Gönderen Konu: Institute Of Hair / 4425 Grafts / 22-23 Aralık 2016  (Okunma sayısı 66761 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Institute Of Hair / 4425 Grafts / 22-23 Aralık 2016
« Yanıtla #225 : 12 Aralık 2017, 20:07:15 »
6 ekim yaptırdım hocam ekilmedik bir kulağımın arkası kaldı:)bolerek bolmeyerek fut fue ne istersen ektirdim tam kaşarım anlıyacağın):çok eski tarihlerde mö ekimciler toplanıo bolerek ekim yalan iş diyorlar vazgeçiyorlar ya çıkmaz ya tuy çıkar diyorlar bunlar bu zamanda bolerek ekim yapıyorsa bu nasıl bilionmu hani eve şu zamanda eski siyah beyaz tv almak gibi ya kardeşim bolerek ekim zaten sakat iş millet 5 10 liraya kelini kapatıyor bu arkadaslar bulmuş buluşturmuş 20lira vermiş yazık paralarına giden donore .arkadas ektirdi 250 gun oldu kendi saçlarını doktuler çıkanar hep tekli nadiren tekli dısı var sorsan bolmuyorlar ee çıkanları dısarda gozumuzle goruoz ekim 6 ayda çıkar bolerek ekim 1 senede çıkar neyin bolmemesi
;D ;D ;D kulak arkası önemli evet... maşallah 6 ekim

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 12 Aralık 2017, 20:18:45 »
6 ekim yaptırdım hocam ekilmedik bir kulağımın arkası kaldı:)bolerek bolmeyerek fut fue ne istersen ektirdim tam kaşarım anlıyacağın):çok eski tarihlerde mö ekimciler toplanıo bolerek ekim yalan iş diyorlar vazgeçiyorlar ya çıkmaz ya tuy çıkar diyorlar bunlar bu zamanda bolerek ekim yapıyorsa bu nasıl bilionmu hani eve şu zamanda eski siyah beyaz tv almak gibi ya kardeşim bolerek ekim zaten sakat iş millet 5 10 liraya kelini kapatıyor bu arkadaslar bulmuş buluşturmuş 20lira vermiş yazık paralarına giden donore .arkadas ektirdi 250 gun oldu kendi saçlarını doktuler çıkanar hep tekli nadiren tekli dısı var sorsan bolmuyorlar ee çıkanları dısarda gozumuzle goruoz ekim 6 ayda çıkar bolerek ekim 1 senede çıkar neyin bolmemesi

Kulak Arkası lafına güldüm :) hocam size bir sorum var şimdi bu ioh firmasının 4500 çıkardığı biri bakiyorduk ertesi gün tertemizdi. Şimdi bu merkez 1500 greft toplayıp bunları bölüp 4500 greft mi elde ediyor acaba yoksa direk 4500 topluyorlar mi ? 2000 toplayıp bölüp 4500 yapiyorlarsa burasi Koray hocadan pahalıya gelir
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 12 Aralık 2017, 20:35:12 »
bence 2.dediğin çünki bolerek ekimlerde kıl tanesi basına para alınır zaten baksana 20 lira bir ekime para alıyor ee yarısı çıkıo gidip bir daha ektirsen 20lira daha eder 40 lira gene yarısı çıksa dr korayla aynı fiyat her halikarda kazık yemiş oluyorsun
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 12 Aralık 2017, 23:06:24 »
Geçmiş olsun hocam. Aranamedin değişik bir versiyonu bunlar dönör mahvetmiyıalr ama saçı da görünmez ekliyorlar.

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 14 Aralık 2017, 16:52:38 »
ioh malesef piyasa'da ciddi hayal kırıklığına neden oldu  manuel ekim yapan umarım başka merkezler çıkar su anda  iki merkez dışında malesef manuel eken yok.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 14 Aralık 2017, 16:58:47 »
ödenen ücret ekilen alan ve greft sayısına bakarsak tam bir hayal kırıklığı olmuş

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 15 Aralık 2017, 14:23:57 »
Bunu söylüyorum sürekli fakat ektirenlerden malesef çıt çıkmıyor,  bir sey söylemeye kalksak sen benim ekimimi kıskanıp moralimi bozmaya getiriyorsun diyor millet. Başarısız ekimler için para iadesi yapılmalı.
Gidin sağlık bakanlığına bimere şiakeyet edin.

