Teşekkür ederim. Ekim sonrası için propecia ve xpecia kullanmamı önerdiler. Bu ilaçları biraz araştırdım ama yinede bir süre kullanmayı düşünüyorum. Fakat bu takviyeler ne zaman başlamam gerekir? Miktarları ne kadar olmalı? yanına ek solgar biotin takviye yapmalı mıyım? Bu ilaçları birlikte kullanmam sıkıntı olur mu ?
Bu konularda forum beni aydınlatırsa sevinirim
Klinik olarak minoxil'de öneriyorlar ama saçı çok döktüğü için kullanmayı düşünmüyorum. Alternatif olarak bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Takviyelere istediğin zaman başlayabilirsin genel olarak herkes bu şekilde yapıyor,propecia xpecia ya göre daha ağır bir takviye diye okudum(verdiği yan etkiler vb bakımdan) o yüzden ben xpecia’ya başladım günde iki kere kullanıyorum,xpecia daha masum gözüksede cinsel açıdan biraz problem görmedim desem yalan olur örnek olarak sabah kalktığımda ereksiyon yaşamıyorum bu nedenle bu ay xpecia’yı bırakıp kerozan’ı deneyeceğim.
Kullanacağın takviyeler konusunda detaylı bir araştırma yapmanı öneririm,ekiminiz hayırlı olsun gayet güzel gözüküyor