Bu arkadaşlar beni ciddi anlamda yormaya başladı konuda madur olan arkadaş açıklamasını yapmış bizi ilgilendiren bir durum olmadığı halde sürekli bir tehtide maruz kalmaya başladık bu arkadaşlar tarafından mahkemeye verecek miş bizi
Bu ekimi biz yapmadık diye ortalıkta gezip bir de insanları rahatsız ediyorlar
Foruma gelip insanlara ağır küfür ettiler şimdi yok biz yapmadık şu yaptı
Bunlar bu cahillikle nasıl ekim yapıyorlar anlamıyorum biri doçentim der biri doktorum der
Dava açacaklarmış bir de üstüne hadi bakalım açın.
Kağıda 1 milyon tl tazminat yazıyor kurşun kalemle bize atıyor remini?
Ne sanıyorsunuz davadan haktan hukuktan ya da başka durumlardan korkacak çekinecek bir tipimiz mi var ?
Bizim konuyla bir alakamız yok saç ektikleri hastaya ulaşamadıkları için bizim üstümüze gelmeler eşkiyamızınız siz ?
Cimere şikayet edilmesi gerek firmanın gelip ettiği küfürler instagramdan da öncelik olarak
Şu an avukatım odasındamış bana avukatın odasının resmini atıyor kafa yapısına bakın
Yoroldum artık cidden
Siz insanları iki tane yazı yazıp korkutup istediğinizi yaptıracak kadar sahipsiz mi sanıyorsunuz.
Benimle görüşecekmiş yasal olarak senin benle zaten yasal olmayan şekilde görüşmeye ne gücün ne yüreğin yeter. Yasal olarakta görüşecek bir durumda değilsin ortada madur edilmiş bir insan varken bu 10 larca forum üyesinin ailesine eşine dostuna küfür ettiğiniz halde hangi yasa o sizi haklı çıkaracak siz devletin adeletini kendi haksız adaletiniz mi sanıyorsunuz.