Gönderen Konu: selda hair saç ekim  (Okunma sayısı 7614 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: selda hair saç ekim
« Yanıtla #45 : 25 Nisan 2020, 14:39:30 »
arkadaşlar moral bozmaya gerek yok arkadaşımız ekımını sadece paylaşmak ıstıyor  umarım memnun kalır gereksiz konulara girmeyelım

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 25 Nisan 2020, 15:15:16 »
arkadaşlar moral bomaya gerek yok arkadaşımız ekımını sadece paylaşmak ıstıyor  umarım memnun kalır gereksiz konulara girmeyelım

hintell nickname'ni Hızırr yaparmısın yakışır sana aynen dediğin gibi şimdiden kâhinlik hevesinde olmaya gerek yok bıraksınlar paylaşalım durumu evet sonuç kotude olablir iyide elestirmenler biraz dişini sıksın 5-6 ay sonra istedikleri gibi bombardıman yapsinlar ozaman gelecek her türlü eleştiriye eyvallah kötümü oldu sonuç kardeşim ben yaptım bir hata sizde bu hatayı yapmayın burada ekim yapmayın diyebilecek kadar öz eleştiri yapabilirim buda dünyanın sonu değil  ;)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 25 Nisan 2020, 19:01:13 »
Buradaki bircok kisi senin yerinde olmayi hayal ediyor onun icin sac ekimi yapiyor kimisi senin yarin kadar bile olmadigi halde mutlu olabiliyor. Insanlarin tepkisi o yuzden:)
Tabi ki senin beklentin farkli olabilir.
Umarim da istedigin sonucu alirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 25 Nisan 2020, 21:58:03 »
Buradaki bircok kisi senin yerinde olmayi hayal ediyor onun icin sac ekimi yapiyor kimisi senin yarin kadar bile olmadigi halde mutlu olabiliyor. Insanlarin tepkisi o yuzden:)
Tabi ki senin beklentin farkli olabilir.
Umarim da istedigin sonucu alirsin
teşekkürler, inşallah beklentimiz bu yönde

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 26 Nisan 2020, 01:13:10 »
Her insanın dünyada bir mutluluk anlayışı vardır kimi parasıyla kimi elbisesiyle kimi arabasıyla mutlu olur arkadaşta eksilen saçlarını geri getirmekle mutlu olacak bilemeyiz, 2 tane evim var Allah herkese de versin 20 li yaşlarımdaki saçımı bana geri veren olsa o gün 2 evimi ona veririm inanın sayfanın başından beri hep eleştirilmiş niye ekim yaptırdın diye bence haksız ve abartılı olmuş herkesin saçı kendisine göre eksevimlir bu göreceli bir kavram ben iyiki ektirdin diyorum kimse 40 yaşına kadar yaşayamayabilir belki yarın öleceğiz kim bilebilir 1 günlük mutluluk bile önemli hayatta keyfine bak arkadaşım boşver inşallah sonucun çok güzel olur olacağınıda düşünüyorum donör iyi açiklik az iyi bir ekim olduysa %60 bile tutsa seni keyiflendirir önemli olan sensin bunu unutma

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 26 Nisan 2020, 01:18:55 »
Her insanın dünyada bir mutluluk anlayışı vardır kimi parasıyla kimi elbisesiyle kimi arabasıyla mutlu olur arkadaşta eksilen saçlarını geri getirmekle mutlu olacak bilemeyiz, 2 tane evim var Allah herkese de versin 20 li yaşlarımdaki saçımı bana geri veren olsa o gün 2 evimi ona veririm inanın sayfanın başından beri hep eleştirilmiş niye ekim yaptırdın diye bence haksız ve abartılı olmuş herkesin saçı kendisine göre eksevimlir bu göreceli bir kavram ben iyiki ektirdin diyorum kimse 40 yaşına kadar yaşayamayabilir belki yarın öleceğiz kim bilebilir 1 günlük mutluluk bile önemli hayatta keyfine bak arkadaşım boşver inşallah sonucun çok güzel olur olacağınıda düşünüyorum donör iyi açiklik az iyi bir ekim olduysa %60 bile tutsa seni keyiflendirir önemli olan sensin bunu unutma

aslında problem neden ekim yaptırdın değil estetik yönden kafanın ekime ihtiyacı var bu bir estetik dir sadece keller için değil ayrıca öyle az da değil açıklığı sadece çizgi konusunda biraz anlaşamıyorlar :) insallah memnun kalır
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 26 Nisan 2020, 03:26:49 »
teşekkürler kaptan :)

