Gönderen Konu: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi  (Okunma sayısı 9140 defa)

papaz

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi
« Yanıtla #30 : 27 Mart 2020, 15:11:10 »
Kendi sitesinden alıntı:

http://www.postop.com.tr/postop-nasil-kullanilir/

Alıntı
Yıkamayı planladığınız bölgeyi ıslatacak şekilde 2-3 mm’lik tabaka oluşturacak kadar jel sürünüz. Pıhtıların yumuşaması ve bölgede var olan mikropların ölmesi için 10 dakika kadar (pıhtı çok fazlaysa bu süre uzatılabilir) bekleyiniz.

O zaman süre konusunu kendiniz biraz daha yükseltmeyi deneyebilirsiniz 5 dk kadar daha...

kobesis

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 27 Mart 2020, 20:30:29 »
Arkadaşlar 10. Gündeyim böyle kabuk mu olur ya birşeyler söyleyin  . merkeze atıyom fotoları kabukların dökülmesi için acele etmeyin gidecek diyolar. Yputube da izlediğim videolarda yumusattıktan sonra ovalama pecete ve gazlı bezle silme işlemleri var ben bu büyük kabuklardan nasıl kırtulacağım ?

Dostum selamlar, ben de 9 martta serdar gökrem'e saç ekimi yaptırdım. 10'uncu günde kabukların %80'i, 11'inci günde ise tamamı gitti diyebilirim. Post-op jeli ortalama yarım saat bekletip daha sonra durulayın, ardından 2-3 fıs köpük alıp kabuklu bölgelere öncelik vererek tüm kafaya yayın, avuç içi ile 3-4 dakika hafif hafif masaj yaparak iyice yumuşatın kabukları. Daha sonra (kafa hala köpüklüyken) kağıt havlu veya gazlı bezle yine hafif hafif arkadan öne doğru tüm kabuklu bölgede çalışın, kabukların gelmesi lazım. Fazla bastırmayın, zorlamayın ama aşırı yumuşak da yapmayın.

Panik olmanıza gerek yok. zaten bugünlerde kontrol randevusu vermiş olmaları lazım, sizin dökemedikleriniz olursa o randevuda hepsi temizlenir.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 27 Mart 2020, 22:35:27 »
A.s dostum yardımın içn cok tskler uygulayacm yarın Allah razı olsn.Ben bingölden gittm ankaraya bidaha gidemeyecm . şu sekreter mi asistan mı senin gibi boyle detay yazsa panik olmauacm da kadının ağzndan cımbızla laf alıyorz foto atıyorm ne yapmam gerek diyorm yıkamaya devam diyo sürekli baska bişey demiyo. ben bu merkezden hiç memnun kalmadım bi tek adamın dr olması cezbetti pişman oldm oraya gittigme senin durum nasıl ?

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 27 Mart 2020, 23:02:34 »
dostum bence bingölden ankaraya gitmekle iyi yapmışsın bende bingölde bulundum eşim oralı,oralarda zaten iyi ekimci yok. serdarhoca manuel alım yapıyor genelde sonuçları iyi. sen yıkamaları dert etme losyonu 30 dk beklet kafada sonra şampuanla hafif parmak uçları ile yuvarlak çizerek bastırmadan yıka köpürterek. youtubeda videolar var fazla bastırma tırnakjlama sakın.. zaten hergün yıkaya yıkaya gider kabuklar ama parmak uçlarının yumuşak kısmı ile dairesel hareketler yap kabuklar kalkmaya başlar..

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 27 Mart 2020, 23:48:30 »
Cok tskler cevaplarınz için... Bi de seboreik dermatit var bende aşırı kepek tabakaları oluştu medikal şampuan (konazol, vichy falan kullanmam lazım tarayarak ... Tarama ve bu şampuanlara ne kadar süre sonra başlayabilirim bilginiz var mı?

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Mart 2020, 00:05:33 »
Cok tskler cevaplarınz için... Bi de seboreik dermatit var bende aşırı kepek tabakaları oluştu medikal şampuan (konazol, vichy falan kullanmam lazım tarayarak ... Tarama ve bu şampuanlara ne kadar süre sonra başlayabilirim bilginiz var mı?

bence şok dökülmeyi bekle, şok dökülmede saçların yüzde 90 ı dökülür kafan ekilmemiş gibi kalır.. 40-50. günlerde yaparsın bence çünkü kafanda ekilen saçlar şok dökülme olmuş olacak.. zaten konazol gibi şampuanlarıda haftada 2-3 gün en fazla kullanıyorsun.

kobesis

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 28 Mart 2020, 18:29:23 »
A.s dostum yardımın içn cok tskler uygulayacm yarın Allah razı olsn.Ben bingölden gittm ankaraya bidaha gidemeyecm . şu sekreter mi asistan mı senin gibi boyle detay yazsa panik olmauacm da kadının ağzndan cımbızla laf alıyorz foto atıyorm ne yapmam gerek diyorm yıkamaya devam diyo sürekli baska bişey demiyo. ben bu merkezden hiç memnun kalmadım bi tek adamın dr olması cezbetti pişman oldm oraya gittigme senin durum nasıl ?

Açıkçası ekip olarak ilgisizler gerçekten, birini diğerinden ayırmam bu konuda. Asistan tam leyla.. Serdar hocanın tutumu da değişik, hangi kelimelerle ifade etsem bilemiyorum :)
Ekim öncesinde de biliyordum böyle olduklarını ama belirttiğin gibi ben de bu işlemi bir doktorun yapmasının en önemli nokta olduğu görüşündeyim.

Elimizin altında internet, biraz araştırıp bir çok konuda doğru bilgiye ulaşmak mümkün. Bu yüzden onların ilgisizliği bende bir eksiklik hissi yaratmadı şahsen, işçilikleri iyi olsun yeterli.
Bugun 19. günümdeyim ve dökülme sürecini yaşıyorum yavaştan. Olumsuz herhangi bir durum olmadı şu ana kadar bende.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 28 Mart 2020, 19:45:26 »
11 gündeyim yıkama sonrasında Kafanın sağ tarafında (fotoğtafta sol tarafta) büyük siyah kabukların içnde kabuk cıktı ve kurulamada kahverengi bi sıvı vardı obölgede iltihap gibi bişey olmuş sanırm. 1 saat kadar hafif bi sızı da oldu. Yarınki yıkamadan önce foto atacm tekrar . durum nedir arkadaşlar ?

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 28 Mart 2020, 19:48:24 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 28 Mart 2020, 19:49:55 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 28 Mart 2020, 19:51:59 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 28 Mart 2020, 21:07:18 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 29 Mart 2020, 10:58:05 »
.

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 29 Mart 2020, 12:06:26 »
Durum bu 12.gündeyim

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 29 Mart 2020, 12:23:57 »
Geçmiş olsun . Yüzeysel nekroz olmuş . Serdar hoca ile görüşmenizi tavsiye ederim . Bu durumda bizim vereceğimiz tavsiyeler merkez ile farklı olur . En sağlıklısı merkeziniz bilir .

Facebook Twitter Instagram