Gönderen Konu: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi  (Okunma sayısı 9126 defa)

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr Serdar Gökrem Saç ekimi
« Yanıtla #76 : 20 Nisan 2020, 14:53:21 »
35.gün bazı bölgeler fazla kızarıyor ve seboreik dermatitle başım belada sampuan işe yaramıyor yok mu tavsiyesi olan ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 20 Nisan 2020, 15:00:26 »
Bence nekroz değil bu yine de Serdar beye bir sorun  .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 24 Nisan 2020, 20:06:49 »
38.gün durum nasıl ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 25 Nisan 2020, 04:54:45 »
şok tamamlanmış sayılır süreç normal akışında
Global Moderator

Emre91

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #80 : 18 Mayıs 2020, 02:58:31 »
hocam ben de dr cinik de ektirdim mart ayında ilk 22-23 gün görüntü mükemmeldi 3 numara sık saç görüntüsü vardı daha sonra bir an da 23-28 günler arası önce beyaz şampuan kalıntısına benzer sıvı akıntıları görmeye başladım yıkamadan sonra ve git gide bu beyaz alan tüm ekim alanına kepek tabakası şeklinde yayıldı.Saçımı yıkadığım da ıslakken sanki saçım komple sabunla köpürtülmüş gibi oluyordu kuruyana kadar, kuruyuncada kepek tabakası.Ekim merkezine yazdım whatsapp dan 2 3 gün cevap gelmeyince panik oldum saçlarım oksijensiz kalır diye evde pantene kepeğe karşı şampuan vardı güzelce yıkadım onunla ekim merkezinin verdiği şampuan çözmüyordu çünkü kepek tabakasını.Panten i avucumda güzelce köpürtüp masaj yapar şekilde ekim alanına sürdüm ve o tabaka bi anda yüzde 80 çözüldü.tabi masaj yaparken o güne kadar günde 10 15 tel olan şok dökülmem sanki hepsi bi anda oldu ve kepek tabakasının yüzde 80 i ve ekilen saçımın da çoğu saç kırığı şeklinde (berber kesiği ve arada l j şeklinde) döküldü kepeğin kalan yüzde 20 kısmını da ertesi gün hallettim.Daha sonra bir daha pantene kullanmka istemedim market şampuanı zarar verir diye sebamedin günlük kullanım şampuanı ile yıkıyorum.Fakat bi video da youtube da ekim yaptıran bi arkadaşın dr u hergün bununla yıkama çok kurutur yağ da beslenme için gerekli demiş o yüzden 2 günde bir yıkamaya başladım saçımı ve dalinle yıkıyorum.Dr Cinik den döndüler tabi bana pantene kullandıktan sonra tabi ve dediler ki ; dr bey nizoral şampuanla sert masaj yaparak yıkamanızı istiyor hafta da 2 kez.Benim sorunum kalmadığı için bu ilaç-şampuanı kullanma gereği duymadım.54. gündeyim arada bazı yeni saçların çıktığını gözlemliyorum nekroz sorun da yaşamadım fakat bu 28. gün yaşadığım hadise yeni saç çıkışlarımı olumsuz etkiler mi diye arada evhamlanıyorum. Bununla ilgili düşüncelerini merak ediyorum arkadaşların.Sizin vesileniz ile ben de bir sorunumu dile getirmiş olayım.Allah yardımcımız olsun hem maddi hem manevi emeklerle dolu zor bir süreç yaşıyoruz.Ben arada moralim bozulsa da size tavsiyem 3 aydan önce hiçbirşeyin belli olmayacağını herşeyin iyi olacağını düşünerek bekleyin.Geçmiş olsun. 
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2020, 03:05:08 Gönderen: Emre91 »

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 27 Temmuz 2020, 13:40:47 »
4 ay 10 gün geçti

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 27 Temmuz 2020, 13:41:48 »
Sonucun cok kötü olduğunu düşünüyorum sizce yorum yapmak için erken mi?

keldeğilim

• Full Member
« Yanıtla #83 : 27 Temmuz 2020, 13:51:19 »
Hocam bence erken başarısız demek için. Takviye kullanmayı düşünün saçlarınız için. Buradaki üstadlarım da öneriyor.

Saygılarımla,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 27 Temmuz 2020, 15:57:33 »
başarısız demek için erken umarım atak olur ama çok bir hareket de olmaması can sıkıcı su an için.
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 27 Temmuz 2020, 17:48:26 »
Daha erken sonuç için kararmalar başlamış
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Bilmiyorm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 28 Temmuz 2020, 17:42:27 »
Prp yaptırsam faydası olur mu acaba?

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #87 : 28 Temmuz 2020, 18:00:42 »
Takviye olarak ne kullanıyorsunuz?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 28 Temmuz 2020, 18:17:36 »
Bu Ekim olmamış gibi duruyor umarım şaşırtır beni
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 28 Temmuz 2020, 18:45:55 »
Ekilenlerim %50 si çıkmış süreç başarısız değil merak etme kalınlaşmak ve yeni çıkış istiyor  |-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram