Gönderen Konu: selda hair saç ekim  (Okunma sayısı 7603 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: selda hair saç ekim
« Yanıtla #30 : 24 Nisan 2020, 17:06:47 »
Gündoğan dostum  buraya  gelip   tavsiye  istediğinde  sana dedimki  saç ekim  hata kabul etmez  iyi araştırma  yap forumda iyi dr saç ekim merkezleri var  araştır  dedim  sen ne yaptın    nese olan olmuş  bari ekilen Saçlar  çıksın  finasteride  +briorin  kullan   

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 24 Nisan 2020, 17:43:59 »
ön cizgin vazla düz ve çok ileri de olmuş aslında saç ekımıne bile fazla gerek yokmuş

ön cigi hatlarını bozmadan hafif doldurmak daha çok yakışırdı sana

sen mi istedin bu sekılde bir çizgiyi
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 24 Nisan 2020, 17:46:57 »
Dostum paylasim yapmissin biz de fikirlerimizi yaziyoruz. Istemiyorsan acmazsin konu olur biter.
Ustelik herkes ayni seyi soyluyorsa bize kizacagina ozelestiri yapman gerekir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 24 Nisan 2020, 18:34:23 »
abilerim en son bir soru sordum ben en başta fikirlerinizi aldim eyvallah kabul ettim ama hâlâ sorduğum soruya bir cevap alamadim saç yikama ile ilgili soru ondan kiziyorum kimse bunu anlamiyor on cizgi olayida cozulmeyecek bir durum değil benim için gerekirse duzeltmek kolay ama lütfen biri soruma cvp versin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Nisan 2020, 18:37:22 »
abilerim en son bir soru sordum ben en başta fikirlerinizi aldim eyvallah kabul ettim ama hâlâ sorduğum soruya bir cevap alamadim saç yikama ile ilgili soru ondan kiziyorum kimse bunu anlamiyor on cizgi olayida cozulmeyecek bir durum değil benim için gerekirse duzeltmek kolay ama lütfen biri soruma cvp versin

sorunu tekrar yazarmısın
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 24 Nisan 2020, 18:37:49 »
merhaba arkadaşlar süreç devam ederken bir konuda bilgi almak istiyorum ekimin 17. günün den itibaren saçları yikarken orta sertlikte yikamanin hafif ovalamanin bir sakıncası varmıdır bu şekilde yaptiktan sonra şok dokulmem baya hızlandı cvp verirseniz mutlu olurum

soru buydu buyrun tekrar yazdim soruyu

Khimim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 24 Nisan 2020, 18:58:17 »
hocam haklısınız eğer saçlarım ilerde belirgin bir şekilde gerilerse ikinci ekime ihtiyaç duyabilirim benimde biraz takıntı vardı diyebilirim ondan beklemek istemedim saçlarımin dökülme durumu yeni değil 10 sene önce başladı son 6 senedir de hemen hemen aynı yaşım şuan 34

Seninle aşağı yukarı ayni durumdayız.. Belki benim açıklığım bir tık senden daha fazladir.. 15.gun oldu benim de.. 36 yasindayim..Saçların arasına da kokleri serpistirdiler.. Belki de mevcut saçlarımız zarar görecek ya da ilerde mevcut saçlarımız dokulmeye başlayınca komik bir goruntu olacak.. Ya da tam tersi çok iyi bir sonuç alacağız.. Iyisiyle kötüsüyle bir karar aldık umarim hersey yolunda gider.. Benim konumu da inceleyebilirsin.. Herseyin hayırlısı olsun

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 24 Nisan 2020, 19:12:33 »
teşekkürler inşallah sizinde istediğiniz gibi bir sonuc olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Nisan 2020, 19:26:57 »
merhaba arkadaşlar süreç devam ederken bir konuda bilgi almak istiyorum ekimin 17. günün den itibaren saçları yikarken orta sertlikte yikamanin hafif ovalamanin bir sakıncası varmıdır bu şekilde yaptiktan sonra şok dokulmem baya hızlandı cvp verirseniz mutlu olurum

soru buydu buyrun tekrar yazdim soruyu

bır sorun yok istediğin gibi yıkaya bılırsın tatlı sert yıkamakta artık fayda var
Global Moderator