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 26 Nisan 2020, 03:31:35 »
aslında problem neden ekim yaptırdın değil estetik yönden kafanın ekime ihtiyacı var bu bir estetik dir sadece keller için değil ayrıca öyle az da değil açıklığı sadece çizgi konusunda biraz anlaşamıyorlar :) insallah memnun kalır

onuda halladecem hintell hele bi çıksın olmadi epilasyon yapariz çizgide fazla gelen yerede hahaha ;D ;D  ;D

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 26 Nisan 2020, 12:47:33 »
Bu forum çok değerli bir yer yapan emeği geçen herkes gerçekten iyi bir iş yapıyor, burada yorum yaparken çok dikkatli olmak lazım ekim kadar daha sonrasında insan psikolojisi de önemli, ben bir kardeşime ekim için ön ayak oldum hatta benim tavsiye ettiğim yerde ekim de yaptırnadı ama her konuştuğum da devamlı ona pozitif olsun diye güzel şeyler söyle çon iyi olacak merak etme strese girmesin diye onun donör pek sağlam değildi , dün wttsap tan görüştüm saçları tahminimden çok daha süper olmuş çok sevindim, geçenlerde markette ben kefir alırken tanıştığım bir arkadaşa da ekim konusunda yardımcı olacağım bence tecrübeli arkadaşlar yeni ekime girecek yada girmek isteyenlere yardımcı olsun çünkü kıymetli bir iş yapmış oluruz.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 22 Haziran 2020, 15:59:22 »
3. ayim sonunda bitti şimdiye kadar paylaşıma ara vermiştim stresim dahada tavan YAPMAMASI için umarım anlayışla karsilanirim fotolara ayrıntıları ekledim yanıltıcı olmaması adina hep en net şekilde cekmeye gayret gösterdim

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 22 Haziran 2020, 16:00:57 »
fotolar devamı

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 22 Haziran 2020, 16:01:43 »
devamı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 22 Haziran 2020, 16:09:08 »
Ön çizgi şakaklar düz olmasa daha tatlı bir çizgi güzel olurdu
Süreç şu an normal akışında ekim alanı hareketli duruyor ve süreç de erken hayırlısını dilerim
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 22 Haziran 2020, 17:07:57 »
Ön çizgi şakaklar düz olmasa daha tatlı bir çizgi güzel olurdu
Süreç şu an normal akışında ekim alanı hareketli duruyor ve süreç de erken hayırlısını dilerim

sağol hintel on çizgi tamamen benim hatam sac uzunken daha icerden çizmişti doktor  ben israr ettim sakaklar daha dolu gözükmesi için  ama saçlar kisayken fakettim dediğin gibi daha oval olsa iyimis dedim kendi kendime ama olan oldu onun dışında bundan sonra gidişat nasıl olur bilmem kendimi büyük beklentilere sokmuyorum artık kötu bir sonuç ihtimalinede hazir olmalıyım galiba

klaar

• Full Member
« Yanıtla #59 : 22 Haziran 2020, 17:31:40 »
sağol hintel on çizgi tamamen benim hatam sac uzunken daha icerden çizmişti doktor  ben israr ettim sakaklar daha dolu gözükmesi için  ama saçlar kisayken fakettim dediğin gibi daha oval olsa iyimis dedim kendi kendime ama olan oldu onun dışında bundan sonra gidişat nasıl olur bilmem kendimi büyük beklentilere sokmuyorum artık kötu bir sonuç ihtimalinede hazir olmalıyım galiba

Bence bu iddiali cizgi bile seni mutlu edecek. O donör herkeste yok olumsuz elestirilere kulak asma :)

Facebook Twitter Instagram