Merhaba Ben MURTAZA HANBABA benim adıma instagramlar açılmış benim adıma murtaza nick adı altında bu siteye kayıtlarda yapılmış ve malesef bunlardan yeni yeni haberdar oldum... hıntel nick kullanan arkadaşımızla rumelı haır clınıc isimli ınstagram sayfasından konusma fırsatı buldum ve kendisine durumu kendisine anlattım ..dahili olmadığını söyledi ve şimdi gördümki ele başı bu arkadaşımızmış... benim açımdan hiç bir sıkıntı yok ben ıstanbulda halkalıda ıkamet edıyorum yazan bır kac arasım vardı benımle gorusecek yuregın varmı dıye ? numaram yazıyor arayınız konum atınız degerlendırebıleyım saklanarak buradan bu tarz kelımelerı kullanmanız cok sacma ...bu gıbı ısler karsılıklı gorusulerek halledılır o arkadaşlarım ve sıkayet sahıbı murat arkadasımız sizlerden telefon beklıyorum neysekı şimdi bu murat arkadaşımızı ben tanımıyorum.saç ekim işlemini ben gerçekleştirmedim.benim adımın geçmesine şaşırdım ve üzüldümde açıkcası benim telefon numaram 05442640408 dir kendisinin benimle tanışmışlığı var ise arasın anlatsın ve tanıtsın kendisini ve eklemek istediğim bazı hususlar var.bır kaç yorum okuma şansı buldum herkes murat arkadasımıza iyi niyetli bir şekilde destekte bulunmuş bu güzel birşey fakat... bir kişide çıkıp dememişki murat kardeşim bu merkeze ekim yaptırdığına dair bir resim bir belge bir mesaj ve bir telefon görüşmesi vs gibi delil sunarmısınız şeklinde görüş istemesini sağlayamamışsınız tuhaf... ve yakında bu duruma son verecegız.. yani bu gibi yanlı ve resmi olmayan sitelerin var olması ve insanların kurumsallığına ve şahsına belgesiz delilsiz şikayetler barındırması ve marka değeri ile oynamalarına (suç ) buna site yonetımının dahil olmasına da şaırdık .ve hukukı yoldan hakkımızı arayacagımıza dair çalışma da başlatmış olduğumuzu da belirtmek istiyorum... sizler şahıd olun ki bu sıteyı hıntelelrınızde kurtaramayacak... yani demek istediğim aslında şu bu tarz harac kesme durumunuza ben murtaza hanbaba olarak sonb verecegım merkezleri karalayıp şukadar destek olursanız şikayetınızı kaldıracagız gibi durumlarada son verecegım..
murat bey benı tanıyor ısenız?
bana ekım yaptırdıgınızı iddaa edıyor ısenız?
lütfen beni arayınız ...
Gerçekten pes
Daha bir kaç mesaj yukarıda 2014 yılında Ekim yaptık yazmışsınız şikayet sitesinde.
O da mı sahte ?
Hatırladığım kadarıyla bundan önce de (siz her ne kadar kabul etmeseniz de) sizin ya da kardeşinizin adına buraya gelip Mesajlar atıldı hatta hakaretler edildi.
Sonrasında ise özürler dilediniz.
Ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Bir forum üyesi olarak , ne Murat beyi tanırım ne de sizi.
Ama gördüklerimi hatırladıklarımı söylüyorum. Siz veya kardeşiniz gelip buraya tartıştınız sonra da özür dilediniz, yanlış mıyım?
Hayır her şey bi kenara hala bi özür dilemiyorsunuz, hala bi tehditkar konuşmalar devam ediyor.
Hintell de kurtaramazmış falan.
Bence önce üslubunuzu değiştirin.
Edit:
İspat edin diyorsunuz ama şöyle bi durum var , siz her saç ektiğiniz kişiye teminat veriyor musunuz yazılı imzalı bu kişiye saçı ben ektim diye ?
Şahsen ben yazın başka bi merkez de saç ektirdim. Şikayetçi falan da değilim, ama biri gelse dese ki bu Ekim merkezinde saç ektirdiğine dair ispatln var mı?
Hayır yok. Nasıl ispatlayabilir mesela sizde saç ektiren birisi cidden merak ettim.
Fatura kesiyor musunuz isimli tarihli?