Gönderen Konu: selda hair saç ekim  (Okunma sayısı 7618 defa)

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
Ynt: selda hair saç ekim
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2020, 18:00:01 »
Gereksiz bir Ekim...bence Ekim yapılmamalıydı...boşa harcamissiniz donörunuzu...
peki neden gereksiz hocam kötü bir sonuç olacağımı dusunuyorsunuz belki haklısınızdir sonucu görmeden peşin birşey diyemiyorum sonuc içime sinerse bu şekilde düşünmem

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2020, 18:25:38 »
Acikliginiz çok fazla değil..bu kadar grafti ilerde ararsınız...yaş ilerledimi on cizginiz çok önde kalıcak ancak diğer yerler açılacak...tercih meselesi ancak bana mantıklı gelmedi bu Ekim...evet saçlarınızda dökülme var..ancak Ekim yaptıracak kadar değil...

papaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2020, 19:58:16 »
Çok erken yaşlarda yapılmış arkadaşların da belirttiği gibi gereksiz bir ekim ve bu ekimle de donör yok yere heba edilmiş. Neyse; belki ileride başka bir yöntem çıkar da üzülmek zorunda kalmazsınız. Buradaki insanların birçoğu ekim öncesi halinizde olmak için nelerini vermezdi.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2020, 21:32:33 »
Acikliginiz çok fazla değil..bu kadar grafti ilerde ararsınız...yaş ilerledimi on cizginiz çok önde kalıcak ancak diğer yerler açılacak...tercih meselesi ancak bana mantıklı gelmedi bu Ekim...evet saçlarınızda dökülme var..ancak Ekim yaptıracak kadar değil...
hocam haklısınız eğer saçlarım ilerde belirgin bir şekilde gerilerse ikinci ekime ihtiyaç duyabilirim benimde biraz takıntı vardı diyebilirim ondan beklemek istemedim saçlarımin dökülme durumu yeni değil 10 sene önce başladı son 6 senedir de hemen hemen aynı yaşım şuan 34

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2020, 21:51:48 »
Çok erken yaşlarda yapılmış arkadaşların da belirttiği gibi gereksiz bir ekim ve bu ekimle de donör yok yere heba edilmiş. Neyse; belki ileride başka bir yöntem çıkar da üzülmek zorunda kalmazsınız. Buradaki insanların birçoğu ekim öncesi halinizde olmak için nelerini vermezdi.
sizde haklısınız burada bir çok arkadaşın durumu benden çok daha ileri seviyede saçlarım şuan bakıldığında iyi olarak gözüküyor olabilir  ama beni mutlu etmiyor ben aslında acele etmedim şuan yaşım 34 ve hatırladığım  Üsküdar da bir ekim merkezi vardı konumuda baya ters biryerdeydi otobüs gecmiyordu 10 -15 dakika yurumem gerekmisti adını hatirlayamiyorum her neyse ozaman 23 yasindaydim 11 sene öncesi yani şakak bölgem baya gerilemisti ama saçlar iyidi alın bölgemde saçlar ilerde olduğu için şakaklar çok tuhaf olmuştu neyse uzun saçlı at kuyruklu bir doktor aldı karşısına sohbet ettik ne istiyorsun falan dedi durumu anlattım bu nekadara mâl olur dedim güldü ben sana ekim yapmam dedi şuan çok gençsin biraz yaşın ilerlesin daha dökülür seninde bosyere paranı almak istemem yani sizin dediklerinizi söyledi 28- 30 yaşlarında yapman daha uygun olur dedi yani ben şakaklar tuhaf duruyor diyincede uzat saclarini benim gibi yap sıkıntı olmaz dedi yani ben inat etsemde ikna etti beni kusura bakma uzattım baya şimdi oldu yaşım 34 sizce ben çokmu acele ettim  yada şöyle sorayım 45 imden sonra saç eksem dahami mutlu olurum

papaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Mart 2020, 22:57:32 »
sizde haklısınız burada bir çok arkadaşın durumu benden çok daha ileri seviyede saçlarım şuan bakıldığında iyi olarak gözüküyor olabilir  ama beni mutlu etmiyor ben aslında acele etmedim şuan yaşım 34 ve hatırladığım  Üsküdar da bir ekim merkezi vardı konumuda baya ters biryerdeydi otobüs gecmiyordu 10 -15 dakika yurumem gerekmisti adını hatirlayamiyorum her neyse ozaman 23 yasindaydim 11 sene öncesi yani şakak bölgem baya gerilemisti ama saçlar iyidi alın bölgemde saçlar ilerde olduğu için şakaklar çok tuhaf olmuştu neyse uzun saçlı at kuyruklu bir doktor aldı karşısına sohbet ettik ne istiyorsun falan dedi durumu anlattım bu nekadara mâl olur dedim güldü ben sana ekim yapmam dedi şuan çok gençsin biraz yaşın ilerlesin daha dökülür seninde bosyere paranı almak istemem yani sizin dediklerinizi söyledi 28- 30 yaşlarında yapman daha uygun olur dedi yani ben şakaklar tuhaf duruyor diyincede uzat saclarini benim gibi yap sıkıntı olmaz dedi yani ben inat etsemde ikna etti beni kusura bakma uzattım baya şimdi oldu yaşım 34 sizce ben çokmu acele ettim  yada şöyle sorayım 45 imden sonra saç eksem dahami mutlu olurum

Dürüst olmam gerekirse 34 gibi de görünmüyordunuz, daha genç gelmişti bana 28 falan gibi. Peki, beni ikna ettiniz, sizin vaktiniz gelmiş.

:)  ;)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Mart 2020, 10:06:26 »
Arkadaşım takıntı yaptığın zaten şu açıklığa Ekim yapmanda belli ...bunu sen soylemeden anladım ancak...bu kadar yüksek graft e yazık...bu donorden alınanlar tekrar çıkmıyor biliyorsun...ve saç her yaşta lazım...50 de 60 ta...70 de...cephaneyi idareli kullanmak gerekli..tabii ama herkesin kendi tercihi...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Mart 2020, 11:20:34 »
Ekim yaptırmadan önce bana danışmış olsaydın kesinlikle ekim yaptırma diye uyarırdım

Biraz acımasız davranmış merkez bu durumda tepeye girilmesine anlam veremedin neyse olan olmuş bundan sonra umarım güzel bir sonuç alırsın kendi saçlarında sağlıklı olur.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 24 Mart 2020, 11:30:48 »
Geçmiş olsun alana göre fazla ekim ama inşallah olumsuz bir durum yaşamadan atlatırsın.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2020, 01:57:07 »
merhaba arkadaşlar süreç devam ederken bir konuda bilgi almak istiyorum ekimin 17. günün den itibaren saçları yikarken orta sertlikte yikamanin hafif ovalamanin bir sakıncası varmıdır bu şekilde yaptiktan sonra şok dokulmem baya hızlandı cvp verirseniz mutlu olurum

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 24 Nisan 2020, 04:36:42 »
Cok gereksiz bir ekim olmus hocam.
Bu ekim merkezi resmen yemis sizi.
Saclarinizin bir kere ekime ihtiyaci yok.
Hadi siz istediniz diyelim 2000 greft ile sakaklara ekim yapilabilirdi ama yine o on cizgi olmamis
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2020, 10:50:22 »
Geçmiş olsun yanlış planlama. Yanlış çizgi
Önceki halini çok ararsın. Gayet de estetik tatlı bi açılma varmış.
Umarım mutlu olursun sonucta.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2020, 13:00:02 »
Beşiktaş ve yunus emre ben ne soruyorum siz ne soyluyorsunuz papağan gibi ayni şeyleri soylemeye gerek yok anladik gereksiz ekim anladik kotu on çizgi 10 kere aynı şeyi soyleyince birşey değişmiyor bana birşey katmiyor millet birbirini tekrarlayacagina birazda sorduklarima cvp versin

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2020, 13:34:58 »
6 ay finas kullansan sorun çözülürdü. Bu saça ekim olmaz. Ön çizgi çok kötü, eski saçını arayabilirsin. 4k greft cok fazla. Bu ekim merkezini kara listeme alıyorum

Facebook Twitter Instagram