Hocam, öncelikle ,gecmis olsun.
Saçsız alanın bu kadar genis oldugu bir profilde pek bir secenek yok ,2-3 ayrı ekimle sonuca ulasılmaya calısılıyor, ki öyle başlanmış sende de.
Ekim olarak geriye doğru seyrelen bir ekim yapılmıs, bana ön bölge sıklıgı biraz zayıf gibi gelmisti ama son fotolarında saçların cıkmaya basladıktan sonra bu göze batmıyor, hacim kazanmasıyla bu giderilmiş ancak ilerleyen günlerde saçların yine buna benzer kalırsa, 2. Ekimde ön bölgeye de sıklastırma tavsiye ederim.
Tepe bölgesi icin de genis bir saha var, ya seyrekliği kabul edip tümden ektiriceksin tepeye, ya da kücük bir sahaya dokundurtmadan tepenin önünde ama daha natural bir ekim yaptıracaksın. Sonraki seanslara Allah ne verdiyse hocam, nerden kaynak bulursan kullan.
Ertuğrul hocayı da tanıyorum, kendisi cok düzgün bir insan, sampuanı onun tavsiyesi ile kullanıyorsun sanırım, ama takviyelere cok para dökme, parana yazık.
Benim görüsüm bu hocam, umarım saçların tam verimle cıkar da saçların daha da sıklasır, ama bence daha bu zamandaki haliyle sende sima değişimi olmustur.
Hayırlı olsun