Gönderen Konu: Sac ekimi icin uygunlugu merak ediyorum?  (Okunma sayısı 835 defa)

malbec

• Yeni üye
  • *
Sac ekimi icin uygunlugu merak ediyorum?
« : 10 Mart 2020, 16:50:10 »
Merhaba arkadaslar. Yasim 26 ve hizli olmasa da belirgin bir sekilde sac kaybediyorum. Benim merak ettigim durum ise bu ise bu yasta girilir mi? Aceleci mi davraniyorum?

Ayni zamanda donor bolge yeterli olacak mi? Gordugunuz uzere sacin ilerleyen zamanda ne kadar dokulecegini deneyimli arkadaslar az cok tahmin edebiliyordur. Beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim. Saglicakla kalin.

hyperKel

• Hero Member
Ynt: Sac ekimi icin uygunlugu merak ediyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2020, 17:43:49 »
sadece ekim planlıyorsan aceleci davranıyor olabilirsin ama ekimle birlikte ciddi takviyeler kullanacaksan durma hemen ektir bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2020, 18:41:11 »
çok fazla ıncelmış saç var bu aşamada uygun değilsin onları kaybetmeyı göze alırsan ekım yaptır ya da ilaç kullanarak 1 sene saçların baya hacımlenır belkı ekım bıle tercıh etmezsın
Global Moderator

malbec

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2020, 08:29:34 »
çok fazla ıncelmış saç var bu aşamada uygun değilsin onları kaybetmeyı göze alırsan ekım yaptır ya da ilaç kullanarak 1 sene saçların baya hacımlenır belkı ekım bıle tercıh etmezsın

Peki hocam ilaç sonrası kaılıcı bir sonuç alır mıyım ki?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2020, 09:24:09 »
 ilaçta devamlı kullanım sart.ilaca rağmen sonuc bir omur kalırmı dion devamlı kullanıma rağmen gelecekteki genetik dokulmenin atak yapıp yapmayacağına bağlı yani kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine kadere bağşlı anlıcan.ilaçla guclendir dermollerde uygula açıkta kalanı ektirirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram