Gönderen Konu: Engin Sönmez - 4700 Greft 18.03.2020 1.Seans  (Okunma sayısı 11587 defa)

suzy_q

• Sr. Member
Ynt: Engin Sönmez - 4700 Greft 18.03.2020 1.Seans
« Yanıtla #61 : 27 Kasım 2020, 13:35:45 »
Merhabalar,
Bugün 250. günü doldurmuş bulunmaktayım, 8 ay 10 gün geçti  son aylardaki atak beni sevindirdi. Saçlar güçlenmeye başladı açıkçası şu anda memnunum.
Sizlerden de yorum alabilirsem sevinirim.

efa2345

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 27 Kasım 2020, 13:45:10 »
Hocam maşallah bence çok güzel duruyor fakat fotoğraf biraz ters ışığa uğramış gibi odaklayıp çekersen fotoları çok daha net ve güzel yorumlar yapılabilir. Hayırlı olsun. Saç kalınlığın nedir? Birde 2. ekim yaptırmayı düşünüyor musun sıklaştırma ve vertexi kapatma amaçlı ?

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 27 Kasım 2020, 13:59:04 »
Hocam maşallah bence çok güzel duruyor fakat fotoğraf biraz ters ışığa uğramış gibi odaklayıp çekersen fotoları çok daha net ve güzel yorumlar yapılabilir. Hayırlı olsun. Saç kalınlığın nedir? Birde 2. ekim yaptırmayı düşünüyor musun sıklaştırma ve vertexi kapatma amaçlı ?

Teşekkürler,
Evet 2.ekim düşünüyorum açıkçası ön taraf traşsız olabiliyorsa sadece vertexi kapatma amaçlı 2.ekim düşünüyorum. Traşlı olacaksa hem sıklaştırma hem vertexi kapatma amaçlı düşünüyorum. Sanırım aynı yerde yaptırmam, diğer yerlere bakacağım.

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #64 : 27 Kasım 2020, 14:07:33 »
Açıklığınız epey varmış. Ona rağmen bence ekim çıkış olarak başarılı zaten tek seansta kapanacak bir açıklık da değil. Ön ağırlıklı olmak üzere ortaya doğru 1000 greft kadar sıklaştırma orta ve tepe kısmı için de 3000 3500 kadar ( sakal destekli )  2. ekim ile saç defterini kapatırsınız bence

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 27 Kasım 2020, 17:29:04 »
Açıklığınız epey varmış. Ona rağmen bence ekim çıkış olarak başarılı zaten tek seansta kapanacak bir açıklık da değil. Ön ağırlıklı olmak üzere ortaya doğru 1000 greft kadar sıklaştırma orta ve tepe kısmı için de 3000 3500 kadar ( sakal destekli )  2. ekim ile saç defterini kapatırsınız bence

Evet planlar o yönde :) 2.ekim için tavsiye yeriniz var mıdır, verteks alanda hangi uzman daha başarılıdır, ekim yerini değiştirmeyi düşünüyorum da

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #66 : 27 Kasım 2020, 17:39:21 »
Serkan aygın a  bak , şahin hocaya bak

teoberk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 05 Ocak 2021, 22:05:53 »
Kardeşim yeni saçların hayırlı olsun. Umarım daha da gür çıkar.

teoberk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 05 Ocak 2021, 22:49:16 »
Eğer müsaade edersen bu Engin SÖNMEZ gerçekte kimdir nedir yazmak isterim.

Bu kişi; usta çırak ilişkisiyle yetişen, saç ekimine kadar peşinizde fıldır fıldır dönen fakat paranızı aldıktan sonra sizi bir kez dahi arayıp sormayan, aradığınızda yakınlarından birinin hastalığını bahane ederek telefonu suratınıza kapatan, sosyal medyada olumsuz bir cümle yazdığınızda anında silen ve akabinde sizi hemen engelleyen, çeşitli yerlere para verip kendisine sahte ödüller verdiren, son zamanlarda gerek arap gerekse gurbetçi vatandaşlarımızdan kazandığı paralarla değişik muhitlerde yerler açan, kazandığı parayla nerden geldiği unutan kişiliksiz, gurursuzun tekidir. Yazık ki verdiğim paraya. Hadi ektiğin saçlar zaten sıkıntılı, bir kere olsun akıbetimizi sor, hadi onu geçtim oraya gittiğimizde de paramızı almadan önceki ilgini göster be kardeşim. Hakkım ona helal değildir. Eğer Allah'ın bir adaleti varsa öteki tarafta iki elim yakasındandır. Söyleyeceklerim bu kadar.

