Dostum ben hiç bir şey anlamadım . Zaten iohair veya başka bir firma google a yazınca numarası vs. çıkıyor . Kim eleştrip numara istemiş anlamadım

Bunun dışında ben fikrimi belirttim zaten ben esteworld , transmed vb. merkezlerde çalışmış doktorlara güvnmem yazmışım sen altına öyle bir durum yok nerden çıkarıyorsun falan yazmışsın . Sonra arkadaş ispatı yazmış göstermiş bu sefer demişsin ki zaten adam ekimde bulunmuyor diye . Kim yapıyor o zaman ekimleri 1 euro ve üzeri alıp ekime karışmayan dr. var mı ? Koray hoca mesela hepsini kendi yapmıyor ama bir çok olayla alakalı devreye giriyor. Benim iohair başlığına tek yaptığım eleştiri bana yolladıkları mailde işin başındaki doktorun esteworld geçmişinin olduğu ve bu bana şüphe ile baktırıyor çünkü çok fabrikasyon bir şey . Arkadaşa özel mesaj atanlar kimlerse google ' a yazabilirler her bilgi çıkıyor. Konuyu takip etmemizdeki amaç bu merkezin ekimlerini takip etmek , fikir sahibi olmak ve beğenirsek gidip ektirmek . Yoksa her eleştiri yaptığımızda senden uyarı falan almak değil amacımız .Başlıktaki arkadaş kusura bakmasın inşallah iyi olur .Ha zaten başta düzgün bir doktor bulunmuyorsa zaten problem burada demektir. Gidip görüşüyorlar eleştirip falan yazmışsın benim öyle bir durumum yok . Sadece mail atıp bilgi istedim bu doktorun adı geçince beklemeye karar verdim ve sonuçları izliyorum .
[/quote]
yok estf.tabiki eleştireceksin bendende uyarı falan almıcaksın olur mu öyle şey,ama eleştirmeden önce bu ekim merkezinin konularını bir okuyun adamlar kendi konularında anlatıyorlar zaten sürecini ekibini planlamayı vs.konuyuda fazla uzatmayalım gereken cevabı verdim zaten yani ekimde olmadığını 2 3 sefer söyledim görüntü mü istiyorsunuz video mu daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum hatta arkadaşın attığı resimdede var 3 aydır çalışmadıkları yazıyor onuda gösterdim.yani şunu söyleyeyim ekibin başı elif hanım,planlamayı ekiple beraber yapıyorsun,ekimde kanalları elif hanım açıyor,greftleri kendisi alıyor ekimi mustafa beyle ikisi yapıyor.konuyu takip etmemin sebebi beğenirsek gideriz diyorsun ama yazdıkların çelişiyor doktor istiyorsan manueli unut yada bak forumda serdar gökrem sibel ulaşanda var
yada koray erdoğan ben bunların dışında bilmiyorum manuel ekim yapan doktor.