Gönderen Konu: 2000 greft (Mitat Hanbaba Esteliv) + 5000 Greft (Sultan Özmen) Saç Ekimleri  (Okunma sayısı 46914 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk ekime niye herkes laf atıyor ki, dökülmemiş bir yere ekim yapılmamış ki niye yapılsın? Kendi saçı var adamın orada. arkadaş ilaçla korusa şu an ekime ihtiyacı olmucakmış. dünyaca ünlü ekimleirn bile böyle önceden ektiği sonradan dökülme devam ettiği için ortası boşalan ekimleri var.

MURAT K.

• Sr. Member
ilk ekimin planlaması efsaneymiş hangi güzide ekim merkezimiz yaptı acaba  :)

Estelivde Mitat Hanbaba yaptı o kötü  ekimi. O zaman Sefaköy rumeli hastanesinin en üst katındalardı. Peki düzeltme ekimi hakkında ne düşünüyorsunuz.

MURAT K.

• Sr. Member
ilk ekime niye herkes laf atıyor ki, dökülmemiş bir yere ekim yapılmamış ki niye yapılsın? Kendi saçı var adamın orada. arkadaş ilaçla korusa şu an ekime ihtiyacı olmucakmış. dünyaca ünlü ekimleirn bile böyle önceden ektiği sonradan dökülme devam ettiği için ortası boşalan ekimleri var.

İlaç kullandım zaten prp ler minoxlar propecialar... Sonuç olarak ilk ekimin neticesi rezalet oldu. ben bunun psikolojik savaşını zaten verdim. unutmaya çalışıyorum o günleri. şimdi tek derdim yeni ekimimin sonucunun güzel olması

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
Ilk ekimi Gorunce Acaba Bende Ekim Yapabilir miyim ki diye dusunmedim degil.Gecmis Olsun Kardesim
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

MURAT K.

• Sr. Member
Teşekkür ederim kardeşim. Zaten sonradan takip ettim bir kaç kişi daha forumda aynı şahsa mağdur olmuş. keşke ben o paylaşımı önce yapsaydım insanlar bilinçlenirdi en azından. neyse geç keşfettim forumu

MURAT K.

• Sr. Member
8. gün 5. yıkama sonrası fotolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güvenli bölgenin dışına kadar almışlar yanlardan bu kadar alım yapmak çok yanlış bir işlem
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
Güvenli bölgenin dışına kadar almışlar yanlardan bu kadar alım yapmak çok yanlış bir işlem

Hintell hocam ben de hep merak ediyorum yanlardan neden almiyorlar?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

MURAT K.

• Sr. Member

Bilemiyorum hocam greft sayısı fazla olduğu için olabilir. ortadan da daha önce alınmıştı 2000 tane. ama donor bölgenin iyileşme hızından memnunum çünkü üçüncü gün şu vaziyetteydi;

MURAT K.

• Sr. Member
Azımı bozmamak İçin kendimi zor tutuyorum.. o nasıl bir planlamadır birader... Hiçmi saç dökülmesi nedir bilmiyormuş eken kişi.. 2x2 =4 döküleceği belli yere girmeden böyle bir ekim hapılabilinirmi?
Eminim birde utanmadan “bizim ektiğimiz çıkmış siz kendi saclarınızdan kayıp yaşamışssınız, bu ekimde problem yok” diye savunmuştur kesin...

Geçmiş olsun .. umarım yeni ekiminizde planlama varolanlar dikkate alınarak yapılmıştır ve güzel sonuç alırsınız. Ön çizginiz yamuk ama varolan saçlar gözükmediği için yorum yapmayacağım muhtemelen kendi saçlarınızdan sebep bu şekilde çizgi yapmışlardır

Teşekür ederim hocam. Daha önce ekili olan alanlara sıklaştırma yapıldı. Daha çok boş olan kısımlara çalışıldı. İyi olan greftleri oralara ektiklerini söylediler. Saç çizgisi konusuna gelince. Evet malesef yamuk duruyo. Ekim öncesi çizdiğimiz çizgi düzgündü ama nihayetinde biraz eğik olmuş, saçlar uzamaya başlayınca düzelir diye düşünüyorum

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım ilk Ekim'de boynuz yapmışlar...sağdan ve soldan ayıp ya...

Warmengel

• Full Member
Ilk ekim resmen vicdansizlik. Yahu hicmi dokulecegi dusunulerek ekim yapilmaz. Resmen arkadas boynuzla gezmis. Insanlarin sosyal hayatlari vs hic dusunulmuyor yazik. Neyse arkadasim insallah hayirlisi olur hakkinda

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekim gerçekten faciaymış, donörü de baya hırpalamışlar sadece planlama olarak bakmayın. 3 yaşındaki çocuk yapmaz şunu. Her neyse dilerim 2. ekimde istediğin olur baya sık ekilmiş. Yalnız bu ekiminde güvenli bölge fazlasıyla ihlal edilmiş. Nerdeyse ekim yerin ve alım yerin arasında 1 cm fark yok. İnşallah yanlardan dökülmen olmaz çok sırıtır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell hocam ben de hep merak ediyorum yanlardan neden almiyorlar?

Yanlardan alınır ama bu kadar yukarı çıkılmaz saten dökülebilecek bir alan

Ne diyim arkadaşım ilk ekim zaten böyle bir ekimi kasap yapmaz saçma sapan bir şey nasıl bu adamlar ekim yapabiliyor aklım almıyor.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram