Gönderen Konu: Ekilen saçlarım döküldü medikal tedavi arıyorum  (Okunma sayısı 5975 defa)

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekilen saçlarım döküldü medikal tedavi arıyorum
« Yanıtla #31 : 01 Mayıs 2020, 14:39:43 »
Ya dostum yemin ediyorum hayattan soğudum bu saç sorunu için olsunda ömür boyu kullanırım

Protez saç mı yoksa minox finas mi bilmiyorum ama hayattan soğuttu yani bu sorun

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 01 Mayıs 2020, 15:20:44 »
Ya dostum yemin ediyorum hayattan soğudum bu saç sorunu için olsunda ömür boyu kullanırım

Protez saç mı yoksa minox finas mi bilmiyorum ama hayattan soğuttu yani bu sorun

Morelini bozma dostum en iyisi iyi bir ekim merkezi ile görüş anlat derdini finas ve minoxil disinda hiç bir ürün fayda sağlamaz size maalesef düzenli kullanman lazım minoxil kullanicaksan spencer arkadaş nasıl kulanicsgini söylemiş eğer kullanıcaksan  sabah akşam kullanma finasterid kullanicaksan kafaya takmaman lazım tabi ve finas kullandığında aktif spor yapman da lazım  sen yinede iyi bir ekim merkezle görüşün sorularını sor derdini anlat forumda zaten belli hangi merkezlerle görüşeceğin ekim yaparsanda takviyelere devam şart tabi protez konusunda kullanan bir arkadaş uzun uzun anlatmış sıkıntılarını ordan bilgi al derim ama bence sakın protez olayini düşünme derim nasıl birsey bilmiyorum ama kullanan herkes şikayetçi olduğunu biliyorum zaten kendi saçın olmadigini bilmek bile insanin morelini bozar tabi bu benim fikrim umarım istediğin saçlara kavuşursun kardeşim selametle.

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Mayıs 2020, 01:40:05 »
Keşke bı çözüm olaydı ekimsiz

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 03 Mayıs 2020, 02:45:42 »
Morelini bozma dostum en iyisi iyi bir ekim merkezi ile görüş anlat derdini finas ve minoxil disinda hiç bir ürün fayda sağlamaz size maalesef düzenli kullanman lazım minoxil kullanicaksan spencer arkadaş nasıl kulanicsgini söylemiş eğer kullanıcaksan  sabah akşam kullanma finasterid kullanicaksan kafaya takmaman lazım tabi ve finas kullandığında aktif spor yapman da lazım  sen yinede iyi bir ekim merkezle görüşün sorularını sor derdini anlat forumda zaten belli hangi merkezlerle görüşeceğin ekim yaparsanda takviyelere devam şart tabi protez konusunda kullanan bir arkadaş uzun uzun anlatmış sıkıntılarını ordan bilgi al derim ama bence sakın protez olayini düşünme derim nasıl birsey bilmiyorum ama kullanan herkes şikayetçi olduğunu biliyorum zaten kendi saçın olmadigini bilmek bile insanin morelini bozar tabi bu benim fikrim umarım istediğin saçlara kavuşursun kardeşim selametle.

Fin ile sporun alakası nedir ?? Bende fine besledim sporu duymadım
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2020, 16:41:14 »
Arkadaşlar iki üç haftadır kullanıyorum şu finasteidiri değişiklik var mı

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 11 Mayıs 2020, 08:25:34 »
Iki uc haftada hicbirsey belli olmaz
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2020, 17:24:42 »
Nekadar vakit kullanmam lazım

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 11 Mayıs 2020, 17:54:13 »
5.6.7 aylarda etkilerini görürsün süre olarak belki daha fazla kişiden kişiye değişir ama sürekli kullanman lazım bırakırsan yine eskiye dönersin yada daha kötüye bunuda bilemeyiz saç dökülmene bağlı.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 11 Mayıs 2020, 22:09:57 »
En az 6 ay gibi belli olur

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 12 Mayıs 2020, 01:21:47 »
Bu finasterid yan etkilerinde kısırlık yapma varmı acaba

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 12 Mayıs 2020, 02:47:34 »
Bu finasterid yan etkilerinde kısırlık yapma varmı acaba

Yok

tekegemen

• Jr. Member
  • **
  • hermest saç ekimi
« Yanıtla #42 : 14 Mayıs 2020, 19:46:39 »
en azından 5 6 ay kullan kurtarabilirsin büyük ihtimalle
  • Ekim Merkezi ismi hermest saç ekimi merkezi

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #43 : 29 Mayıs 2020, 17:39:06 »
Minoxil ( foam versiyon) = Rogaine ,  Dermarol ile birlikte kullanmaya derhal başlamalısın.
Ayrıca solgarın 5000 lik biotinini tedavine ekle.

Finansterid + Rogaine Foam ( Dermarol ile) + Solgar 5000 Biotin suanki saçlarını 30a kadar en iyi koruyabilecek tedavi bence. 30 sonrasında ikinci ekimi düşünürsün.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #44 : 10 Haziran 2020, 10:55:09 »
Arkadaşlar iki üç haftadır kullanıyorum şu finasteidiri değişiklik var mı
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadığın duruma seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senle aynı yollardan geçtim ilk saç ekimimi 4 yıl önce 23 yaşındayken yapmıştım saçlar bomba olmuştu ekimin altıncı ayından itibaren feci şekilde saçlar dökülmeye başladı 1 yıl bile geçmeden eski halime geri gldm sanki bi kabusta gibiydim erken yaşta ekimin azizliğine uğradım senin gibi. var olan saçlarm hızlı bi şekilde döküldü baktm olucak gibi değil minoxa başladım saç efsane toparladı yaklaşık 17-18 ay kullandm sonra sıkılıp bıraktım saçlar eski haline dönmeye başladı. derken geçen yıl ikinci ekime karar verdim yine istediğim sonucu alamadm çünkü saç dökülmem hala devam ediyordu ve halende dökülüyor artık yapıcak bişey yok kadere eyvallah etmek gerekiyor bi yerden sonra sana tavsiyem minoxa başladıysan sakın bırakma ömür boyu kullanman gerektiğini unutma ve ikinci bir ekimi aklından bile geçirme en azından 30-35 yaşına kadar hiç düşünme.fazlada uğraşıp kafana takma herşey allahtan gerekli tedavilere devam et olursa olur olmazsa fazla yapıcak bişey yok farklı alternatiflere başvur protez saç gibi.inşallah kurtulursun bu sıkıntılardan

Facebook Twitter Instagram