Emin misin hocam benim sakaklarda var gerileme. Mehmet nw1 benim 2.5 falan sanirim. Gerci bi onemi yok norwood patterni pek izlemedigim icin ama meraktan soruyorum
Şuan sadece b12 ve kerozan 5+5 alıyorum yani vitamin/mineral sadece ayrıca fotolar güncel değil o zamanki halim oldukça iyi gören dökülme var demiyordu zaten, şuan ön çizgi bütünlüğüm bozuldu malesef. medikal olarak topic sadece hairforte kullanıcam bi 3 ay duruma göre istediğim verimi alamazsam kalıcı minoxa geçebilirim ekime kadar. Kim diyor nw6-7 gideceğimizi kahin mi var aramızda ben inanmıyorum çok gördüm ben 20 sinde saç kalmaz kafasında dedikleri adamları 30 unda hala oldukça saçları var veya benim gibi ince telli seyrek saçlı 40-45 yaşında abilerle görüştüm 20 sinde görsen o adamı onada kesin kel kalır dersin ama dediğim gibi kimde ne kadar ilerleyeceği bilinemez ha bi ay sonra agresif dökülmeye girip kel de çıkabilirim belli değil ama ben hiç bir zaman kel kalacağımı düşünmüyorum ki zaten olayın o noktaya gelmesinin bir önemi yok benim için seyrek saçla kellik arasında pek fark yok seyrek saça da tahammülüm yok kel de olsam seyrek de olsa kısa tutarım istediğim düzeye gelmediği sürece saçım.
Medikal tedavi arıyorum birşeyler deniyorum sürekli okuyorum hiç fin kullanmadım sadece ekim öncesi ve sonrası kullanmayı düşünürüm o da dediğim gibi 30 sonrası ha o zamana geldiğimizde elde avuçda birşey kalmaz veya senin korktuğun gibi ekime uygun olmaz isek yapacak birşey yok ama tabi sana katılıyorum şavaşmadan kaybetmeyi bende kabul edemem
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)
Minyatürleşme devam ediyor her banyoda cılız küçük tüycükleri görüyorum arada kuvvetli keratinli saçlarıda görüyorum onlar döngü zaten anlaşılıyor hangi tip dökülme olduğu, ama saçımda 18-20 aydır dökülmeyen minyatürleşmiş tüycüklerde var nerden biliyorsun kardeşim dersen yeri bariz belli saçlar var sürekli referans alıp aynada baktığım gerilemeyi kontrol ettiğim onlar enteresan şekilde gitmiyor ama minyatürleşmiş saç oldukça fazla, vakit bulursam güncel foto atarım şuan saçım uzun, zaten traş makinem ve hairforte gelsin yeni konu açacağım.
Kan tahlili yaptırdın mı ? Bu zamanda da gidilmez hastaneye gerçi Çinko b12 vb eskliklerden dolayı gelen dökülmeler olabiliyor