Gönderen Konu: Engin Sönmez - 4700 Greft 18.03.2020 1.Seans  (Okunma sayısı 11585 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Engin Sönmez - 4700 Greft 18.03.2020 1.Seans
« Yanıtla #75 : 29 Nisan 2021, 16:59:06 »
Ben para peşinde değilim sadece insanları mağdur etmesin yazık günah ya mutlu olmak için gidiyoruz saç köklerim çok güçlüydü ne sigaram var ne alkol saçımı gördün sence burda 3000 greft  varmı hocam ?

Sigara ya da alkol ile pek alakası yok bu işlerin ama kullanmaman iyi bir şey. Sanırım yakinen tanıyorsun kendisini ?

Ekime de gayet uygun muşsun güzel sonuç almak için kötü olmuş.

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #76 : 29 Nisan 2021, 17:03:42 »
Sigara ya da alkol ile pek alakası yok bu işlerin ama kullanmaman iyi bir şey. Sanırım yakinen tanıyorsun kendisini ?

Ekime de gayet uygun muşsun güzel sonuç almak için kötü olmuş.

Evet 2 seans düzeltmek gerekcek şimdi insanlar yolda görüyo ekim olmamış değişik bakiyo insanlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 29 Nisan 2021, 17:21:11 »
Güzel bir yer araştır forumda kararını ver araştırdığın yerleri de özelden danış bana ya da forumda önem verdiğin insanlara.
Global Moderator

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 29 Nisan 2021, 17:25:01 »
Teşekkür ederim hocam ama bu yapilan işlem ben sonuç gördün  kanit var ben bunu her yerde söylerim kimsenin hayelleriyle oynamasınlar

Vio

• Full Member
« Yanıtla #79 : 29 Nisan 2021, 18:06:44 »
İsmini bilmiyorum yazdıklarını okudum gerçek bende ektirdim pek memnun kalamadim saçlar güçlü kök olmasina rağmen  2 seans için bu gün gittim evim uzak bide uzun yol gittim esenyurt kliniğe tuğba hanim var engin bey toplantida gelcek simdi biraz beklermisiniz dedi sikinti yok beklerim dedim arkasindan 2 3 dakika sonra yakin hastalanmiş burda degilmiş dedi kusura bakmayın dedi tuğba hanim hemen kart verdi tanitim karti gibi numaralari var ben 4yıllik hastasiyim abi olarak görduğum sevdiğim biriydı ama sorunumuzu çözmedi yapilan hatayı  bu arkadaş yazdığı yorum gördüm ben her zaman haktan yanayım  şuan saçım sağ saç çıkışı aşagı bakıyo yanindaki yukari dik cikiyo ekim yön sıkıntıları var  ekimi engin abi değilde hemşireler yapiyo  genel olarak fransız arap müşterilerle ilgileniyor engin abi bu yazı görürse okusun   bizim ekim yapmamız onun yanina gitmemiz  onun içindir ama yanına gidiyoz kendi piyasada yok biz insan yemiyoruz yanına gelmişiz insan yazar yada arar değerim olmadini gördüm ınstagram abi benim resmime botlari beğeni basmışsın altina yabancilar iyi ekim olmuş iyi yorumlar var oysa ben memnun değilim. Şaç işini bile ticaret dönmesi insanların deneme tahtasi olmasi kötü bi durum saç ekim bi uzman tarafından kontrol altında yapilmasi lazim  uzman doktor yokki hemşire ekiyo yeni başlamış olan sen benim gibi insanlar onların eline kalmışsınız ne kadar iyi ekerler yetenekleri nedir bu çok önemli ekibin bide yeteneksiz ekipse kökler ölüyo yamuk ekiyolar saçlar ekildiği gibide bidaha çıkmiyo Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bi merkezde doktor olmak zorunda fakat doktor ekim yapacak diye bi kaide yok yani bu iş yarı yarıya yetenek ve tecrübe olduğunu düşünüyorum herhangi bi komplikasyon olması durumunda nekroz kanama iltihap bayılma gibi durumlar için doktor zaten müdehale için var ekim için değil Asuman hanım bir hemşire ben ekimi kendisinde yaptırdım doktor olduğu halde operasyon odasına uğramayan paranızı aldıktan sonra yüzünüze bakmayan doktorların aksine kanalları kendi açtı ön çizgi ve saç araları kritik yerleri oturup kendisi ekti 9 saatlik ekimin en az 2 saatinde bizzat bulundu tavsiye ederim
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 03 Mayıs 2021, 09:17:03 »
Teşekkür ederim hocam ama bu yapilan işlem ben sonuç gördün  kanit var ben bunu her yerde söylerim kimsenin hayelleriyle oynamasınlar

Geçmiş olsun Engin beyden çok şikayet var bence çok önemsemiyor saç ektiği kişileri.

Facebook Twitter Instagram