görüşüp anlasmak nedir kardesim biliyormusun,ekim yaptığı yeri görerek insana güven verip vermediğini anlamak, bu işi gerçekten ciddiyetle mi yapıyor yoksa merdiven altı tabir ettiğimiz şekilde mi yapıyor, insana yaklaşımı nasıl güven veriyor mu ! bu forumda ciddi gibi görünüp ekimini beğenmeyen mağdur olan çok arkadaş var. biri oraya gidiyorsa zaten araştırma yaparak gider. s.a ben geldim diyemezsin önce araştırırsın yaptığı ekimlere bakarsın memnun olmayan varmı, şikayet varmı içine sinerse bu sefer telefonla görüşme isteği doğar ve karşında muhattap olacagın kişi en önemlisi bence, sekreter değil saç ekimi yapanın kendisini görmek istersin ve kafandakı soru işaretlerin varsa tek tek sorar, cevapları alırsın tatmin ederse cevapları içine sinerse ona yaptırırsın bu kadar basit. Ve çoğu saç ekim merkezinde bilmem şu dr.un ismi saç ekim merkezi ee tamam nerde kendisi yok belki hiç görmiceksin bile ama ekim yapanın kim olduğunu bilmiceksin. hani bilsen ona göre araştırırsın. herkesin tarzı baskadır sende çivi gibi karakterli birinin kliniğinde yaptırırsın ekimini birsey dıyemem. ama benim tarzım da bu bugun görüşme mi yaptım gerekli olan seylerı gereksiz olan seyleri konustuk nasipse çarşamba günü ekimi planladık, ekimden sonra resimleri sizler paylasacağım.