Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonrası Çarpma  (Okunma sayısı 2252 defa)

Salihmehmet

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi Sonrası Çarpma
« : 09 Mart 2020, 23:03:45 »
1 hafta sonra 2 ay olacak ekimin. Az önce sert ve sivri olmayan bir yere kafamı carptım. Kanama olmadı sadece elimle dokundugumda hafif şişlik hissediyorum. Özellikle Hintell hocam ekilen saçlar zarar görmüş müdür canım cok sıkıldı bu duruma

phantom

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Sonrası Çarpma
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2020, 23:34:59 »
2 ay olmuş ekimin rahat ol hiç bir şey olmaz ,kıl kökleri telojen fazda bu fazdaki saç travmadan erkilenmez.

Pelayo Morilla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2020, 17:36:06 »
Kanama olmadıysa sorun olmaz derler hep bu soruya.

Benimde bir sorum var. Bir soru için yeni konu açmak istemedim. Görenler cevaplarsa çok sevinirim. Şuan 93. gundeyim. Sivilcelenmeler hayli arttı
Bugün patlayan sivilcelerden birinde 4lu kök geldi elime. Bu kayıp midir yoksa tekrsr çıkar mi oradan ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2020, 12:20:20 »
Kanama olmadıysa sorun olmaz derler hep bu soruya.

Benimde bir sorum var. Bir soru için yeni konu açmak istemedim. Görenler cevaplarsa çok sevinirim. Şuan 93. gundeyim. Sivilcelenmeler hayli arttı
Bugün patlayan sivilcelerden birinde 4lu kök geldi elime. Bu kayıp midir yoksa tekrsr çıkar mi oradan ?

Sıkarak sivilceyi patlatırsan kayıp olma oranı yüksek iğneyi batırıp bırakıcaksın

Ekim sonrası ve çıkış süreçlerinde sivilcelenme olması normal bir durum kökler saç derisini çıkmak için zorladıkça sivilce yapar.

Mantıklı davranıp konu açmayıp soruları benzer konularda güncellediğiniz için teşekkür ederiz.
Global Moderator

Pelayo Morilla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2020, 14:06:23 »
Sıkarak sivilceyi patlatırsan kayıp olma oranı yüksek iğneyi batırıp bırakıcaksın

Ekim sonrası ve çıkış süreçlerinde sivilcelenme olması normal bir durum kökler saç derisini çıkmak için zorladıkça sivilce yapar.

Mantıklı davranıp konu açmayıp soruları benzer konularda güncellediğiniz için teşekkür ederiz.

Duşta kendisi patlamış. Hafif kanadı. Kasırken pıhtı havaya kalktı. Pıhtıyı çekincede 4 tel geldi elime.

Cildim sivilce konusunda çok hassas. Suratımda da ne zaman çıksa kendi patlar kendi kanar. Bu kanamalar korkutuyor beni.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2020, 15:53:03 »
sorun olmaz 1 2 taneden dert etme sıvılce olusur saç ekımınden sonra normal ama sıkma ıgne batır
Global Moderator

Pelayo Morilla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2020, 21:24:52 »
sorun olmaz 1 2 taneden dert etme sıvılce olusur saç ekımınden sonra normal ama sıkma ıgne batır

En az kayıpla halletme derdindeyim. Teşekkür ederim sizlere hintell hocam

Jestopesto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2020, 02:38:48 »
Merhaba arkadaşlar.

Ekimin 44. Günündeyim.
Aşağı yukarı iki haftadır şok dökülme yaşıyorum. Yalnız gördüğünüz gibi orta kısımda daha yoğun bir dökülme ve hafif morarma/kızarma oluştu.Bu bölgeler ekimden sonra yara olmuştu, fakat sonra iyileşti. Ta ki şok dökülme başlayıncaya kadar.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
 Normal midir?
Yapa bileceğim bir şey varmı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2020, 10:47:29 »
Ekim resmin var mı?
Global Moderator

Jestopesto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2020, 12:34:55 »
Bu ekiminden Hemen sonraki resim.

Jestopesto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 12 Mart 2020, 12:56:38 »
Eikimdem 1 hafta sonra şu şekilde yara gibi oldu.

Jestopesto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 12 Mart 2020, 13:01:10 »
Sonra şu şekilde iyileşir gibi oldu. Yalnız şok dökülme ile birlikte, tekrar kızarıklık Ve hafif morluk oluştu.

Jestopesto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2020, 13:22:41 »
Yurtdisinda yasiyorum, Yani ekim yaptirdigim dr. hanimin yanina gitmem mümkün degil. Acaba bir cilt doktoruna görünsem mi? Veya krem ( aloevera) benzeri bir sey kullansam mi?
Yada kendi haline mi biraksam?
Bilemiyorum...🤔

oeozak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2023, 05:59:15 »
Yurtdisinda yasiyorum, Yani ekim yaptirdigim dr. hanimin yanina gitmem mümkün degil. Acaba bir cilt doktoruna görünsem mi? Veya krem ( aloevera) benzeri bir sey kullansam mi?
Yada kendi haline mi biraksam?
Bilemiyorum...🤔
aloe vera kullandın mı hocam? Nedir son durum ?

Facebook Twitter Instagram