Bu işe başlamadan önce bir kaç hafta telefondan başımı kaldırmadan forumdan herşeyi okudum. bana faydasi olan arkadaşlara bana kattıklarını size iletmeyi kendime borç bilirim. Teşekkür ederim sizler sayesinde doğru kişilerle karşılaştık.
Esma Hanım ve Serkan bey, son derece titiz bir çalışma ile ellerinden geleni yaptılar sağ olsun. Sürecimi 1 seneye kadar paylaşacağım. Serkan bey lokalleri yaptı, Esma hanım alım ve ekme işini gerçekleştirdi. Öncelikle şunu söyleyeyim, ekimin sonucunun ne olacağını ben de bilmiyorum tabii ki, ancak sistemleri ve disiplinleri bir hayli hoşuma gitti. Serkan bey ucaktan indiğimden günden ekim gününe ve otelden ayrılışıma kadar sağ olsun beni arabayla bıraktı ve yakından ilgilendi hep. Onun dışında planlamaya beraber karar verdik Esma hanım aldığımız bütün gretleri önden başlayarak doldurarak arkaya doğru ekim yaptı sac tellerim ince ve zayif oldugundan vartex sede en son sakaldan aldiklarini ve sactan da ekleyerek karisik bir ekim yapti. Gayet güzel oldu memnun kaldık. Narim biri olduğumdan biraz iğnelerden canım yandı bazı arkadaşların hiç canı yanmamış kişiye göre değişiyor bunun dışında ceme altı alınırken baya zorlandım. Ama ilk güne göre daha kolay atlattım ekim isini çok şükür sorunsuz atlattık.
3000 Enseden (Enseden ve yanlardan alınan en öne cizgiye ve on bosluklara kullanıldı doğallık için)
1200 Sakaldan (Sakaldan vartex ve sikilastirma için aralar arka tarafa kullanıldı.)
Bu arada Ucuz etin yahnisi yavan (tatsız) olur.