saç ekimi doktorları veya koordinatörleri veya elini saça dahi sürmeyip merkezde adı geçen doktor bozuntularının dediklerini çok ciddiye almışsın hepsi ticari düşünüp buişin çok basit ömür boyu dökülmeyeceği yönünde beyan reklam verirler...saç ektirip ekilen bölgesinde dökülme olan çok kişi var.. bizzat benim mesela 2012 de ektirdim ve 2017 de yine seyrek bir saçla karşılaştım ekilenlerin yüzde 40 ı veya daha fazlası gitmiştir bana göre..saç ekim işi yüzde 90 ticari iş herşeye inanma..
genelde reklam şu şekilde olur. çok basit işlem ağrı acı yok hemen günlük hayatına dönersin işte ekilen saç hayatta dökülmez dökülmemeye kodludur.. bir kere iğneler girerken acıtır kafana 20-30 iğne yersin.. iğnelerin etkisi 1-2 saate azalır tekrar iğne vurmak gerekebilir anestesi etkisi azalınca.. dönörde alınan yerlerde yanma olabilir.. bunları hiç söylemezler çünkü söylerlerse müşteri gelmez...
Beni pek anlamamışsınız çünkü benim ömür boyu dökülme noktasında değil dht ve reseptör duyarlılığı ile ilgili çelişkilerle ilgilendiğime pek dikkat etmemişsiniz..
Operasyon geçmişiniz için üzüldüm ameliyat olduğunuz dönemki genel tecrübesizliklerden veya bir ihtimal de olsa genetik nüans kaynaklı(az önce arkadaşın yazdığı gibi donör bölgedeki saçların fazla duyarlılığı) olabileceği gibi görünüyor ve bence daha ciddi güvenilir bir yerde donörünüzü adam akıllı muayene ettirip tekrar deneyin bu da benim görüşüm..
teşekkürler..