A.s dostum yardımın içn cok tskler uygulayacm yarın Allah razı olsn.Ben bingölden gittm ankaraya bidaha gidemeyecm . şu sekreter mi asistan mı senin gibi boyle detay yazsa panik olmauacm da kadının ağzndan cımbızla laf alıyorz foto atıyorm ne yapmam gerek diyorm yıkamaya devam diyo sürekli baska bişey demiyo. ben bu merkezden hiç memnun kalmadım bi tek adamın dr olması cezbetti pişman oldm oraya gittigme senin durum nasıl ?
Açıkçası ekip olarak ilgisizler gerçekten, birini diğerinden ayırmam bu konuda. Asistan tam leyla.. Serdar hocanın tutumu da değişik, hangi kelimelerle ifade etsem bilemiyorum
Ekim öncesinde de biliyordum böyle olduklarını ama belirttiğin gibi ben de bu işlemi bir doktorun yapmasının en önemli nokta olduğu görüşündeyim.
Elimizin altında internet, biraz araştırıp bir çok konuda doğru bilgiye ulaşmak mümkün. Bu yüzden onların ilgisizliği bende bir eksiklik hissi yaratmadı şahsen, işçilikleri iyi olsun yeterli.
Bugun 19. günümdeyim ve dökülme sürecini yaşıyorum yavaştan. Olumsuz herhangi bir durum olmadı şu ana kadar bende.