Gönderen Konu: selda hair saç ekim  (Okunma sayısı 7604 defa)

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
Ynt: selda hair saç ekim
« Yanıtla #90 : 19 Ekim 2020, 22:43:15 »
Hocam benim şakaklar seninkine baya benziyor. Ben de ön çizgi düzenlemesi ve şakak ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Onun dışında başka yere ektirmeyeceğim saçta

Lakin senin ilk koyduğun fotolara göre ben 3500-4000 grefti anlamsız buldum

bende 3500-4000 greft ekime rağmen sakaklarimin şuanki haliyle hâlâ seyrek olmasını anlamsız buluyorum :)

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #91 : 19 Kasım 2020, 16:38:38 »
8. ay ve 12. aya kadar paylaşmaya devam uzun hali kısa hali neyse o iyi yada kötü yorum sizin

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 19 Kasım 2020, 20:25:19 »
Dostum ekim pek iyi olmamış malesef on üzerinden 3 anca.
Baştan hem planlamayı yanlış yapmışlar hemde gereğinden fazla greft ekmişler.
Halbuki ilk konuyu açtığında forum ahalisi seni uyarmış ama dinlememişsin.
Sağ taraf gene idare eder ama sol taraf malesef çok kötü görünüyor.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 19 Kasım 2020, 20:30:58 »
Cok gereksiz bir ekim olmus hocam.
Bu ekim merkezi resmen yemis sizi.
Saclarinizin bir kere ekime ihtiyaci yok.
Hadi siz istediniz diyelim 2000 greft ile sakaklara ekim yapilabilirdi ama yine o on cizgi olmamis
Daha once de soylemistim, tekrar edeyim hocam malesef olmamis. En fazla 2k greft ile cok kolay bir ekim olmasi gerekirken iki kati ile kotu sonuc olmus. Yanlis planlama, yanlis operasyon olmus. Gecmis olsun
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 19 Kasım 2020, 21:37:22 »
keşke her ekilen çıksa ama malesef olmamış hocam geçmiş olsun

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #95 : 19 Kasım 2020, 23:00:09 »
 4000 greft  hakkı  bu değil  kesinlikle   Form geldiğinde  tavsiye  istedin sana dedim  iyi araştır  saç  ekim hatta  kabul etmez demiştim  nese olan olmuş  ikinci Ekim şart    burdaki  arkdaşlar  yorumlarını  dikkat  al dostum

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #96 : 03 Aralık 2020, 16:15:55 »
teşekkürler yorumlar için haklısınız çoğu konuda şu durumda dediğim gibi ben 12 aya kadar paylaşmaya devam edeyim bakalım selda hair müşteri danışmanı y... hanım saçımın gayet iyi göründüğünü 12 aya kadar sabretmemi söyledi belki sizin ve benim göremediğimiz birşeyler görüyordur ve biliyordur umarım o haklı çıkar ben kendisiyle Whatsapp uzerinden ayda bir görüşüyorum gerekirse onlarida paylacam gerekirse.. maksat artık benim operasyonumdan ziyade buraya gelip bu firma hakkinda bilgi almak isteyenlerin tam olarak nereye gittiklerini bilmesi yani kısaca selda hairin gayet yeterli ve başarılı saydığı ekim sonucu nasilmis bitlikte görecez

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 03 Aralık 2020, 20:41:11 »
Geçmiş olsun...maalesef olmamış... haklı çıkmak ta üzüyor bizi...bu sayıda graftle insanlar kellikten kurtuluyor... küçücük bir açıklığı kapatamamislar...ellerine yüzlerine bulastirmislar...bence davacı olun...elinizde belge varsa...tabi karar sizin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 04 Aralık 2020, 03:29:09 »
ön cizgin vazla düz ve çok ileri de olmuş aslında saç ekımıne bile fazla gerek yokmuş

ön cigi hatlarını bozmadan hafif doldurmak daha çok yakışırdı sana

sen mi istedin bu sekılde bir çizgiyi

çok güzel ekim olacak harika bir sonuç alacağın bır döküle patentine sahiptin tabı bunu selda hanım becerememiş umarım kendini geliştirir ve bu sekılde açıklığı olup iyi sonuç alacak arkadaşların kafalarını maffetmez.. sonuçta bu işi bilerek yapacaksın insan var karşında bılmıyorsan kendını geliştreceksin ki zarar vermeyesin

senın su an sürecin nedir kardeşim ? planlama kötü öncesinde söylediğim saç yönleri de
tabı daha gelişirse daha iyi durur umarım gelişir
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #99 : 17 Aralık 2020, 15:44:48 »
çok güzel ekim olacak harika bir sonuç alacağın bır döküle patentine sahiptin tabı bunu selda hanım becerememiş umarım kendini geliştirir ve bu sekılde açıklığı olup iyi sonuç alacak arkadaşların kafalarını maffetmez.. sonuçta bu işi bilerek yapacaksın insan var karşında bılmıyorsan kendını geliştreceksin ki zarar vermeyesin

senın su an sürecin nedir kardeşim ? planlama kötü öncesinde söylediğim saç yönleri de
tabı daha gelişirse daha iyi durur umarım gelişir
teşekkürler hintell gerekeni yapacam en azindan 11 ay tamamlansin elime verdikleri garanti belgesi sadece bir kağıt parçası mı yoksa dayanağı olan bir belgemi göreceğiz

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #100 : 17 Aralık 2020, 15:46:07 »
9. ay

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 17 Aralık 2020, 16:28:09 »
Biraz daha gelişmiş sen ne düşüyorsun?
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 17 Aralık 2020, 17:22:45 »
Biraz daha gelişmiş sen ne düşüyorsun?

yetersiz görüyorum bugün hava kapalı ve boyle bir ışık altinda çektim fotoları ve kendi var olan saclarimida daha iyi görünmesi için ekilenlerin üzerine gelecek şekilde biraktim düzelttim daha önce çektiğim fotolardaki gibi elimle ayırmış olsam daha kötü gözüküyor yani var olan saçımı uzatıp boşlukları kapatacaksam  ufak bir rüzgarda yadakafam hafif birşeye surttugunde acaba gene bozuldumu açıklık belli oldumu diye endiseleneceksem de ekmemin ne anlamı vardıki bazı ekimleri acaba bunu düşünerek mi böyle ekiyorlar diye düşünmüyorda değilim

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 10 Şubat 2021, 19:41:14 »
10. Ay

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 19 Şubat 2021, 14:25:39 »
Bugün  hocayla görüşmek için randevu aldım bakalım ne diyecek mevcut durum için yazarım buraya

Facebook Twitter Instagram