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 15 Aralık 2017, 19:34:13 »
Sizi yakinda bilgilendirecem. Son bir cevaplarini bekliyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 15 Aralık 2017, 19:52:16 »
Bunu söylüyorum sürekli fakat ektirenlerden malesef çıt çıkmıyor,  bir sey söylemeye kalksak sen benim ekimimi kıskanıp moralimi bozmaya getiriyorsun diyor millet. Başarısız ekimler için para iadesi yapılmalı.
Gidin sağlık bakanlığına bimere şiakeyet edin.
hocam malzeme parası 3 kuruş gınde dunya para ceeplerine kalıyor kaçsaat çalışıyorlar birde işlerini yapmıyorlarsa buna ne demeli yaktıkları grfeftleremi yanıcan sonu selamet olmayan sabramı yanıcan ekimd cektiğin acıyamı  zamanı gecmiş tasdikenmiş çıkmıyor denilip ekimcilerin vazgeçtikleri bolerek ekimi yapılar ee biz bomedim diyorlar neden çıkanlar hep tekli millet 6 ayda sonuc alırken bu insanlar 1 sene beklemek zorundamı çıkmayanı verdiler donor gitti bunu nasıl geri geircekler kişi o zaman sakala yuklencek ordan alıp ektiricek sakal ekimi saçtan pahalı bu insanların sabrı çilesi cektiği acı bu kadar basitmi klasik denilicek şu yuzde 75 i çıkmış geri aklanın alın parasını şu bu herkese boyle yapsalar gene b.k gibi para ceplerine kalıcak hastaya dedilermi ekimden once sana klasik ekim yapılmıcak bolerek ekicez şu bu diye
saçları ekmeydi dersin

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 17 Aralık 2017, 21:59:32 »
Hocam haklisin ektirenler seslerini cikartmadiktan sonra bizim yaptigimiz yorum hava civa baksana bir tanesininsesi cikiyor mu ? yazik degil mi ustelik oraya daha sonra ektirecek insanlarin da magdur edilmemesi adina onemli fakat kimseden ses cikmiyor, adamlar sus pus, 

Burda ses ses getirebilmesi icin ekim yapilan kisilerin gidip merkeze sizi sikayet etcem, mahkemeye vericemsaglik bakanligina sikayet etcem seklinde yasal yollardan hakkini arayacagini beyan etmesi gerekir yoksa ektirenler susarsa bir sey olmaz.Umarim hepimiz icin hayirlisi olur artik nereye sac ektirmicemi biliyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 18 Aralık 2017, 09:59:53 »
zaten alıyorlar hastaneye goturuyorlar oraya ekiyorlar kendileri bir kuruma bağlı bırakırlar kurumun ustune giderler kurum uğraşır mahkemelerle bir senesi dolui bir sonuc var memnun  deil diğerleri yakında belli olur estetik olaylarının 18 ay beklemesi gerekio kanunen sabredip çıkmazsa mahkemeye gidicekler
aralara gidemiyorlar arkadasın 3bin greft falan kendi kafasında vardı ekimle beraber finasteride basladı daha ilaca baslamasa bile 3 5 sene o saçlar idare ederdi onu ilacada basladı ekimde doktuler kendi saçlarını 8 9 ay oldu kendi saçları halen yok gelmedi daha ekilenelrim yarısı çıktı yarısı beklenio çıkanlar hep tekli 100lerce çoklu grfeti vardı halen piyasada  yok onlar millet 20şer lira para verdi 5 e 10 a millet sorununu hallederken bunlar 20liraya ekti  10 kişiden bkasan 2si memnun geri kalan beklio  giden donoremi doktukleir kendi saçlaramı çıkmayan saçlaramı neye yanıcan çıksın ektikleri biz yanılmış olalım kafaları goruoz ekime gir çık kafada bir değişiklik yok  neden veerildi o kadar para o zaman
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2017, 10:06:19 Gönderen: kerebilirsenkernejdet »
saçları ekmeydi dersin

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 18 Aralık 2017, 10:42:40 »
Kesinlikle 10 kişiden iki veya üç kişinin iyi sonucu var oda göreceli, ben sunu söylüyorum ekimden sonra sürekli ioh aşağı ioh yukarı diye paylaşım yapanların su an sesleri çıkmıyor sessizliğe bürünmmüş, basit mantıkla çürük mal alacağıma üç kuruş daha para verir en iyisini alırım,  inş   başarısız sonuçları olan herkes hakkını alır, yoksa  bu şekilde çok kişi daha mağdur olur,hepimiz biliyoruz merkezin daha bir senesi dolmadan onlarca kişi  forumda hep ioh övgüyle bahsediyordu, sonuc  elde var sıfır.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 18 Aralık 2017, 11:38:12 »
bundan on sene once şu olurdu forumlarda kişi ektirir keyfi yerinde ekimcisine laf soleyenlre sover eder şu bu 6 ay sonra kendisi ekimciye sallardı o zamanlar bu iş gelişmemişti rastgele gidip ektiriliyordu kimin nne olduğu bilinmiyodu iohye ektiren arkadaslarda  ilk ekimleeri sadce bir onek gord bir krdeşim ektiricekti gitme dedim hatta kendisi gecen gun dedi abi sozunu dinleseydim keşkededi oda memnun dğil halen gitme dedin o kadr dedi orneğini beğendi burda bir kişi ornek oldu dedim herkesin iyi bir orneği vardır onu atar ortaa asıl onlarca ornek koyabiliyormu ortaya onu ölçü al diye giden çocukta ğişman sensi dolunca halen çıkmazsa parayı istice hiçte umudu yok dar alanı ekiolar ama diğer geniş alanlarda ekimleri aralara girmeleri ekim planlamaları dunya para verdi millet eşimizin dostumuzun canın yanınca bizde uzuluoz insalalh snesi dolunca çıkar b u insanlarn greftleri sınırlı bunlar hiçbişiye acımadan resmen greftleri hem içerde hem dısarda bolup bolup ekiolar 4lüden 2 tana falan alıolar sonra dısarda 2 yidie ayrıolar ne yahu arkdasın 9 ay oldu belki çıkanlar hep tekli kişilerin beğendikleri ornek nerde insanlar onu ornek alıp gitti  onun çıktıda bu arkadaslar neden memnun değil
saçları ekmeydi dersin

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 18 Aralık 2017, 13:50:55 »
Merhaba arkadaslar,

IOH cevabini yolladi.
Aksama Sikayet konusu acacagim ve onlarin yazdiklarinin hepsinini sizlerle paylasacagim.
Sunu simdiden diyebilirim: Tüm suc bendemis Proscar kullanmadim diye. Onlar herseyi dogru yapmis. Fakat ben üzülmeyim diye bana ücretsiz siklastirma teklif ediyorlar.
Para iadesi yok. Ölcüme gitmem gerekiyormus. ONLAR bakacak yüzde kac % cikitigini ona göre iade edeceklermis. Bunun nekadar bir sacmalik birsey olduguna herhalde sizlerde katilirsiniz.

Herseyi detayli aksama buraya yazacagim. Simdi malesef isim var.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 18 Aralık 2017, 14:27:13 »
yuzlerce ekim var proscar kullanmadan çıkan.sana atarlar b.ku gecerler tamam çıkmayanda var çıkmış coğu geri kalanını ekeriz falan drler şu bu zaten klasik sahtekar ağzınla konusmuşlar sakın 2.ekime ikna edicekler işin olmasın kalan greftlerinide ziyan ederler donordeki  ya al paraı ya ver mahkemeye
yıllardır bceremeyen klasik konusurz bizimki çıktı kendi saçın dokulmuş yok çıkmayan var ama az onuda ekeriz şu bu  .aman dikkaat oyuna gelme
aklıma gelende şuydu bunlar ne yapıcağını kendide bilmiyorlard kişileri denek kulandılar ya tutarsayı oynadılar millet 5 liraya yarı kelini kapatırken gitiniz 20 lira para verdiniz bunlara
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2017, 15:05:28 Gönderen: kerebilirsenkernejdet »
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram