Gönderen Konu: X pecia vs Kerozan  (Okunma sayısı 4304 defa)

murattarum

• Hero Member
X pecia vs Kerozan
« : 14 Mart 2020, 17:50:11 »
Arkadaslar mrb yakinda ekimim var finn harici takviye ilaclara bakiyorum.yani durdurma onleyici deil vitamin takviyesi ekilenlerin cikmasina yardimci olucak vitamin takviyesi olarak.xpecia son aylara kadar popilerdi simdi bakiyorum yan etkileri artmis yada onermeyen arkadaslar cogalmis.benim amacim hormonlarima sifir etki eden vitamin tarzi destekler cinsellik kirmizi cizgim.xpecia kullanip ta hic yan etki gormeyen arkadaslar varmi.birde kerezan tablet var kerezan hakkinda ne dusunuyorsunuz onda da bircok vitamin var ama yan etkisi bakimindan hic bie bilgim yok ...degerli yorumlarinizi bekliyorum hintel ustat sende yorumsa bulursan sevinirim.ekimi vitaminle desteklemek sart

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: X pecia vs Kerozan
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2020, 22:40:34 »
Arkadaslar mrb yakinda ekimim var finn harici takviye ilaclara bakiyorum.yani durdurma onleyici deil vitamin takviyesi ekilenlerin cikmasina yardimci olucak vitamin takviyesi olarak.xpecia son aylara kadar popilerdi simdi bakiyorum yan etkileri artmis yada onermeyen arkadaslar cogalmis.benim amacim hormonlarima sifir etki eden vitamin tarzi destekler cinsellik kirmizi cizgim.xpecia kullanip ta hic yan etki gormeyen arkadaslar varmi.birde kerezan tablet var kerezan hakkinda ne dusunuyorsunuz onda da bircok vitamin var ama yan etkisi bakimindan hic bie bilgim yok ...degerli yorumlarinizi bekliyorum hintel ustat sende yorumsa bulursan sevinirim.ekimi vitaminle desteklemek sart
Ben xpecia kullanmadım kerozan 5+5 kullanıyorum bunda gece hapında saw palmetto var 200 mg diğerleri destelekyici ürünler dht blockerlar sizde etki yapıyor mu bilemem mantıken xpecianın da zarar vermemesi lazım birde kerozan5+5 p var onda saw palmetto yok

Benden daha uzun kullananlar vardı 2-3 ay onlarda da olumsuz birşey yok zaten çok eski bir ürün değil ben 1 ayı bitirecem son şeritlere geçtim haplarda olumsuz bi yan etki yok olumlu da yok varsa dahi farketmiyorum kerozanın libido düşüreceğini hiç sanmıyorum içeriğinde bunu yapabilecek bir etken madde yok.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2020, 00:30:41 »
Bende ikitane deneyimli hocaya sordum yani dunki cocuklara deil biri ilhan  serdarogluhoca biri muttalip keser x pecia sıkıntı olmaz dediler yani yillarin hocalari bu hormon olayina takik birisi olduguum icin sifir etki eden ariyiyorum elbette sac cikarmasi icin deil krali cikarmaz sadece ekim surecinde vitamin takviyesi icin kerozan bir tik onde gibi kerozan biotin priorin kombini birsey yapicam.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2020, 00:51:28 »
Bende ikitane deneyimli hocaya sordum yani dunki cocuklara deil biri ilhan  serdarogluhoca biri muttalip keser x pecia sıkıntı olmaz dediler yani yillarin hocalari bu hormon olayina takik birisi olduguum icin sifir etki eden ariyiyorum elbette sac cikarmasi icin deil krali cikarmaz sadece ekim surecinde vitamin takviyesi icin kerozan bir tik onde gibi kerozan biotin priorin kombini birsey yapicam.
Ben sadece spermi saydamlastirdigini duydum kullananlardan kerozanda da var mı bilmiyorum üç beş aylık kullanımda ya bunlar vitamin zaten ben xpecia kullandım çüküm düştü diyen adamları anlamıyorum herhalde hastalık hastası piskolojisi bu hangisi daha etkilidir bilemem kerozan mı xpecia mı ben bi üç beş ay kerozan kullanacam zaten bunlar takviye fini bile 6 ayda sonuçlarını görüyon sade takviye alıp 1 ayda etki beklemek saçma olur

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2020, 01:55:03 »
Bende takviye kerozan alicam heralde xpecia vitamin gorunumu altinda finans tarzi seyler kattigini yaziyorlar ben ekim den sonra destek sart sonucta duzenli yada dengeli beslenmek zor.en azindan vitamin destegi alir ekilen greftlerr.finans kullanmak cinsellikten ote vucudun kimyasini bozuyor yani unutkanliktan tutta yag yapma falan filand bu dht her ne kadar zalim bir hormon olsada.vucuda inalmaz faydalari var.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2020, 16:01:00 »
Ben xpecia kullanmadım kerozan 5+5 kullanıyorum bunda gece hapında saw palmetto var 200 mg diğerleri destelekyici ürünler dht blockerlar sizde etki yapıyor mu bilemem mantıken xpecianın da zarar vermemesi lazım birde kerozan5+5 p var onda saw palmetto yok

Benden daha uzun kullananlar vardı 2-3 ay onlarda da olumsuz birşey yok zaten çok eski bir ürün değil ben 1 ayı bitirecem son şeritlere geçtim haplarda olumsuz bi yan etki yok olumlu da yok varsa dahi farketmiyorum kerozanın libido düşüreceğini hiç sanmıyorum içeriğinde bunu yapabilecek bir etken madde yok.

Dostum bende 5+5 kerozan kullaniyordum bugun eczaci kerozan p olanini verdi digerinden yokmus aldim bende daha cok vitamin var felan dedi icinde sence yanlis mi yaptik ya kadin icin felan degildir dimi bu p seklinde olani ya da sac icin faydaisni gormez miyim oteki kadar bilgin var mi?

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2020, 14:58:35 »
P olan kadınlar için diye biliyorum bizimkinde saw palmetto varken onda darı tohumu ekstresi var geri kalan her takviyedeki saç güçlendirici b grubu vitaminleri biotin çinko falan

Facebook Twitter Instagram