Saç Ekimi Sonuçları
Bence ilk ekimi elestirmek yanlis cunku o zamanlar o bos alanlarda sac varmis ve boş alanlara ekim yaopilmis..benim aklimi kurcalayan bir sorun bu cogu ekimde bunu goruyoruz adam ektiriyor tam ortada sac var yanlarda yok arkada yok..ileride o orta dokuldigunde acik bi alan olacak ortada.. bi ekim daha gerekecek..sanirim iyice saclarin dokulmesini beklemek en mantiklisi
Allah bu sefer gönlüne göre saç versin inşallah kardeşim
Vay anasına , oruç bozdurur ilk ekim planı, insan değilmiş , şimdiki iyi dostum güzel sonuç çıkar inşallah.
Dediğim gibi Sultan Hanıma, Mitat Hanbabanın kardeşi olan Murtaza Hanbabanın yaptığı hırsızlığı bildirdim, o da gerekeni yapmış olmalı ki sözde doktor olan bu şahıs profilini gizlemek durumunda kalmış... Gerçekte Dr. olmadığıda zaten muhakkak ama belliki uzmanlık alanı yalan dolan...
Herşeyi yaparlar, din iman para oldu...
Usta adam gerçekte doktor değil ama sağlık meslek mezunu (tabi bu da yalan değilse) yani doktor değiller ama sağlıkçılar, ve inan bu tür insanların sağlıkçı olmaları beni ürkütüyor. Düşünsene en sevdiğin annen, baban, eşin yoğun bakıma girecek ve hemşire bunlar... abi durum harbiden vahim
Revizyon mu görülüyor süreç sonunda?