Evet bütün sayfaları okudum. Kardeşim ekimin ekim olduğu fotoğraflardan anlaşılmıyor. Yüz yüze görünce nasıldır onu bilmem onu sana zaten arkadaş çevren der.
Saçların hoş duruyor. Dökülen saçlar dediğin gibi mevcut olan yani ekim olmayan saçlar.
Senden ricam bıkıp fotoğraf atmaktan vazgeçme. Zaten vakit kaybettirmez. Ancak bizim için bu zor kararımızda destekçimiz olursun.
Ayrıca bir ricam var, güneşli ve güneşsiz havada tepeden ve normalde dışarıdan bir insan bir insana nasıl bakar işte o pozlama yöntemi ile bir kaç fotoğraf çektirir misin arkadaşlarına. Hani çaktırmadan çek muhabbeti gibi
Neden böyle istiyorum, sen saç için özel poz vermeden doğrudan dışarıdan bakan insan nasıl görür bunu görmek istiyorum.
Malüm böyle iyi ekimlere pek rastlamıyoruz.
Eğer seyrek olduğunu düşünerek ikinci ekim yaptırırsan manuel eken yerlere sıklaştırma ekimi yaptır kardeşim. Çünkü manuel de dönor da harap olmaz. Sıklaştırma olduğundan çok greft gerekmez. Aralara kaptmak nevinden olduğundan mevcut ve ekim saçlarına da zarar vermez. Kanallar geniş değil küçük açılır böylece ekim kanalları geniş tutulmaz. Sık ekim olur.