Gönderen Konu: Bıttım sabunu pullanma ve cit sorunu  (Okunma sayısı 1221 defa)

yunus19

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bıttım sabunu pullanma ve cit sorunu
« : 21 Mart 2020, 23:10:35 »
Merhabalar yıllardır yüzümde saç dipkerimde duş yada saç yıkama sonrası pullanma böyle deri kalkması gibi yada nasıl tarif etsem kepeklenmiş gibi bir görüntü oluyordu özellikle zigavus forte şampuanla yıkarsam daha fazla oluyordu saç dipleri alın çevresi kaş dipleri burun etrafında oluşuyordu kardeşim 3 -4 aydır bi instagram sayfasında hakiki bıttım sabunu yapan böyle köyde açık arazide ocaklarda kaynatarak sabun yapan birini takip ediyodu sabundan aldı kullandı bende aldım yarım kilo sabunu 85 tl ye aldım ilk kullandığım gün kafa derim yüzüm komple neredeyse o pullanma kepeklenme gibi tabakadan oldu dedinki aha para boşa gitti ertesi gün yıkadım o pullanma azaldı şuan 15 gündür o sabunu ve zigavusu kullanıyorum donör bölgedeki sivilcelenmeler dahil olmak üzere tüm sac ve cilt sorunlarım ortadan kalktı diye bilirim   sizdede böyle bir problem varsa diye paylaşmak istemedim kimsenin reklamını yapmak gibi bir amacım olmadığını söyleyimde yanlış anlaşılma olmasın

byflamingo

• Sr. Member
Ynt: Bıttım sabunu pullanma ve cit sorunu
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2020, 18:40:46 »
Bıttım sabunu kepeği kesinlikle önlüyor ,seboreik dermatitede iyi geliyor.Evde sürekli bulunduruyorum arada ihtiyaç duyarsam kullanıyorum tek zararı bana göre kısa sürede saçların yağlanmasına neden oluyor ,sende nasıl olur bilemiyorum.

yunus19

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bıttım sabunu pullanma ve cit sorunu
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2020, 19:08:00 »
Bıttım sabunu kepeği kesinlikle önlüyor ,seboreik dermatitede iyi geliyor.Evde sürekli bulunduruyorum arada ihtiyaç duyarsam kullanıyorum tek zararı bana göre kısa sürede saçların yağlanmasına neden oluyor ,sende nasıl olur bilemiyorum.
1 günde yaglanma oluyor bende

Facebook Twitter Instagram