim dalgali ve uzadiginda tepede hafif seyrek bir goruntu haric aciklik belli olmuyor off finas lutfen durdur dokulmeyi cidden kritik esikteyim  :D

mistercrowler25

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sacimin tipine bakin ya (genel seyrelme)
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2020, 05:36:44 »
Benim saç dökülmem aynı seninki gibi, ben ektirdim benim süreci takip edebilirsin. Bizim dökülme tarzına bence en iyi DHI gidiyor.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2020, 12:05:51 »
Arkadaslar siz hayatinizda boyle bir dokulme tarzi gordunuz mu diffusenin kitabini yazdim sanirim  ;D 3 haftadir finastayim ama haftada 3 kullaniyorum arastirmalarim sonucu bu sekilde de verim alabilecegime inaniyorum ve umarim alirim cunku rahat bi 15 20 sene finasta kalirim dokulmeyi keserse. Gercekten 4 5 ay sonrasini merakla bekliyorum durumum ya finas ya kel cinsinden ekim de yapilmaz bu kafaya ilerde. Bu sekilde durmazsa haftada 1 dutas falan eklerim muhtemelen. Isin ilginc yani sacim dalgali ve uzadiginda tepede hafif seyrek bir goruntu haric aciklik belli olmuyor off finas lutfen durdur dokulmeyi cidden kritik esikteyim  :D
haftada 3 kez kullanım nasıl fayda edecek bnce iyi sonuç almak istiyorsan her gün almalısın.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2020, 12:14:27 »
En şanslı dökülme tipi fin işe yarayacaktır.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2020, 12:17:59 »
Bu dökülmenin erkek tipi olduğuna kanaat getiremedim. O yüzden Fin ve dutas işe yaramayabilir. Valla sağlam bir doktorda dökülme pariteni öğrenmen ve ona göre adım atman lazım. Tabi tüm testleri yapmayı ihmal etmessen

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2020, 13:43:34 »
haftada 3 kez kullanım nasıl fayda edecek bnce iyi sonuç almak istiyorsan her gün almalısın.
Bayagi arastirma yaptim bu konuda ama boyle verim alan cok kisi var ama 6 ayda hicbir gelisme gozlemleyemezsem kalinlasma vs. Gunluk kullanima gececegim

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2020, 13:45:14 »
Benim saç dökülmem aynı seninki gibi, ben ektirdim benim süreci takip edebilirsin. Bizim dökülme tarzına bence en iyi DHI gidiyor.
Hocam sizin ekiminize nasil ulasabilirim ekimin linkini imzaniza koyun isterseniz

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2020, 13:45:59 »
En şanslı dökülme tipi fin işe yarayacaktır.
Valla umarim ise yarar cidden gozlerim beynim akti arastirma yapmaktan. Olani mumkun oldugunca korumak bence benim icin cok cok onemli

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2020, 13:48:20 »
Bu dökülmenin erkek tipi olduğuna kanaat getiremedim. O yüzden Fin ve dutas işe yaramayabilir. Valla sağlam bir doktorda dökülme pariteni öğrenmen ve ona göre adım atman lazım. Tabi tüm testleri yapmayı ihmal etmessen
Hocam erkek tipi cunku bariz minyaturlesme var ozellikle tepede. Kafanin her incelme var desem yeridir. Benim korkum kendi haline birakirsam incelmenin alani cidden nw 6 ya da 7 ve donor de cok guclu degil "ekime uygun olmayacagim" yani. O yuzden finasi bu kadar onemliyorum.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2020, 13:53:20 »
Hocam erkek tipi cunku bariz minyaturlesme var ozellikle tepede. Kafanin her incelme var desem yeridir. Benim korkum kendi haline birakirsam incelmenin alani cidden nw 6 ya da 7 ve donor de cok guclu degil "ekime uygun olmayacagim" yani. O yuzden finasi bu kadar onemliyorum.

İnşallah hal olur. Doğru araştırma ve tedaviyle .  Vitamin eksikliğinden de saçlar incelir

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2020, 13:55:20 »
Homojen dökülme bu olsa gerek😂
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2020, 14:05:40 »
Homojen dökülme bu olsa gerek😂
Aynen hic sorma  ;D

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2020, 14:06:56 »

İnşallah hal olur. Doğru araştırma ve tedaviyle .  Vitamin eksikliğinden de saçlar incelir
Umarim, cok tesekkur ederim

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2020, 14:08:28 »
Arkadaslar bu arada ketoral sampuan onerir misiniz, onerirseniz haftada 1 mi 2 mi? Keoek yaglanma var tabi ki ama cok asiri degil, ketokonazol icerikli bir sampuan dokulmeye iyi geldigi icin kullanmayi dusunuyorum surekli olarak.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2020, 17:44:00 »

Benim Dökülmemde tam olarak senin gibi başladı saçımın heryerinden seyrelmeye başladı ön orta arka yanlar ense hatta bi kaç foto ekleyeceğim daha net anlaşılması için , saç için en fazla aldığım yardım/görüş prof bir dermatolog oldu her genetik dökülmesi olan kel kalacak diye bir şey yok kimisinde yıllarca devam eder kimisinde alacağını alır durur dedi fakat şuan ön saç çizgim bozuldu arka tarafda pek iyi değil, en agresif dönemine girdim 25-30 eğer 30 yaşından hatrı sayılır saç ile çıkarsam ekim düşünürüm yoksa kısa saç devam zaaten profesyonel saç traş makinası sipariş ettim tekrar kısa saç deneyeceğim hatta hayatımda ilk kez kazıyacağım saçımı gelince eğer yakışırsa sakalları güçlendirip 1 numara saçla devam edeceğim
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Facebook Twitter Instagram