Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / 3850 Greft / Yaş 25 / 12.03.2020  (Okunma sayısı 8810 defa)

mexmem

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar. Saç ekimi için Serkan Aygın'la anlaştım. 8 martta randevu alıp 2 gün önce 12 martta 3850 greft saç ekimi yaptırdım. Öncelikle zor karar veren biri olarak saç ekimi yaptıracağım, bütçeme uygun ve iyi yeri seçmemde bu forum bana çok yardımcı oldu, bu yüzden ekimimi paylaşmak istedim. Lise dönemimden beri dökülüyordu saçlarım genetik ve psikolojik olarak stresten dökülüyordu. Üniversiteyi bitirince ektiririm diyordum hep. Umarım sonuçları da güzel olur. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Bu paylaştığım fotoğraflar ekimden iki gün sonrasına ait

mexmem

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Serkan Aygın / 3850 Greft / Yaş 25 / 12.03.2020
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2020, 17:50:00 »
Bunlarda son foto hariç ekim günü çekebildiklerim. Operasyondan sonra ekim bölgesinde hafif bir kanama oldu ama bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediler ve pansuman gününde temizlediler.

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2020, 17:55:59 »
Bunlarda ekimden önceki fotoğraflarım

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2020, 17:59:04 »
Bunlar da ekim karnem ve ekimden önceki traştaki açıklığın resimleri
« Son Düzenleme: 23 Mart 2020, 14:11:00 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2020, 18:22:00 »
Hayırlı olmasını dilerim ekim alanı gayet sık ön çizgin yakışır planlama çok güzel ekim temiz

Beğendim ekiminizi hayırlı olmasını dilerim detaylı paylaşım için teşekkürler.
Global Moderator

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2020, 18:33:29 »
Hayırlı olmasını dilerim ekim alanı gayet sık ön çizgin yakışır planlama çok güzel ekim temiz

Beğendim ekiminizi hayırlı olmasını dilerim detaylı paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim. Ekim sonrası için propecia ve xpecia kullanmamı önerdiler. Bu ilaçları biraz araştırdım ama yinede bir süre kullanmayı düşünüyorum. Fakat bu takviyeler ne zaman başlamam gerekir? Miktarları ne kadar olmalı? yanına ek solgar biotin takviye yapmalı mıyım? Bu ilaçları birlikte kullanmam sıkıntı olur mu ?

Bu konularda forum beni aydınlatırsa sevinirim :)

Klinik olarak minoxil'de öneriyorlar ama saçı çok döktüğü için kullanmayı düşünmüyorum. Alternatif olarak bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2020, 18:49:01 »
Teşekkür ederim. Ekim sonrası için propecia ve xpecia kullanmamı önerdiler. Bu ilaçları biraz araştırdım ama yinede bir süre kullanmayı düşünüyorum. Fakat bu takviyeler ne zaman başlamam gerekir? Miktarları ne kadar olmalı? yanına ek solgar biotin takviye yapmalı mıyım? Bu ilaçları birlikte kullanmam sıkıntı olur mu ?

Klinik olarak minoxil'de öneriyorlar ama saçı çok döktüğü için kullanmayı düşünmüyorum. Alternatif olarak bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Takviyelere istediğin zaman başlayabilirsin genel olarak herkes bu şekilde yapıyor,propecia xpecia ya göre daha ağır bir takviye diye okudum(verdiği yan etkiler vb bakımdan) o yüzden ben xpecia’ya başladım günde iki kere kullanıyorum,xpecia daha masum gözüksede cinsel açıdan biraz problem görmedim desem yalan olur örnek olarak sabah kalktığımda ereksiyon yaşamıyorum bu nedenle bu ay xpecia’yı bırakıp kerozan’ı deneyeceğim.
Kullanacağın takviyeler konusunda detaylı bir araştırma yapmanı öneririm,ekiminiz hayırlı olsun gayet güzel gözüküyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2020, 19:02:43 »

Hemen başlaya bilirsin finasterid e ben de kullanıyorum saçların beslenip çıkması için güzel destek 7/8 ay dan bir sorun olmaz  bazı kişilerde yan etki yapabiliyor nadiren.
Global Moderator

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2020, 19:10:38 »
Hemen başlaya bilirsin finasterid e ben de kullanıyorum saçların beslenip çıkması için güzel destek 7/8 ay dan bir sorun olmaz  bazı kişilerde yan etki yapabiliyor nadiren.

hiç bir yan etkisini görmediniz mi ? propecia kullanıyordunuz sanırım

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2020, 12:29:22 »

Takviyelere istediğin zaman başlayabilirsin genel olarak herkes bu şekilde yapıyor,propecia xpecia ya göre daha ağır bir takviye diye okudum(verdiği yan etkiler vb bakımdan) o yüzden ben xpecia’ya başladım günde iki kere kullanıyorum,xpecia daha masum gözüksede cinsel açıdan biraz problem görmedim desem yalan olur örnek olarak sabah kalktığımda ereksiyon yaşamıyorum bu nedenle bu ay xpecia’yı bırakıp kerozan’ı deneyeceğim.
Kullanacağın takviyeler konusunda detaylı bir araştırma yapmanı öneririm,ekiminiz hayırlı olsun gayet güzel gözüküyor
Eyvallah hocam. Sen xpecia’yı önermiyorsun yani. Kerozanı daha önce çok duymadım nasıldır bilmiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2020, 12:40:41 »
hiç bir yan etkisini görmediniz mi ? propecia kullanıyordunuz sanırım

Görsem kulkanmazdım:) hissedilir bir durumum olmadı ama bu başkasında olmaz anlamına gelmez.
Global Moderator

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2020, 12:41:49 »
Eyvallah hocam. Propecia ya başlamayı düşünüyorum. Ama xpecia konusunda arada kaldım. Priorin aynı işlevi mi  görüyor. Xpecia-kerozan -priorin bu üçünden hangisini önerirsiniz ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2020, 12:52:35 »
En etkilisi propecia diğerlerinden çok şey bekelenemez prıorin sadece vitamin ıspanya üretimi sıradan yani
Xpecia ve kerozam  vitamin+ doğal  blocer
Global Moderator

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2020, 14:43:57 »
Eyvallah hocam. Sen xpecia’yı önermiyorsun yani. Kerozanı daha önce çok duymadım nasıldır bilmiyorum

Önermiyorum demeyelim ben kendimde bu şekilde bir yan etki hissettim ve değiştirmeye karar verdim,aynı ürün sende hiç bir yan etki göstermeyebilir bunu anlamanın tek yolu kullanmak bence,ama forumda okuduğum kadarıyla xpecia dan kerozan ürününe doğru bir yönelim var gibi

mexmem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2020, 18:49:01 »
En etkilisi propecia diğerlerinden çok şey bekelenemez prıorin sadece vitamin ıspanya üretimi sıradan yani
Xpecia ve kerozam  vitamin+ doğal  blocer
propeciayı günlük 1 tablet olarak mı kullanıyorsunuz

Facebook Twitter Instagram