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 28 Nisan 2021, 05:05:51 »
İsmini bilmiyorum yazdıklarını okudum gerçek bende ektirdim pek memnun kalamadim saçlar güçlü kök olmasina rağmen  2 seans için bu gün gittim evim uzak bide uzun yol gittim esenyurt kliniğe tuğba hanim var engin bey toplantida gelcek simdi biraz beklermisiniz dedi sikinti yok beklerim dedim arkasindan 2 3 dakika sonra yakin hastalanmiş burda degilmiş dedi kusura bakmayın dedi tuğba hanim hemen kart verdi tanitim karti gibi numaralari var ben 4yıllik hastasiyim abi olarak görduğum sevdiğim biriydı ama sorunumuzu çözmedi yapilan hatayı  bu arkadaş yazdığı yorum gördüm ben her zaman haktan yanayım  şuan saçım sağ saç çıkışı aşagı bakıyo yanindaki yukari dik cikiyo ekim yön sıkıntıları var  ekimi engin abi değilde hemşireler yapiyo  genel olarak fransız arap müşterilerle ilgileniyor engin abi bu yazı görürse okusun   bizim ekim yapmamız onun yanina gitmemiz  onun içindir ama yanına gidiyoz kendi piyasada yok biz insan yemiyoruz yanına gelmişiz insan yazar yada arar değerim olmadini gördüm ınstagram abi benim resmime botlari beğeni basmışsın altina yabancilar iyi ekim olmuş iyi yorumlar var oysa ben memnun değilim. Şaç işini bile ticaret dönmesi insanların deneme tahtasi olmasi kötü bi durum saç ekim bi uzman tarafından kontrol altında yapilmasi lazim  uzman doktor yokki hemşire ekiyo yeni başlamış olan sen benim gibi insanlar onların eline kalmışsınız ne kadar iyi ekerler yetenekleri nedir bu çok önemli ekibin bide yeteneksiz ekipse kökler ölüyo yamuk ekiyolar saçlar ekildiği gibide bidaha çıkmiyo Allah hepimizin yardimcisi olsun

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 28 Nisan 2021, 15:36:49 »
İsmini bilmiyorum yazdıklarını okudum gerçek bende ektirdim pek memnun kalamadim saçlar güçlü kök olmasina rağmen  2 seans için bu gün gittim evim uzak bide uzun yol gittim esenyurt kliniğe tuğba hanim var engin bey toplantida gelcek simdi biraz beklermisiniz dedi sikinti yok beklerim dedim arkasindan 2 3 dakika sonra yakin hastalanmiş burda degilmiş dedi kusura bakmayın dedi tuğba hanim hemen kart verdi tanitim karti gibi numaralari var ben 4yıllik hastasiyim abi olarak görduğum sevdiğim biriydı ama sorunumuzu çözmedi yapilan hatayı  bu arkadaş yazdığı yorum gördüm ben her zaman haktan yanayım  şuan saçım sağ saç çıkışı aşagı bakıyo yanindaki yukari dik cikiyo ekim yön sıkıntıları var  ekimi engin abi değilde hemşireler yapiyo  genel olarak fransız arap müşterilerle ilgileniyor engin abi bu yazı görürse okusun   bizim ekim yapmamız onun yanina gitmemiz  onun içindir ama yanına gidiyoz kendi piyasada yok biz insan yemiyoruz yanına gelmişiz insan yazar yada arar değerim olmadini gördüm ınstagram abi benim resmime botlari beğeni basmışsın altina yabancilar iyi ekim olmuş iyi yorumlar var oysa ben memnun değilim. Şaç işini bile ticaret dönmesi insanların deneme tahtasi olmasi kötü bi durum saç ekim bi uzman tarafından kontrol altında yapilmasi lazim  uzman doktor yokki hemşire ekiyo yeni başlamış olan sen benim gibi insanlar onların eline kalmışsınız ne kadar iyi ekerler yetenekleri nedir bu çok önemli ekibin bide yeteneksiz ekipse kökler ölüyo yamuk ekiyolar saçlar ekildiği gibide bidaha çıkmiyo Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kardeşim uzak durun böyle yerlerden bunların vasfı ne dir ki hem bu kadar para kazanıp hemde insanın yüzüne bakmıyorlar.. bak simdi yırt dışı çoğu merkezde kesiliyor önüne gelen merkez açmış. İç piyasada adam gibi çalışanlar sadece bu sektörde ekmek yiyecek artık bu forumda öne çıkanlar 6 ay dolu ama bu forumun isteklerine önem vererek çalışıyorlar forumda onları mutlu ediyor onlarda saç ektikleri kişileri.. böyle ne olduğu belirsiz merkezlere saç ektirmeyin.

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 29 Nisan 2021, 16:22:39 »
Forum kurucusu ve mod teşekkür ederim böyle bi forum kurduklari için  baksana büssürü şikayet var yazık günah okadar para veriyoz hayatımizla oynuyolar  saç dökülmesi yok dedi bana ektirirken ektikleri saç tutmuyo bunların  şurda toplasam 20 kişi vardir mağdur ettiği bide forum bilmeyip mağdurlari saymiyom  yazık günah ya insanlara ekim işini yapamıyosanız birakın para hirsı olmuş insanlarda şuan çim adam gibiyim  hakkımi helal etmiyom hairestetik engin sönmeze  ne arama ne sorma durum nasil demiyolar  argo konuşmak istemiyorum Allaha havele ediyorum istiyenlere saçımın resmini atarım

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 29 Nisan 2021, 16:46:45 »

Bende aynı yerde ektirdim memnun değilim sen bu ekime güzdl diyosun bu arkadaş 2 seans nasil yaptircak ensede saç kalmamış saç alsalar kel kabak olcak ilk seans önemli her zaman benim en kolay  ekimimi bile kotu yaptilar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 29 Nisan 2021, 16:50:15 »
Engin sönmez baya madur etmeye başladı kişileri bence bir an önce kaliteli ekim yapacak sistemi oturtmalı. Gişstı kötü kısaca
İnsanlar mutlu olsun merkez de aldığı paranın hakkını versin. Geçmiş olsun kardeşim paranı iade etmiyorlar mı olmamış ekime ?
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 16:58:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 29 Nisan 2021, 16:57:49 »
Ben para peşinde değilim sadece insanları mağdur etmesin yazık günah ya mutlu olmak için gidiyoruz saç köklerim çok güçlüydü ne sigaram var ne alkol saçımı gördün sence burda 3000 greft  varmı hocam ?

Facebook Twitter Instagram