Saç Ekimi Sonuçları
SaçIn yapısında vitamin mineral bulunmaz. . Keratin denen bir proteinden oluşur ve hiç bir vitamine ihtiyaç duyulma keratin üretimi için Sac uçtan değil kökten beslenir.. yani 1m lik sacı kökten uca kadar beslemiyor.. vücudundaki vitaminleri tüketmiyor korkma.. böyle her aklınıza geleni araştırmadan yazmayınız. Keza bilgi kirliliğinden başka birsey değil..
ne alaka. Arkadaş o zamn tıraşsız ekim diye birşey çıkarmıyacaksın ekim merkezi olarak.
saçın yapısından anatomik yapısından söz etmedim beslenmesinden söz keratin 18 aminoasitten oluşan kıl yapısında bulunur peki o kılı beslemen gerek şöyle basit düşün kafan tarla sen taryala ağaç ekmişsin elindeki gübre sabit eşit şekilde dağıttığın gübre yaşı büyük olan ağaçlara daha fazla gerekiyor o büyükler suyu besini daha fazla alınca diğerleri geç büyüyor sonuçta büyür. Fazla uzatmayacağım neyse
Gün ışığı fotoğrafları bana 1 yıl sabrediceksin demişti umudum ve beklentim sonradan toparlaması . sçlarımı bu hfta kestirip düzelticem sağı solu. 6.ay sonu güncel fotoyu atarım.
1. Fotolar forum kurallarına uygun şekilde foruma yüklenmeli. Yanıtla ekle diğer seçenekler kısmından görebilirsiniz.2. Açılar hala kötü, birkaç açıdan özellikle tepeden de foto atar mısınız?
Farklı açı.
bu hafta biraz kısaltıcam , prp yapmak olmlu etki yapıyormu arkadaşlar