Gönderen Konu: Arena Mad Kısmi Traşlı Saç ekimi (Serkan Aydın )  (Okunma sayısı 5973 defa)

ferroli

• Yeni üye
  • *
Ynt: Arena Mad Kısmi Traşlı Saç ekimi (Serkan Aydın )
« Yanıtla #46 : 23 Ağustos 2020, 23:19:57 »
Dostalarım sarı ve beyaz ışık altında ekim alanı beni çok rahatsız ediyor , 5 buçuk ay oldu  ve bu kadar saç dibi görünmesi sanki normal değil gibi ve can sıkıcı , 2inci ekim yaptırmalımıyım yoksa düzelirmi . Başarısız bir ekim mi oldu acaba ?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 23 Ağustos 2020, 23:34:46 »
Daha net fotoğraf yokmu. Bu traşsız ekimler kafa karıştırıyor, tamamen traşlı kafada doğal saç yönlerini belirlemek çok daha kolay, ekilen saçlar mevcut saçlarla daha uyumlu oluyorlar yönler iyi belirlenirse. Traşsız kafada bu yönleri belirlemek daha zor bence. Yön sorunu yaşamazsınız umarım.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 23 Ağustos 2020, 23:35:06 »
Genel sürecim bitiş seyrinin ön izlemesi 6.Ay gibi atak olsa 7 de netlersin ama olmayacak gibi duruyor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

ferroli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 23 Ağustos 2020, 23:39:10 »
Valla gün ışığında fena değilde ışık altında vs baya kötü gözüküyor bence. Bir daha ekim tantanasınıda kim çekecek bilmiyotrum açıkcası.

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #50 : 23 Ağustos 2020, 23:41:04 »
bu saç daha gelişir... çıkışlar 1 yıla kadar devam ediyor derler ama ne olacağı aşağı yukarı en gec 8.ayda az cok belli olur.. En azından 8. ayın sonuna kadar bekle derim ne olur ne olmaz. Ama 2.bir ekime kendini hazırla ufak ufak. Bir de sana tavsiyem ekim merkezini değiştir aynı merkezde revizyon ekim yapmanı bedava dahi yapsalar KESİNLİKLE önermem

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 23 Ağustos 2020, 23:42:19 »
Gün ışığında fotoğraf atarsan daha iyi olabilir. Ön çizgiden memnunmusun pek beğenmedim ben. 2. Ekim ister sanki arka tarafta epey saçın var.

ferroli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 23 Ağustos 2020, 23:42:56 »
Birde daha fazla para verip serkan beye ektirdim , yani kendimce olabilecek en iyi seyi yaptım daha ne yapayim ki of off . Umarım düzelir 8 aya ..

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #53 : 23 Ağustos 2020, 23:55:03 »
Birde daha fazla para verip serkan beye ektirdim , yani kendimce olabilecek en iyi seyi yaptım daha ne yapayim ki of off . Umarım düzelir 8 aya ..

yine çıkış olmuş ki daha gelişme olacaktır da.. düzeltilemez bir sorununuz yok kafanızı takmayın

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 24 Ağustos 2020, 01:33:24 »
Ön çizgi çok kötü görünüyor, birkaç açıdan foto atın daha sağlıklı değerlendirelim.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 24 Ağustos 2020, 02:23:42 »
Serkan bey anlaşılan show yapmaktan kanal açmayı unutmuş. Revizyon ile düzelir. Zaten bu merkezin ön çizgileri ve ekim açıları çok kötü. Küçücük alanlara 6k ekiyorlar.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #56 : 24 Ağustos 2020, 03:17:59 »
Bu saçlarının olmamasını arkadaşa da bağlayalım tıraşsız saç Ekimi yap uzun saçları bir metre vücudundaki tüm vitamin minareler bu uzun saçları besliyor yeni çıkış yapan saçlar besin kalmamış olabilir, ayrıca uzun saçların parlaklığıda gitmiş

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #57 : 24 Ağustos 2020, 07:28:48 »
Bu saçlarının olmamasını arkadaşa da bağlayalım tıraşsız saç Ekimi yap uzun saçları bir metre vücudundaki tüm vitamin minareler bu uzun saçları besliyor yeni çıkış yapan saçlar besin kalmamış olabilir, ayrıca uzun saçların parlaklığıda gitmiş

ilgisi alakası yok. saçın kökü dışındaki kısmı ölüdür. uzunmuş kısaymış hiç fark etmez...

uzun saca ekimin tek dezavantajı ekimcinin ekim yapılacak alanı zor görmesidir. O da işine özen gösteren ustat bir ekimcinin elinde bir dezavantaj olmaktan cıkar(gunde 500-1000 greft eken doktorlardan bahsediyorum)

bu ekimde ise gördüğüm kadaryıla ekim yapılacak alan hafif traşlanmış. yapılmayacak alan kesilmemiş. Arkadaşla zerre ilgisi alakası yok...

Tamamen kliniğin başarısızlığı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 24 Ağustos 2020, 09:19:34 »

SaçIn yapısında vitamin mineral bulunmaz. . Keratin denen bir proteinden oluşur ve hiç bir vitamine ihtiyaç duyulma keratin üretimi için Sac uçtan değil kökten beslenir.. yani 1m lik sacı kökten uca kadar beslemiyor.. vücudundaki vitaminleri tüketmiyor korkma.. böyle her aklınıza geleni araştırmadan yazmayınız. Keza bilgi kirliliğinden başka birsey değil..
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 09:36:49 Gönderen: sloocer »

ferroli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 24 Ağustos 2020, 09:50:39 »

ne alaka. Arkadaş o zamn tıraşsız ekim diye birşey çıkarmıyacaksın  ekim merkezi olarak.

Facebook Twitter Instagram