Gönderen Konu: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi  (Okunma sayısı 9143 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi
« Yanıtla #60 : 30 Mart 2020, 22:39:19 »
Dostum nekroz o ilk günkü resimlerinden görüp farketmiştim fakat yazmamışım es geçmişim. Bence yıkama yapma biraz nemlendirme de haliyle. Antibiyotik kullan 4-5 güne nekrozlu alan daha net belircektir

ozkaninho

• Full Member
« Yanıtla #61 : 30 Mart 2020, 23:29:16 »
Dostum nekroz o ilk günkü resimlerinden görüp farketmiştim fakat yazmamışım es geçmişim. Bence yıkama yapma biraz nemlendirme de haliyle. Antibiyotik kullan 4-5 güne nekrozlu alan daha net belircektir
hocam bende gözle görülmüyor fakat telefonla çekince gözüken bir yer var sizce ne yapmam lazım fotoğrafını da koyuyorum buraya

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 30 Mart 2020, 23:45:38 »
Hocam şu büyük kabuklu yerlerin hepsi mi nekroz olack ?

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 30 Mart 2020, 23:58:23 »
Yıkamaya bağlı tahriş olmuş dediler 1 gün ara verecekmişm yıkamaya

Dostum yıkamaya bağlı tahriş filan yok. Önceki yazdığımda serdar hocaya güvenerek tavsiye vermemiştim.
    Bu bildiğin yüzeysel nekroz. Nekrozdan kurtulmak için yıkama yapılmaz.  Orada ıslak zemin olduğu için kuruması beklenir.  Üzrine ekstra antibiyotik ve kremler uygulanması gerekiyor. 
    Korkacak kadar büyük bir nekrozun yok.   deri altında ıslak olam bir zemin var. Bu durumlarda yıkama yapmadan kuruması beklenir. 

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 31 Mart 2020, 00:02:55 »
Hocam ne kadar süre yıkamamak gerekir ? Bana yarın yıkama yapıp foto gönder dediler . merkeze daha net fotolar attm korkulacak bişey yok dediler hep... Forumda yüzeysel nekroz olduğunu söylediler dedim o ilk günlerde olur diyo

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 31 Mart 2020, 00:07:15 »
Hocam ne kadar süre yıkamamak gerekir ? Bana yarın yıkama yapıp foto gönder dediler . merkeze daha net fotolar attm korkulacak bişey yok dediler hep... Forumda yüzeysel nekroz olduğunu söylediler dedim o ilk günlerde olur diyo
yikama yaomadan önce bir havlu peçete ile o kısma dokun çek.  Ağrı ve peçete de ıslaklık olursa yıkama yapma bekle . Peçete fotoğrafını da serdar hocaya gönder.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 31 Mart 2020, 08:35:32 »
Üsteki bölgede minik bir net nekroz var umarım onla atlatılır onun dışında çok bir sorun yok ve evet peçete uygulamasını dene o zaman daha net anlaşılır agrı ve ıslaklık olursa.
Global Moderator

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 31 Mart 2020, 10:23:41 »
İlk günkü resimler derken tüm büyük kabuklu alanlar sıkıntılı mı diyorsunuz ? Diğer kısımlar da bu durumda

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 31 Mart 2020, 15:59:11 »
Bence öncelikle bir kabuklardan kurtulmalısın bunun içinde önce onları yumuşatman lazım nekroz varmı yokmu bence şu an için şüpheli.
Su hayattır dostum ıslat bence ama antibiyotik kreminide kullan mutlaka Kabuklardan bir an önce kurtul ki derin nefes alsın.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 13 Nisan 2020, 18:00:19 »
Kabukların tümü ancak 23 günde döküldü biraz da zorlamıs olmalıyım küçük bi kanama oldu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 13 Nisan 2020, 21:20:42 »
nekrozlu alandaki kabuklar sanırım ? çok tan dökülmesi gerekıyor du o bölgelerde saç çıkışında boşluklar oluşacaktır

genel olarak iyi bır cıkıs olur ve sorun kalmaz umarım
Global Moderator

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 13 Nisan 2020, 22:25:36 »
nekrozlu alandaki kabuklar sanırım ? çok tan dökülmesi gerekıyor du o bölgelerde saç çıkışında boşluklar oluşacaktır

genel olarak iyi bır cıkıs olur ve sorun kalmaz umarım
Nekrozlu alan var mı şu an hocam ?  Sın kabuk dökülürken ufak bi kanama oldu içnde de saçlar görünüyor

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 13 Nisan 2020, 22:29:43 »
Daha önceki fotolardan yaralı olan bölge şurası kabuk dökümünden sonraki halini atıyorm

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 13 Nisan 2020, 22:30:36 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 14 Nisan 2020, 11:54:38 »
Son fotoya bakar mısınz şimdi nekroz mu olmuş bu