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 24 Nisan 2020, 21:04:12 »
bır sorun yok istediğin gibi yıkaya bılırsın tatlı sert yıkamakta artık fayda var

Allah razı olsun şükür cevap veren gene sen oldun ayrıca hep yapıcı yorumlarin kötü sayilacak ekim gidişatlari icin bile insanlara yaptığın ümit verici yorumlarin da ( sonuçta aksi adami strese sokup dahada kötü bir sonuc almasina sebep olabiliyor)  gözden kaçmıyor teşekkürler hintell iyiki senin gibiler de var görmesini bilene

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 24 Nisan 2020, 21:17:35 »
ne kadar ödeme yaptınız? nerede bu ekim merkezi? hayırlı olsun ekiminiz inşallah sonuç istediğiniz gibi olur

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 24 Nisan 2020, 21:32:51 »
ne kadar ödeme yaptınız? nerede bu ekim merkezi? hayırlı olsun ekiminiz inşallah sonuç istediğiniz gibi olur

teşekkürler özelden cvp yazdim

Önder12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 25 Nisan 2020, 04:34:20 »
😁hocam sen sürecini tamamlayana kadar bu yorumlar sürekli gelecek gibi. O kadar çok ne gerek vardı denmiş ki benim de ne gerek vardı yazasım geldi. Bence 10 yıl önce bile düşünmüşsen ektirmeyi iyi 34 yaşında aldığın karar çok da yanlış değil. Yani bir hevesle ekmiş değilsin. Bence aklında kalacağına ardında kalması daha iyi olmuş. Ama planlama ve ön çizgi için olumlu yorum yapamayacam. İnşaallah hayırlısıyla gür bol saçların olur. Ben çizgini beğenirsen pişman olacağını sanmıyorum. Çünkü çok aktif bir dökülmen yok sanırım .
Soruna da hintel bey cevap vermiş tatlı sert yıka. Çok tatlı da olmasın öyle haşin ve gaddarca da olmasın . 7 - 8 güne daha sert yıkamalara başlarsın.

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 25 Nisan 2020, 14:04:05 »
😁hocam sen sürecini tamamlayana kadar bu yorumlar sürekli gelecek gibi. O kadar çok ne gerek vardı denmiş ki benim de ne gerek vardı yazasım geldi. Bence 10 yıl önce bile düşünmüşsen ektirmeyi iyi 34 yaşında aldığın karar çok da yanlış değil. Yani bir hevesle ekmiş değilsin. Bence aklında kalacağına ardında kalması daha iyi olmuş. Ama planlama ve ön çizgi için olumlu yorum yapamayacam. İnşaallah hayırlısıyla gür bol saçların olur. Ben çizgini beğenirsen pişman olacağını sanmıyorum. Çünkü çok aktif bir dökülmen yok sanırım .
Soruna da hintel bey cevap vermiş tatlı sert yıka. Çok tatlı da olmasın öyle haşin ve gaddarca da olmasın . 7 - 8 güne daha sert yıkamalara başlarsın.

teşekkürler cevap için

Gündoğan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 25 Nisan 2020, 14:15:04 »
6 ay finas kullansan sorun çözülürdü. Bu saça ekim olmaz. Ön çizgi çok kötü, eski saçını arayabilirsin. 4k greft cok fazla. Bu ekim merkezini kara listeme alıyorum

demek 6 ay kullansam cozulurdu sorun, ben de şunu soyliyim
ekimden once 8 ay düzenli finas kullandım bir buçuk ay ara verdim arada aklima geldikçe kullandim son bir bucuk ay saymiyorum sonra ekim yaptım yani resimlerde gördüğünüz ve çok iyi gerek yoktu dediğiniz saçlar uzun bitkisel kürlerin finas biotin gibi ilaçların sarmisaktan zeytinyağına kadar denenmiş belkide saçma olduğuna inanılan yontemlerle geldiğim elde edebildiğim en iyi görunumdu bende hayatimin hatasını meğer çareyi ekim yaptirma kararı ile almışım ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmam gerekiyormuş ki bazı şeyler dahi iyi anlaşılsın

Facebook Twitter Instagram