Gönderen Konu: selda hair saç ekim  (Okunma sayısı 7638 defa)

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: selda hair saç ekim
« Yanıtla #76 : 18 Eylül 2020, 16:21:47 »
Girdikleri tepe açılır dedim ama saçların güçlüymüş. En azından ordan yırtmışsın.
Şu an beklemekten başka çaren yok. Her türlü en azından şakaklar için repair gerekiyordu bence.
Biraz enseden biraz da şakakları içeri alarak hem sıkılaştırma hem de düzeltme yaptırısın 5ay sonra.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 18 Eylül 2020, 20:53:37 »
evet şuan ki hâliyle kalirsa revize şart yani kendi saçımla ekilen saç arasında kabak gibi bir fark var ilk ekim yapıldığında sık bir ekim olduğunu düşünmüştüm ama sık değilmiş son zamanlarda farkına vardım nasıl oldu anlamadım tabiki biraz daha bekleyecem umarım ekim merkezi olurda görüntü degismezse ilerde bu saça olmuş işte diyip geçiştirmez ve arkasında durur şimdilik sadece kötü düşünceler olarak aklımda inşallah gerçek olmaz ne diyim..

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 18 Eylül 2020, 20:56:49 »
buda ense bölgemin bir ay önceki hali

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 18 Eylül 2020, 21:04:38 »
ayrica 5 buçuk aydır
finasterid 1/4 kullanıyorum
5 kutu xpecia tablet bitirdim günde 1 devam ediyorum
3 ay biotin kullandım
harex şampuan ki pahalı bir sampuandir onuda kullanıyorum
3 kez prp
yani ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum
ayrıca haftaya dutasterid kullanmayı düşünüyorum haftada iki tablet sonra bana saca iyi bakamadın gibi sebep gosterilmesin diye

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #80 : 18 Eylül 2020, 21:09:50 »
Saçlar 8 aya kadar atak gösterip çıkar  az sabret umarım bir gelisme olur 

Aslan Parcan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 18 Eylül 2020, 21:10:37 »
ayrica 5 buçuk aydır
finasterid 1/4 kullanıyorum
5 kutu xpecia tablet bitirdim günde 1 devam ediyorum
3 ay biotin kullandım
harex şampuan ki pahalı bir sampuandir onuda kullanıyorum
3 kez prp
yani ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum
ayrıca haftaya dutasterid kullanmayı düşünüyorum haftada iki tablet sonra bana saca iyi bakamadın gibi sebep gosterilmesin diye

Bence moral bozmaya gerek yok biraz daha bekleyin kalınlasabilir forma girebilir süreç devam ediyor

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 18 Eylül 2020, 21:13:09 »
bence dutas a hiç gerek yok finas varken xpecia ya gerek var mı? bence ona da gerek yok hocam zaten biotin kullanıyomuşsun. sürecin devam ediyor ama nihai sonuç başarısız olursa senlik bir şey zaten yok şu kadar takviyeye rağmen çıkmıyorsa kesinlikle ekim merkezindedir hata.

benim mesela ekim öncesinde var olan saçlarım zayıf ve seyrekti ama senin ekim öncesinde var olan saçların gerçekten sağlıklı duruyor oraları finasla bile tutabilirdin elinde ne bileyim planlama çok doğru gelmedi bana gereksiz greft israfı olmuş ortalara girilerek bu da donöre biraz yansımış haliyle.

gene biz olumluyu düşünelim inşallah hızlı bi atak gelir dolar kafanın ön tarafı tamamen ama eğer memnun etmezse sonuç bence burada ektirme 2. ekimi tabi karar senin

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 18 Eylül 2020, 21:14:34 »
Bence moral bozmaya gerek yok biraz daha bekleyin kalınlasabilir forma girebilir süreç devam ediyor
bekleyecem kardeşim sadece daha iyi bir sonuç için çabalıyorum

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 18 Eylül 2020, 21:18:24 »
bence dutas a hiç gerek yok finas varken xpecia ya gerek var mı? bence ona da gerek yok hocam zaten biotin kullanıyomuşsun. sürecin devam ediyor ama nihai sonuç başarısız olursa senlik bir şey zaten yok şu kadar takviyeye rağmen çıkmıyorsa kesinlikle ekim merkezindedir hata.
 benim mesela ekim öncesinde var olan saçlarım zayıf ve seyrekti ama senin ekim öncesinde var olan saçların gerçekten sağlıklı duruyor oraları finasla bile tutabilirdin elinde ne bileyim planlama çok doğru gelmedi bana gereksiz greft israfı olmuş ortalara girilerek bu da donöre biraz yansımış haliyle.

gene biz olumluyu düşünelim inşallah hızlı bi atak gelir dolar kafanın ön tarafı tamamen ama eğer memnun etmezse sonuç bence burada ektirme 2. ekimi tabi karar senin
teşekkürler yorumun için kardeşim zaten dutasi finasla beraber kullanmayacam finas kutusu bitti onun yerine kullanayım daha etkili diye cok şükür finastan yana hiç yan etki görmedim

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 18 Eylül 2020, 21:22:26 »
teşekkürler yorumun için kardeşim zaten dutasi finasla beraber kullanmayacam finas kutusu bitti onun yerine kullanayım daha etkili diye cok şükür finastan yana hiç yan etki görmedim

sorulduysa göremedim yaş kaçtı hocam

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 18 Eylül 2020, 21:27:53 »
sorulduysa göremedim yaş kaçtı hocam
34

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 18 Eylül 2020, 21:29:00 »

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 19 Ekim 2020, 21:01:45 »
7. ay fotolarını koyuyorum
merkezin müşteri danışmanı ile görüştüm şuan gidişat gayet iyi olduğunu söyledi şuana kadar %60 larda bir gelişme olduğunu bir seneye %100 olacağını söyledi sizlerinde değerli fikirlerini beklerim hintell seninde görüşünü almak isterim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 19 Ekim 2020, 22:01:33 »
Hocam benim şakaklar seninkine baya benziyor. Ben de ön çizgi düzenlemesi ve şakak ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Onun dışında başka yere ektirmeyeceğim saçta

Lakin senin ilk koyduğun fotolara göre ben 3500-4000 grefti anlamsız buldum

Facebook Twitter Instagram